Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SzlachetnaPaczkA

Polecane posty

Gość gość
Co do tematu to ja nie pomagam bo uważam ze od tego sa opieki i inne instytucje państwowe.

Gość gość
my sie wyszczekalysmy a biedota nadal czeka na plyn do kapieli albo na gary :D Buahahahaha!!

Gość gość
" Bardzo też przydałaby im się komoda bądź komin z półkami, ponieważ dzieci nie maja gdzie poukładać rzeczy. Pani Agnieszka wspomniała również o krajalnicy, która pozwoliłaby jej na oszczędniejsze gospodarowanie się żywnością, którą kroi. "

Gość gość
gość my sie wyszczekalysmy a biedota nadal czeka na plyn do kapieli albo na gary smiech.gif Buahahahaha!! # hau hau hau cóż za rozpacz nic biedactwo nie dostanie

Gość gość
"Pani Alicja (23 l.) wraz z mężem Januszem (38 l.) wychowują cztery wspaniałe córeczki: Maję (5 l.), Wiktorię (4 l.), Aleksandrę (3 l.) i Emilkę (1l.), wkrótce na świat przyjdzie piąta pociecha. Przyczyną trudnej sytuacji rodziny są niskie zarobki Pana Janusza oraz to, że pracuje tylko sezonowo i dorywczo. . Bardzo ucieszyłaby się również z piętrowego łóżka dla starszych dziewczynek, aby mogły spać razem, a nie z rodzicami. " . . . czyi oni śpią z czterema córkami i przynich postanowili zrobić sobie piąte dziecko?????

Gość gość
lubię ten temat jak wam żyły na pyskach wychodzą o tą sterylizacje ,dary ,płyny ,gary to zastanawiam się jaka tępota się tu użala i ci co żebrzą i ci co zazdroszczą i tacy sami jedni i drudzy hahaha

Gość gość
pewnie tak

Gość gość
a kto tu zazdrości tego że ktoś śpi w 6 osób w jednym łóżku? i na dodatek kolejne dziecko w drodze?

Gość gość
a kto tu zazdrości tego że ktoś śpi w 6 osób w jednym łóżku? i na dodatek kolejne dziecko w drodze 4 no chyba ty bo ciągle o to pytasz i pilnujesz tematu jak pies bo jak tylko ktoś ma inne zdanie to odrazu patolem dostaje

Gość gość
wszyscy śmieszni jesteście

Gość gość
"odrazu patolem dostaje"- czym????? hahahah

Gość gość
odrazu patolem dostaje"- czym????? hahahah #

Gość gość
TY WIESZ NAJLEPIEJ CZYM

Gość gość
to jest tragiczne, że młoda dziewczyna[w końcu 20 lat nie miała jak zaczęła] machnęła sobie 5-tkę dzieci z jakimś starszym bezrobotnym chłopem, ale po co się z tego nabijać? czy to jest dla was tak niepojętne, że biedni ludzie są niezaradni zyciowo i niezbyt inteligentni? w końcu z tego się bierze ich bieda. można w ogóle nie pomagać albo wybrać osoby, które znalazły się w złym położeniu z powodu obiektywnych okoliczności, a nie własnych przymiotów i dziedziczenia pozycji społecznej po równie nieporadnych i niewyedukowanych rodzicach.

Gość gość
a jak wygląda zrobienie takiej paczki? Oprócz makaronu i ryżu z biedronki troche prezerwatyw bym dorzuciła ale o żywność proszą na prawde potrzebujący królikom się marzą lodówki, pralki, odkurzacze, krzesła :o

Gość gość
a macie kogos kto umie szyc/ jest krawcowa? bo mam pare materialow do oddania/wyslania :)

Gość gość
chetniej juz bym pomagala juz pracujacym badz uczacym sie ludziom, ktorym chwilowo zycie skomplikowalo, to bylo by o wiele bardziej sensowne :) nie mowie w szp to sama patologia, ale jak poczytac to glowy sie lansuja, pewnie wiekszosc pracuje na czarno albo bierze kase od rodziny/ babc, bo inaczej nie rozumie za co zyja?!

Gość gość
"my sie wyszczekalysmy a biedota nadal czeka na plyn do kapieli albo na gary smiech.gif Buahahahaha!! # hau hau hau cóż za rozpacz nic biedactwo nie dostanie" :D Niuniu slodka, prawdopodobnie na polowe tego, co ja dostane na Gwiazdke nie stac ciebie i twojej licznej rodzinki (z przyleglosciami) :D Wiem, niunia, wiem....boli cie, ze inni maja a ty zebrzesz i nic :P

Gość gość
gość "Pani Alicja (23 l.) wraz z mężem Januszem (38 l.) wychowują cztery wspaniałe córeczki: Maję (5 l.), Wiktorię (4 l.), Aleksandrę (3 l.) i Emilkę (1l.), wkrótce na świat przyjdzie piąta pociecha. Przyczyną trudnej sytuacji rodziny są niskie zarobki Pana Janusza oraz to, że pracuje tylko sezonowo i dorywczo. . Bardzo ucieszyłaby się również z piętrowego łóżka dla starszych dziewczynek, aby mogły spać razem, a nie z rodzicami. Biedne dzieci :(

Gość gość
my sie wyszczekalysmy a biedota nadal czeka na plyn do kapieli albo na gary smiech.gif Buahahahaha!! # hau hau hau cóż za rozpacz nic biedactwo nie dostanie" smiech.gif Niuniu slodka, prawdopodobnie na polowe tego, co ja dostane na Gwiazdke nie stac ciebie i twojej licznej rodzinki (z przyleglosciami) smiech.gif Wiem, niunia, wiem....boli cie, ze inni maja a ty zebrzesz i nic jezyk.gif 3 tak tylko ja nie szczekam i się nie tłumaczę a ty chcesz mi za wszelką cene coś udowodnić tylko jak

Gość gość
mi też jest żal tych dzieci, tylko pytanie czy lodówka, paczka świateczna, prezenty cokolwiek pomogą? To jak gaszenie ognia siłą woli...

Gość gość
te co tu się wypowiadają w taki chamski sposób zachwoują się jak jakieś faszystki. Nie widzicie ze zachowujecie się jak zwierzęta? zioniecie jadem i nienawiścią. Owszem, życie tych ludzi jest tragiczne, narobili sobie dziec***odczas gdy obydwoje nie pracują, są nieporadni. Jak nie chcecie to nie pomagajcie, a wy tu sobie znalazlyście temat do wyżycia się. Przeciez nie proszą o nowe sprzęty, tylko może ktoś starą chce wyrzucić, a im się akurat przyda. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz "królikom się marzą lodówki, pralki, odkurzacze, krzesła" sądzisz że oni lodówki mieć nie mogą, czy tam krzesła? bo według ciebie powinni marzyc jedynie o chlebie ze smalcem? oj uważajcie bo zycie bywa przewrotne, żeby jeszcze kiedys wasze dzieci albo wnuki nie prosiły o cokolwiek do ubrania albo jedzenia. "

Gość gość
"tak tylko ja nie szczekam i się nie tłumaczę a ty chcesz mi za wszelką cene coś udowodnić tylko jak" :D Udowadanim ci twoja glupote ale jestes tak tepa, ze nie zalapujesz :D Ubaw po pachy :D

Gość gość
"królikom się marzą lodówki, pralki, odkurzacze, krzesła" sądzisz że oni lodówki mieć nie mogą, czy tam krzesła? bo według ciebie powinni marzyc jedynie o chlebie ze smalcem? oj uważajcie bo zycie bywa przewrotne, żeby jeszcze kiedys wasze dzieci albo wnuki nie prosiły o cokolwiek do ubrania albo jedzenia." :D Jak im się marzą to niech idą do pracy :D To jest taaakie proste a patologia na to nie wpadnie. Tylko marzy :D Moje dzieci mają zbyt dobre wykształcenie i są zbyt przebojowe, aby żebrać w necie o krzesło :D Myślę, że i wnuki będą podobne - wychowanie, środowisko :P

Gość gość
gość "tak tylko ja nie szczekam i się nie tłumaczę a ty chcesz mi za wszelką cene coś udowodnić tylko jak" smiech.gif Udowadanim ci twoja glupote ale jestes tak tepa, ze nie zalapujesz smiech.gif Ubaw po pachy smiech.gif # żal mi ciebie naprawdę i nie wiem czemu ot tak po prostu szczekaj dalej to pewnie twoje jedyne hobby a tu masz prawo

Gość gość
jejy jak ja bym nie miała lodówki to przyjęłabym z pocałowaniem ręki każdą działającą i pralkę też ale oni chcę NOWE lodówki, NOWE pralki, na NOWE niech sobie ZAROBIĄ ale po co jak mogą dostać ZA DARMO??

Gość gość
to powiedz im to zgłoś się do telewizji śniadaniowej i głoś swe mądrości

Gość gość
Moje dzieci mają zbyt dobre wykształcenie i są zbyt przebojowe, aby żebrać w necie o krzesło smiech.gif Myślę, że i wnuki będą podobne - wychowanie, środowisko xxx ale mogą się różne wypadki losowe przytrafić jak śmierć bliskiej osoby, kalectwo, choroba taka że na nic nie będzie cię stać bo wszystko wyda na leki i będzie żebrać bo i tak za mało, może pójść dom z dymem. oj, pokory troche by ci się przydało

Gość gość
nie tłumacz jej ona i tak nie zrozumie to pustak jest

Gość gość
nie tłumacz jej ona i tak nie zrozumie to pustak jest xxx masz rację. a w okresie przedświątecznym życzę wszystkim więcej życzliwości i mniej jadu. Tak się składa że moja koleżanka, lat 23, zachorowała na raka. zebrano dla niej ok 240 tyś złotych, a to wciąż mało. Naprawdę, życze wam samych mądrych, zaradnych dzieci a przede wszytskim ZDROWYCH.