Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy czasem podchodzą do was obcy faceci na ulicy np i proszą o numer lub

Polecane posty

Gość gość

spotkanie?

Gość ahaaaaaaaaaaa
Polacy niestety rzadko :O

Gość gość
podałabym gdyby był fajny:P

Gość gość K
Niestety tak i często się to mi przytrafia.

Gość gość
Zdarza sie..Pewnego dnia mijalam chlopaka,ktory zawsze bardzo mi sie podobal.O dziwo cofnal sie,zagadal i..zachwyt jego uroda jakos minal.Chlopak byl po prostu nudny i monotematyczny.Innym razem przechodzac przez pasy poczulam na sobie czyjs wzrok.Chlopak w autku rozbrajajaco sie usmiechal.Poszlam dalej,a on pojechal za mna.Co kawalek zatrzymywal sie i proponowal podwiezienie.Czasem gdy jade na uczelnie pociagiem,a raz(o zgrozo)na cmentarzu.A tak to zwyczajnie,facet mija mnie na ulicy,rzuca komplement,jak reaguje,to pada propozycja randki.

Gość gość
ciapaci mają taki zwyczaj :O

Gość gość
ciapate i południowcy podchodzą do każdego paszteta :classic_cool:

Gość gość
w pytaniu nie chodziło mi o ciapatych akurat :P

Gość gość
jestem barmanem i widze ze ciapaci podbijają do każdej (ładnej , brzydkiej) bo u siebie bzykać nie mogą bo tam kobiety musza byc dziewicami.

Gość gość
Mi się to nigdy nie zdarzyło, jestem raczej przeciętna a i nie sądzę żebym wyglądała na kontaktową osobę, jak jestem sama, to mam raczej minę kogoś kto sobie nie życzy towarzystwa :D Zobaczyłam się ostatnio kątem oka w lustrze w sklepie i pomyślałam, że jakaś smutna ta kobieta którą minęłam, a dopiero potem się zorientowałam, że to ja.

Gość gość K
No do mnie ciapaki ani smoluchy nie podbijają. Z reszta ja traktuje ich jak widma- wiem, że istnieją, czasem widuje, ale nie zwracam na nie uwagi i omijam. Zaczepiają mnie Polacy i czasem Europejczycy, z zachodu i wschodu.

Gość xantrypa kreizi leidi
no dobra teraz ja - kiedys kiedy bylam mloda i piekna przytrafialy mi sie rozne hece- kiedys jechalam sobie winda na 8- pietro i pewien mlody a wyrosniety mlodzian- byl napewno sporo mlodszy ode mnie, gdy winda dobiegala jego pietra zucil sie na mnie i pocalowal poczym ... wyskoczyl z windy i uciekl

Gość dawny cream
a po co mają podchodzic skoro wiekszosc kobiet jest wulgarna, chamska i widac ze nie sa kontaktowe , pewnie to wina portali randkowych oraz portali społecznosciowych

Gość gość
Zdarzały się tylko bardziej chamskie zaczepki, kulturalnej nie doznałam, a szkoda, miło by było :) Chociaż tak naprawdę nie cieszyłoby mnie, że ktoś chcę mnie poznać tylko przez mój wygląd. Wolałabym okazać się ciekawą osobą, a później ktoś by chciał sprawdzić jak bardzo ciekawą, a jeszcze później by stwierdził, że nie tylko fajna ale i ładna jestem :) eeeech