Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lepiej być wulgarnym lekko agresywnym facetem czy nieśmiałym i spokojnym

Polecane posty

Gość gość

frajerem ?

Gość malamilka
Lepiej prawdziwym facetem,a nie d**ą.Kobiety lubią stanowczych,zdecydowanych mężczyzn,a nie ślamazary pod pantoflem noooo przynajmniej ja;);)

Gość gość
kobiety, które wychowują snów na dobrych mężczyzn robią im krzywdę bo takiego mężczyznę chce coraz mniej kobiet

Gość gość
Jak masz kase i urode to zadna ci nie odmowi :D

Gość gość
Powiem tak. Ani jednym, ani drugim. Owszem facet ma być zdecydowany, pewny siebie, ale przy tym spokojny i opanowany, a nie agresywny i chamski. Agresja i chamstwo to wcale nie cechy macho i męskości, tylko buraka ze wsi pod Krakowem. Wielu facetów myśli, że jak będą zgrywać cwaniaka, kozaka to w oczach dziewczyn będzie ociekać testosteronem. Dla mnie to prostactwo i żenada. Prawdziwy facet jest opiekuńczy, można na nim polegać, jest stanowczy i silniejszy niż kobieta, ale po to by jej pomóc, wspierać i być oparciem dla niej, a nie bokserem, który w kłótni wyzywa ją i bije. Nieśmiałość jest fajną cechą u faceta, po części mi się to podoba, póki nie jest mameją, która wstydzi się zadzwonić po pizzę, lub wstydzi się załatwić jakąś sprawę, wstydzi się upomnieć i walczyć o swoje.

Gość gość
ale w realnym życiu lepiej być tym agresorem chamem prostakiem a nawet od czasu do czasu damskim bokserem wystarczy posłuchać na co narzekają kobiety w związkach.

Gość gość
fiku mikuuu ani jedno ani drugie nie jest fajne \ ale i tak ten zły chłopak jest lepiej odbierany niż dobry

Gość gość
Moja dziewczyna dostała odemnie ostanio po ryju i stała się grzeczniejsza i milsza dla mnie od tego czasu :)

Ja wulgarnych i agresywnych odrzucam na starcie, tych nieśmiałych dopiero jak mnie wkurzą swoja dupowatością.

Gość gość
Jeśli ktoś ma swoje zasady i wartości, którymi się kieruje w życiu to w d... będzie miał kim jest być łatwiej, co jest korzystniejsze (bycie cwaniaczkiem), a będzie poprostu sobą.

Gość gość
kobiety narzekają, - ja sama w domu z dzieckiem a facet z kolegami w klubie ( nie chcą rodzinnych facetów) - facet, który nie pice codziennie alkoholu to pipa ( wolą pijących i alkoholików) - facet, który nie jest agresywny to pipa itd. nie ma co zaprzeczać wystarczy posłuchać ile to ofiar przemocy domowej. Większość kobiet jest coraz agresywniejsza, bardziej sięgają po alkohol czy narkotyki, bardziej wulgarniejsza niż kiedyś a facet b być w oczach takich kobiet męski musi być jeszcze gorszy.