Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda i dobra kobieta

mezczyzna slub i ciaza

Polecane posty

Hej Forumowiczki, mam lekki dylemat mam 21 lat moj facet 23 jestesmy ze soaba od 3 lat i od 2 lat i 8 miesiecy mieszkamy ze soba. rok temu sie zarenczylismy i za rok bierzemy slub. Moj facet to bardzo , dobry i uczynny facet. Zlota raczka - traktuje mnie naprawde dobrze i wiem ,ze mie kocha i szanuje oczywiscie z wzajemnoscia ale jest jeden problem. Od roku mowi o dziecku - wrecz namawia mnie abysmy jakis czas po slubie zaczeli sie starac. Wszystlo bylo by ok gdyby nie to ,ze ja bede miala dopiero 22 lata. Wiem ,ze dalibysmy rade i wiem ze bylibysmy dobrymi rodzicami chodzi tylko o to ,ze jestemy jeszcze mlodzi. Co ja mam robic.

UP UP

Juz z nim rozmawialam na ten temat , ze mamy jeszcze czas ale jak do slupa

Gość gość
a ja mam 21 lat jestem w ciazy jak urodze bede miala 22 i dziecko bylo palowane staralismy sie jakis czas o ciaze :) lepiej byc mloda mama jak juz bede starsza bedzie mniej energi na wychowanie a tak bobas bedzie odchowany , dobry kontakt z nami bedzie mial ale to wiadomo kazdy uwaza inaczej jesli jestes pewna ze chcesz dziecko to lepiej sie nie zastanwiac bo nigdy nie jest odpowiedni czas na dziecko jak to wszyscy mowia :)

Gość gość
jeśli nie drzemie w tobie jeszcze instynkt macierzyński to warto jeszcze poczekać. ja urodziłam dziecko w wieku 23 bo mój kochany mąż tak bardzo tego pragnął a potem mu się odechciało pomocy przy dziecku. zastanów się dobrze

Gość gość
a czemu Twoj facet tak sie spieszy?? Zapytaj go o to i porozmawiajcie. Zapytaj go argumenty. Przeciez całe życie macie przed sobą, młodzi jesteście! Dziecko to nie zabawka. Ja bym w wieku 22lat nie pchała sie w dziecko- jeśłi nie byłabym pewna, ze chcę. Ty nie chcesz, wiec moim zdaniem nie masz sie nad czym zastanawiac.

On zawsze byl rodzinny - zawsze zajmowal sie dzieciakami w rodzinie :) ... z pomoca nie mialabym problemu - zapytalam sie dlaczego tak sie spieszy jedyno co uslyszalam to to ,ze mnie kocha i nie spieszy mu sie poprostu pragnie dziecka. Powiedzial ,ze lezeli musi to poczeka bo mnie kocha ale poprostu ma nadzieje ze sie zgodze. Instynkt moze i mam ale zawsze bylo mi wmawiane ze 21 lat to za mloda itp. i tak mi pozostalo.