Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o depresji i o osobach na nia chore

Polecane posty

Gość gość
Większość wypadków depresji to obecnie sprawa stymulowana przez chemtrail. Trują nas z powietrza. Między innymi. To jeden z wielu środków zmniejszania populacji bo chorzy w pewnym momencie bez pomocy mogą się wykończyć.

Gość gość
Zmiana liczby receptorów w OUN to wymysł?

Gość gość
Depresja to choroba układu nerwowego....opiera się na zaburzeniach poziomu neuroprzekaźników takich jak serotonina.Stanowić to może skutek wielu czynników a w tym także długo utrzymujący się stres w sensie psycho-organicznym. Objawy są ciężke i bardzo różnorodne.Tak jak przy zaawansowanych zaburzeniach nerwicowych[które mogą się z depresją przenikać]mogą mieć wręcz fizyczny-organiczny charakter. Ważne jest jednak by nie nadużywać słowa depresja do określania jakichś swoich stanów często naturalnych i przejściowych jak smutek,melancholia czy naturalne spowolnienie reakcji a ludzi często tak robią i stąd to p********ie na około w stylu "och mam depresję"...."mam depresję". A prawdziwa depresja czy zaburzenia nerwicowe to nie są k****a przelewki...to może być prawdziwy hardcore.

Gość gość
ja mam depresje niezmiennie od kilku lat calorocznie. Nie mam chwili szcześćia, energii. Mam nerwice depresyjną stwierdzona przez lekarza . Latem mam depresje i zimą mam depresje, na okrągło

Gość gość
ja tam myślę że takie osoby mają przekichane

Gość gość
przeczytaj sobie książkę znanej psychoterapeutki Ewy Woydyłło " Bo jesteś człowiekiem, żyć z depresją, ale nie w depresji", ona pomoże Ci zrozumieć czym jest depresja i jak z nią żyć.

Gość Piekna

Tutaj pedagog opowiada fachowo o depresji