Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwestia usprawiedliwienia

Czy prawiczek ma prawo traktować pierwszą dziewczynę mało poważnie

Polecane posty

Akurat miałem na myśli związek, ze stuprocentową pro-stytutką, że niby miałby udowodnić czyjąś szlachetność. A co do kobiet, które uprawiają seks bez związku to je szanuję. Tyle, że może też chcę prowadzić życie takie jak one? Mam w końcu do tego prawo. I seks bez związku też można uprawiać z szacunkiem do drugiej osoby. Ja np. nie poszedł do łóżka z dziewczyną, którą uważam za pustaka, bo musiałaby być inteligentna, bystra, elokwentna itp.

Gość gość
To przestań, postaw sobie granicę i trzymaj się jej. I przestań traktować siebie jakbyś był w czymś gorszy, jakby ci coś zabrali. Nic nie straciłeś, ale stracisz jak zaczniesz tak postępować z kobietami. Uprawiać seks to żadne mistrzostwo, prawdziwym wyzwaniem to jest kochać kogoś całym sercem i być kimś wyjątkowym dla tej osoby.

Gość dawny cream
ale ty gośc pięknie piszesz :D ale kazdy wie jak jest a autor i tak juz stracił praktycznie wszystko w dziedzinie kontaktów damsko-meskich taka jest prawda i zawsze juz bedzie gorszy , a autorowi radze dwie wersje: a- wyszalej sie z pannami a potem poszukaj sobie kogos na stałe b-nie szukaj nikogo i zyj samotnie

Gość Prawiczątko
Gość to kobieta. Pierdzieli farmazony a ma juz kilku na liczniku :D A jemu każe czekać i skonczy jak my, 30 letnie prawiki bo czekalismy na milosc.

Gość Prawiczątko
Kazdy wie, ze jako r****cz i tak szybciej znajdzie dziewice do zwiazku niz jako prawik bo kobiety leca na badboyow, a gardza porzadnymi prawiczkami.

Gość gość
Tylko że mylisz posiadanie prawa do czegoś z tym, że ktoś musi ci to bezwarunkowo dać. Innymi słowy, to że masz fiuta nie znaczy, że znajdzie sie laska, która sie na niego nadzieje, bo ty tak chcesz. Jeśli ciąży ci prawictwo to znaczy, że nie potrafisz nawiązywać relacji z kobietami, a tym bardziej nie masz tego, co pozwala facetom mieć seks bez zobowiązań - nie, nie chodzi tu koniecznie o kasę czy bycie jakimś z d**y prezesem. Poza tym niby chcesz być jak te laski, a jednocześnie myślisz o nich jak o zużytych. Ale siebie na bank nie będziesz uważał za wycier***a, który nie zasługuje już na związek z przyszłością, prawda? ;)

Gość Prawiczątko
Wystarczy ze sie ubierze odpwiednio, nabierze pewnosci siebie i bedzie wyrywal.

Gość Prawiczątko
Baby sa glupie i lykaja jak pelikany jak facet jest pewnym siebie badboyem.

Gość Praviczek 31
...

Czy ja pisałem, że uważam dziewczyny za zużyte?

Gość gość
O jezu no, kolejny raz: nie musiałeś tego pisać dosłownie, to widać. Ale skoro twierdzisz, że to nie tak, to co znaczy to, że 'nie miałbyś motywacji aby planować przyszłość' z laską, która uprawiała wcześniej seks z innym i mógłbyś sie z nią tylko pieprzyć?

Pierwsza dziewczyna,może okazać się twoją ostatnią.Chcesz ryzykować?

Bardziej mi chodziło, że ciężko by mi było myśleć o dziewczynie, która prowadziła bujne życie seksualne.

Szukaj podobną sobie,albo nie patrz wstecz.

Gość gość
Myślę, że potrzebujesz czasu, żeby zrozumieć na co naprawdę postawić w życiu, o jakie wartości dbać. Często, żeby docenić,że ma się coś wartościowego,trzeba upaść na samo dno. dopiero wtedy człowiek się budzi, widzi siebie i otoczenie zupełnie inaczej. Ja myślę, że bardziej potrzeba ci bliskiej sercu osoby, kogoś komu będziesz mógł zaufać. Nie ma sensu szukać szczęścia w seksie, w jednorazowych przygodach nie poczujesz żadnego ukojenia, przyjemności. Prawdziwą satysfakcję daje tylko i wyłącznie kochanie się z osoba, którą darzysz uczuciem.

Tylko, czy każdemu miłość jest pisana?

Gość gość
Prawiczek ma prawo traktować niedziewicę jako element swojego wyjścia na prostą .

Kwestia usprawiedliwienia Tylko, czy każdemu miłość jest pisana? X Nie każdemu,tym bardziej że coś,co jest dla Ciebie prawdziwe,dla drugiej osoby oznacza zaledwie przygodę.

Gość gość
Miłość to nie karta przetargowa. Nie szukaj zatem usprawiedliwienia dla siebie. To twój wybór co zrobisz, czy będziesz cierpliwy i poczekasz czy będziesz dążył do chwilowego zagłuszenia jej braku. Siebie i tak nie oszukasz, po tym wszystkim nadal będziesz czuł pustkę w sercu i pragnął tego czego nie doświadczyłeś.

Jednak rozpoczecie zycia seksualnego po 30tce byloby porazka.

Gość no i raczej kobieta
nie lubi jak facet jest mniej doswiadczony

Gość facet powinien byc
bardziej doswiadczony od kobiety

Gość najgorzej jak prawiczek
trafi na taka, ktora przygodny seks uprawiala

Snuj opowieść ciągle a nigdy żadnej nie znajdziesz, mój drogi ;) 🖐️

Jestem w jakimś życiowym zaułku, naprawdę nie wiem co z tym robić. Ostatnio i tak jestem zabiegany i póki co mam ponownie okres bycia imprezowiczem, ale to bardziej z konieczności, bo dużo się teraz dzieje towarzysko, potem będę odpoczywał.

Widzisz Krwawa, jakbyś była dziewicą i była wolna, to bym może o Ciebie walczył, a tak to nie mam celu w życiu. :D

Dla Ciebie bym zrobił prawo jazdy i kurs spawacza, żeby dobrze zarabiać, nawet ryzykując zdrowie, a tak to jestem nieambitnym korposzczurem, który najbardziej ceni sobie święty spokój.

Jestem jak widać nudy, przewidywalny, pracuję od poniedziałku do piątku jak stara prukwa z biura z barankiem na głowie, nie lubię ryzyka, zero w tym męskości! :D

Gość krwawa ale
na swoj sposob jestes sympatyczna :-)

Gość tomek66
powtarzam, jako wniosek z tego posiedzenia: jeśli dziewczyna jest doświadczona i jest to jej nie pierwszy związek, to oczywiste, może... w przypadku cnotliwej dziewczyny- nie ma takiego prawa!!!