Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla chłopca Lennox

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o tym imieniu? Nieznane w naszych klimatach ale brzmi bardzo fajnie.

Gość ogryzekogryzek
tak jasne może Inox :D

Gość gość
zastanów się , czy TY chciałabyś mieć tak na imię???

Gość gość
albo LInux:D

Gość gość
Proponuję Lenor:)

Gość gość
Fajne imię. Mnie się bardzo podoba ale tu gdzie mieszkam jest ono popularne więc nie kojarzy mi się dziwnie tak jak tu poprzedniczkom. Do przedkoszla mojej córki chodzi dwóch braci i mają na imię Lennox i Louis. Ostatnio dzwoniłam do koleżanki i mówię że jak już córcia pojawi się na świecie to damy jej na imię Lea albo Mia i usłyszałam ....ciszę w słuchawce :D. Cóż, gdybym mieszkała w Pl to pewnie obawiałabym się naszego nowoczesnego społeczeństwa i głupich uwag w kierunku imienia mojego dziecka a takie uwagi zapewne będzie budzić Lennox. Autorko , jeżeli mieszkasz w Pl to już lepiej daj mu na imię Maciek albo Marcyś albo coś w tym stylu bo inaczej cię zjedzą :D

Gość gość
Lennox? Pierwsze słyszę ale podoba mi się :). Ciekawe imię ale nie przeznaczone na Europę centralną i będzie budzić uśmieszki a po co to dziecku które nie jest niczemu winne zarówno temu że rodzi się w tym kraju.

Gość gość
Lenor? Dzięki za propozycje ale może zauważyłaś że Lennox ma dwa "n" ? Zresztą....chyba nie zauwazyłaś ;D .

Gość gość
Dodam że właśnie przyjechaliśmy do Pl i tu urodzi się mój syn i tu nadamy mu imię jednak za trzy lata wracamy spowrotem zagranicę więc nie boję się opinii , zwyczajnie rodzina w Pl puka mi po głowie i myśli że zmądrzeję więc pomyślałam że jest zacofana i chciałam poznać opinię dziewczyn . Widzę że imię to budzi skrajne odczucia, nawet z płynem do płukania się kojarzy :D

Gość gość
Ładnie brzmi, ale chyba lepiej w innej części Europy a nie PL. Jakbyś dała tak w Polsce na imię, to kojarzyłabyś mi sie z matkami, które nazwały dziecko Jessica, Brian lub Sandra.

Gość gość
Gość z 14:44. Zauważyłam ale napisałam to z przekąsem.Widać nie jesteś zbyt inteligentna żeby to dostrzec no ale z drugiej strony kto inteligentny zastanawiałby się nad takim imieniem dla dziecka.Jak kiedyś będziesz mieć córkę to nazwij ją Bryza.Lenir i Bryza jakie to oryginalne:D

Gość gość
Znaczy się Lenor i Bryza:D

Gość gość
Autorko nie słuchaj nikogo i skoro wracacie za granicę za kilka lat to niech ci wisi i powiewa co się w Pl myśli :D. Daj mu na imię Lennox bo imię brzmi super i gdybym sama miała syna i mieszkała poza Pl to bez wahania dałabym mu tak na imię. Ja dałam córce na imię Carla (mieszkaliśmy kilka lat w Niemczech) i niestety ale w Pl umieszczono mnie w jednej szufladzie z patologią :). Taki kraj, takie życie.

Gość gość
Najbardziej skrajne odczucia budzisz ty jako matka.

Gość gość
Ty od lenora i bryzy :D Ty siedź lepiej zawsze w kraju bo na zachodzie by patrzyli na ciebie jak na zjawisko z takim nastawieniem :D. Robisz z siebie pajaca forumowego i chcesz być zabawna a głupia jesteś niestety .

Gość gość
:D O kurcze , nie spodziewałam się takich opinii niektórych . Szkoda że nie dodałam w temacie by wypowiadały się matki które nie są tak wrażliwe bo widzę że skrajne odczucia tu pobudzam a nie chciałam :). Dzięki za opinię kilku dziewczynom a reszcie powiem że już znikam więc swoje burzliwe odczucia mogą już uspokoić i wrócić do codzienności :)

Gość gość
Gościu z 14:56 tak się składa,że od 2009 r mieszkam w Holandii więc sorka ale trochę się pomyliłaś tępa strzało:D

Gość gość
I dodam jeszcze,że nie zauważyłam aby ktoś tutaj dawał dzieciom polskie imiona.Tylko Polacy są tak durni żeby naśladować obcokrajowców nawet pod względem imienia dla dziecka.Wszystko trzeba spapugować nie?

Gość gość
Mieszkasz w Holandii? Więc bardzo się tobie dziwię. To że mieszkasz w Holandii nie znaczy że nie masz prymitywnej natury :)

Gość gość
Jedna tu w Holandii mieszka :D . No ja na potrzeby kłótni to i w Cannes mogę mieszkać :D

Gość mam dwa yoreczki
lennox ładnie

Gość gość
Moj synek sie tak.nazywa;))) To nie spotykane imie i jak dotad nie spotkalam sie z negatywna opinia.

Gość gość
brzmi srednio...

Gość gość
o ja p*****le, nie ma już normalnych imion? :D

Gość gość
brzydkie,po prostu

Gość merce
Nie brzmi ładnie moim zdaniem. Są lepsze imiona międzynarodowe.

Gość Tata przyszlego Lennoxa

Ja mieszkam w Holandii. Nigdy nie slyszalem takiego imienia. A teraz moj synek nadchodzi i jego mama wymyslilam wlasnie Lennox. Brzmi dosc ciekawie. Mi sie kojarzy z nazwiskiem Annie Lennox z zespolu Eurythmics. Kazdy tu ma racje. Jesli bedzie mieszkal poza Polska to imie jest ok. Jesli w Polsce to niezbyt. Bo w Polsce po prostu stosuje sie imiona brzmiace bardziej swojsko, zawierajace czesto polskie litery. Moj pierwszy synek nazywa sie Joshua i w Polsce tez krytyka mnie spotkala za to imie, nawet ze strony rodziny, od babc i ciotek.