Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morton harket

zakochać się w kimś poznanym na kafeterii

Polecane posty

Gość gość
Mnie w ogóle nie bawią faceci którzy za dużo piszą o seksie.....Facet ma działać a nie trzepać językiem..A jeśli już trzepie niech będzie to zabawne,zadziorne a nie mdłe jak cukierek.Mnie taki właśniei zauroczył ,o seksie nie gada prawie nic i przez to jest ciekawszy niż inni.Trudny. Tak mi tez sie taki trafil ..nie tutaj poznalam na czacie..i co ..d**ek i tyle..zozkochac i zostawić...oj przepraszam pisze dalej tyle ,ze ja mam dosc..Kobieta zakochana i zdesperowana zdolna jest do wszystkiego..

gość v34 dewociejesz na stare lata spioch.gif xxx skad ten wniosek?:classic_cool: ja tam sie ciesze jak sie ludzie zakochują:D:D: zeby sie tylko z tego dzieci rodziły:P

Dokładnie tak PPP, :) 🖐️ , to w końcu erotyczny. :D Ja troszeczkę inaczej reaguję z racji że mam inną budowę i nie noszę sukienek. :P :P 🖐️

Gość gość
kim jest PPP? to jaka laska kytora juz tu pisala

PPP, już nie przesadzaj. :( Dopiero co nauczyłam się raptem rozpinać wirtualnie stanik. W tej dziedzinie jestem kompletnym amatorem. Skąd u Ciebie aż tak duże emocje?

Gość gość
sprawcą porannego kisielu w moich majtkach pozostaje niezmiennie od jakiegos czasu V rano jest zawsze i niezmiennie urocza dobrze ze ten temat nie zostal na uczuciowym zalozony jednak bo nie spotkalibysmy sie dzisiaj Vii?

Gość j z b
mysle ze nowy sie po prostu zakochal i laska jest z nim w ciąży stąd ta zmiana postawy nowe gratuluje, mam nadzieje ze jakoi jeden z pierwszych zycze ci syna z calego serca

Gość j z b
vii ten kisiel to moj byl oczywiscie ale ty to wiesz bo nikt inny tak slicznie do ciebie nie pisze jak ja

Gość j z b
spadam zanim ktos zdązy odpisac i bede musial tu zostac na kolejne 10 minut

To prawda Vii posiada pewien przydatny dar, który sprawia że porusza się tutaj swobodnie. Ale to i wada :( , bo nie może się odpędzić od wszelakiej maści masturbatorów, zawiedzionych kochanków i wszelkiej innej maści pomarańczowych robaków.

Gość j z b
i stalo sie musze ci odpisac vii bo pomyslisz ze niegrzeczny jestem spytam wiec tylko czy ty sie zakochalas na kafe w kims innym poza mną ?

Gość gość
jzb pisze maile z vii :D:D pewnie stara tzipa juz mu wyslala swoje foty :D:D:D:D

Nowy no właśnie o to chodzi ,że masz opory co do mnie :O i tym z dnia na dzień coraz bardziej mnie intrygujesz( nie wiem czy dobre słowo dobrałam) co powoduje że mam z lekka mokre majty ;) :P

Gość Myssys
Mnie kochają. Muszę się ukrywać 😭

Gość gość
Ciastko, kto cię kocha?

Gość j z b
nowy czy pozwolisz zeby imie nowego nowego zostalo wybrane przez kafeterian ? mysle ze takiego idiotycznego pomyslu jeszcze tu nie bylo wiec to jest wazki argument Jan niech mu bedzie Jan ma w zyciu latwo spadam lapka czapka

Gość j z b
nie pisze z nikim kto ze mną pisze ten wie o czym mowie 🖐️

j z b, zmieniłem tylko środowisko na to mniej toksyczne. Tamto już mnie dobijało. :O W moim wieku już trudno się jest zakochać. Świat jest już za bardzo poznany. Oczywiście przesadzam, ale nie mniej, jak Ty ze swoimi teoriami. :)

Gość niestała  czytaczka
Przyjacielu moderacja nie powinna robić takich rzeczy

jzb sęk w tym, że kocham wszystkich po za Tobą :classic_cool: Nowy skończyły się czasy miły erotycznych popierdywań na kafe ;) za duzo miałam wtedy do odpisywania :D:D:D

Gość j z b
moj dziadek w wieku 80 lat sie zakochal i mial syna nie p*****l nowy r****c mozna do smierci

Gość niestała  czytaczka
Nie przeszkadzajcie sobie :) Muszę coś z kimś wyjaśnić, a przynajmniej zasygnalizować, że to nie w porządku

Gość j z b
Vii jak bys mnie nie kochala to bym to czul jakos a nie czuje nic wiec nie zaprzeczaj tylko daj przemowic swoim instynktom a ja nimi pokieruje bedzie troche inaczej w koncu

PPP, mam opory, bo nie chcę popełniać ciągle tych samych błędów. :( Nie bierz tego do siebie, bo jesteś sympatyczną osobą i miło się z Tobą rozmawia ale mam do tego wszystkiego ogromny dystans i nie chcę byś przez to czuła się odtrącana, pominięta, czy niezauważana.

Gość gość
PPP dowiem sie kto to ?

PPP, mam opory, bo nie chcę popełniać ciągle tych samych błędów. xxx wow!!! zabrzmiało dramatycznie 😭