Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzin

Czy sa na tym forum Prawdziwi Chrzescijanie

Polecane posty

Gość gość
w katolicyzmie sa jeszcze objawienia np fatima faustyny kowalskiej medjugorie poznaje się je po dobrych owocach i czy nie zaprzeczają pismu św bo wiele fałszywych objawien straszy wojna

Gość gość
Jezus siłą mą Jezus pieśnią mego życia, Królem wielkim On, niepojętym mocy swej, w Nim znalazłem to czego szukałem do dzisiaj, On podał dłon z Nim zwyciężam w każdy dzień!!!!

Gość ryreewwaszxcvbnhjk
witaj autorze tego tematu jesli chcesz sie naprawde nawrócic jedz do tego czlowieka na filmie !! na youtube wpisz ks Natanek www jest spacja

Gość gość
Idz do kosciola

Gość gość
Natanek głosi herezje i brak mu pokory

Gość gość
Owszem są, ale jest ich mało. Większość deklaruje się jako chrześcijanie, a nie mają z tym nic wspólnego, nie wierzą mocno. Chodzą do kościoła modlą się, ale i tak robią potem to samo. Znam wielu ludzi, którzy mówią, że są chrześcijanami, a potem widzę, że tak naprawdę wcale nie rozumieją istoty tej wiary. Zauważyłam, że niektórzy (właściwie znaczna część ludzi) boi się mówić wprost, że wierzy w Boga. Czemu? Bo dzisiejszy świat wykreował wizerunek, że wiara jest "nie modna" i że nikt nie będzie Ciebie szanował, nie będzie brał Ciebie i twojej opinii na poważnie jeśli będziesz się afiszował ze swoją wiarą. Czyż nie jest tak? To chore - przyznaje ale to prawda. Ludzie dążą do ideałów - ideał piękna, ideał mądrości - wszystko musi być idealne. To narzucają nam chorzy ludzie. Tak powstała anoreksja - no bo ideałem piękna jest chudość, więc jeśli nie jestem chuda/y to jest coś ze mną źle. Muszę się zmienić, bo wszyscy tak robią, więc ja też taka/i muszę być, żeby nie czuć się odrzuconym. Dzisiejsza telewizja, muzyka robi nam pranie mózgów. Szczególnie metal, rock, techno itp. nawet pop zawiera ukryte przekazy. Warto sobie wpisać frazę przekazy podprogowe. Niby nic a jednak wpływa to na naszą podświadomość w ten sposób, że twórcy tych reklam, piosenek, filmów i ogólnie wszystkiego zawierającego ukryty przekaz robią nam wodę z mózgu i myślimy to co ONI chcą a nie my. Warto popatrzeć na świat z innej perspektywy i nie dać się "uwieść" niewinnym reklamom. Po prostu nie dajmy się manipulować innym. Może ktoś uzna mnie za dziwną i wariatkę, ale warto tego posłuchać. I rozpisałam się trochę nie na temat, no ale nie miałam jak się tym podzielić w inny sposób. Poza tym jeśli ktoś ma wątpliwości do tego czy wierzyć czy nie to chętnie przekonam do wiary. I taka adnotacja jeśli ktoś podpisałby się pod tą petycją byłabym wdzięczna :) http://www.citizengo.org/pl/2289-asia-bibi-skazana-na-smierc-okazmy-wsparcie

Gość stara modelka bez związku
Gość powyżej - pięknie napisane... Słuchajcie... czy ktoś czytał te objawienia na str. ostrzezenia.net? Będę wdzięczna za opinie. Chętnie wymienię się myślami ;)

Gość niebieskaj777
Wracając do tego co napisałam (dwa posty wyżej). Musimy być uważni. Nie możemy przecież dać się zwariować, nie wszystko wokól jest złe i zawiera satanistyczne treści, jednak trzeba umieć odczytywać to co złe. Sama do bardzo niedawna słuchałam tej kociej muzyki, nie zdając sobie sprawy z tego jak to na mnie wpływa. Byłam nerwowa, zamknięta w sobie i zaczęłam się okaleczać. Nie mogę zwalić wszystkiego na muzykę no ale swoj udział w tym miała muzyka. Ona wywołuje w człowieku swoisty stan euforii, hipnotyzuje i źle wykorzystywana może mieć fatalne skutki. Sam Manson propaguje czczenie kosciola szatana co chyba nie jest normalne? Ludzie (szczególnie młodzi) zafascynowani idolem i jego muzyką podążają za nim. I nie ma sie co dziwić, że coraz częstsze stają się zabójstwa rytualne. Co nie należy do prawidłowych odruchów. Nawet słuchanie takiej muzyki bez zgadzania się z tresciami jakie głosi autor wplywa na nas. Nie jesteśmy przecież Bogiem żeby móc w 100% być niezłomnymi. P.S. Przepraszam jeśli to co napisałam nie ma sensu ale ze wgledu na późną godzinę moj mózg nie pracuje już należycie.

Gość gość
Jestem młoda mam 27 lat i chętnie chodzę z rodzina do kościoła. I dla mnie to chluba a nie wstyd. Teraz chodzenie do kościoła to takie nie modne i straszny wstyd. A dla mnie jest to bardzo pomocne i moje dzieci tez chodzą zarówno ja jak i mąż.