Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich kafeterianek APEL

Polecane posty

Gość gość

o wy szmaciska jedne, bo inaczej nie można się o was wyrazić. Tu się zbiera największy odpad społeczny w Polsce. Matki, które do niczego w życiu nie doszły, siedzą w domu, mąż je ni kocha albo już dawno zdradza i na anonimowym forum leczą swoje kompleksy wyzywając innych, na każdym kroku "dopieprzając" drugiej osobie. tyle ile tu jest jadu to nie ma nigdzie indziej. jesteście ZERAMI pod każdym względem

Gość gość
to sie mylisz...w realu sa wieksze prostaczki , kobiety sa straszne!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
odezwała się kulturalna i spełniona żona i matka- niestety Twój wpis świadczy o ty, kim jesteś, więc przeczytaj jeszcze raz to, co napisalaś i zastanów się, jakie świadectwo wydałaś sama sobie

Gość gość
no, no. nie mierz wszystkich swoją miarą.

Gość gość
a ty oczywiscie do tego odpadu nie nalezysz, to ze tu piszezsz to przez pomylke ?

Gość gość
Kiedy czytam twoja wypowiedz, to mysle ze masz racje - margines tu sie zbiera. Trzeba uciekac!

Gość gość
odezwałam sie tak jak na to zasługujecie

Gość gość
"odezwałam sie tak jak na to zasługujecie" :O Uuuu....Powiem ci w sekrecie, ze czlowiek kulturalny NIGDY nie zniza sie do takiego poziomu, do jakiego ty zeszlas :D Klasa i dobre wychowanie do czegos zobowiazuja. Ty o tym nie wiesz bo jestes tak samo malo warta, jak te mamuski, o ktorych piszesz. Slowem - jestes jedna z nich. Tak wyglada prawda, panna.

Gość gość
dokładnie jw

Gość gość
Cytuje fragmenty " o wy szmaciska.....I na anonimowym forum lecza swoje kompleksy wyzywajac innych....." I teraz powiedz mi kobieto w czym jestes lepsza od tych " szmat " ? Bo ja nie bardzo widze roznice miedzy kobieta klnaca I wyzywajaca na temacie o imionach na przyklad a toba. Fakt, ze zalozylas tej watpliwej wartosci temat Nie czyni cie lepszej jakosci " szmaciskiem"