Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

madrosci Macka B z bloga

Polecane posty

Gość gość
przeniosl sie do drugiego pokoju

Gość kafe_mistral
maciek nie pomiatal nigdy swoja dziewczyna na forum, tylko pisal, ze chce, aby nauczyla sie gotowac, bo to jest przydatne gdy sa dzieci. owszem, nikoniecznie trzeba pisac z prywatnego konta. mozna sobie zalozyc fikcyjne konto, zeby jeszcze wiecej czasu niz tu na forum spedzac na trollowaniu :D ale rozumiem, ze jak ktos chce innym zarzucac spedzanie calych dni na forum, to musi to sam robic, zeby po prostu wiedziec ;) gdyby sie nie bal, ze co? wyjdzie na jaw? dobrze, ze ukryl znajomych, bo po co maja byc narazeni na ogladanie przez kafeteryjnych nolajfow, co sie podniecaja zyciem i znajomymi jakiego kafeteryjnego macka.

Gość gość
nie, nie trzeba spedzac calego dnia, zeby wiedziec ze maciek tu ciagle przesiaduje wystarczy wejsc na jakis temat, w ktorym sie wypowiada i widac jak czesto odpisuje

Gość kafe_mistral
jak nie trzeba, to czemu siedzisz?

Gość gość
a kto powiedzial, ze ja tu siedze cale dnie? wydaje ci sie, ze jak ktos pisze jako "gosc" to jedna i ta sama osoba? :D nikt ci nie powiedzial, ze w jednym temacie moga byc setki roznych osob jako "gosc" nie dziwie sie, ze jestes przyglup, w koncu tylko takie osoby bronia macka

Gość kafe_mistral
naprawde? do wiele osob pisze jako gosc? nieslychane! :D :D :D :D :D a stad wiem, ze ty siedzisz, bo caly czas sie tego wypierasz ;)

Gość gość
caly czas? hahaha moj pierwszy post w tym temacie to ten z 17 11, ale niech ci bedzie ze siedze tu cale dnie, pewnie sadzisz po sobie koncze z toba te dyskusje, z matolem nie ma co gadac

Gość kafe_mistral
konczysz ze mna dyskusje, bo nie masz nic do powiedzenia, procz nazwania mnie matolem :D :D idz sobie nie siedziec na kafe na jakim innym, ciekawszym temacie 🖐️ patrz: juz 3 razy sie wypierasz tego siedzenia na kafe, jakby to byla jakas zbrodnia. a przciez newinny nie musi sie tlumaczyc, zas uderz w stol i nozyce sie odezwa ;)

Gość gość
taa jasne, nagle jak temat powstal to na fb same sie zmienily ustawienia maciek, nie osmieszaj sie

Gość gość
taa i same sie zmienily? oj maciek, wszyscy wiedza ze jestes klamczuch, nie musisz nam tego znowu pokazywac

Gość gość
hahaha nie wierze :D

Gość gość
po co pytasz? przeciez oczywiste, ze zaprzeczy a juz najbardziej zdziwiony bede jak odpowie, bo to typowe pytanie z teza!

Gość gość
ty chyba nie wiesz, co to jest pytanie z teza, bo to akurat wlasnie nie jest :o

Gość gość
słuchajcie wszyscy po nim jadą jak po burej suce a ten jakby nigdy nic pisze ze ma wielu fanów i że go wszyscy lubią :)

Gość gość
to spojrz na ten temat, albo inne - nie ma zadnego, w ktorym ktos by cie chwalil, docenial twoje umiejetnosci czy wiedze (pomijam fakt, ze nie posiadasz ani jednego ani drugiego)

Gość gość
i to z tego, ze ludzie po tobie jezdza a to, ze ty tego nie widzisz to juz jest twoja sprawa moze kiedys uswiadomisz sobie, ze z kazdym wpisem robisz z siebie wieksze posmiewisko, pograzasz sie swoimi wpisami na blogu itd, juz teraz ludzie maja cie dosc, pewnie jeszcze pare osob bawisz, ale w wiekszosci wzbudzasz juz tylko i wylacznie pozalowanie (dla wlasnej glupoty)

Gość gość
bo ty widzisz tylko to, co chcesz widziec zegnam

Gość Gość USA
Komu pokazales? Mamie, tacie i babci Trudzi?

Gość Gość USA
Tak, pewnie oplaceni przez ciebie :p

Gość Gość USA
Tak, rodzice napewno cie wspomoga. Innej możliwości osiągnięcia prez bloga sukcesu nie ma :( przecież sam sie ten blog nie obroni. I te dyrdymały które tam Wyposujesz/kopiujesz. Dno i bable.

Gość Gość USA
Wciąż tylko gadasz jak to bedIe super, bla bla bla , jak zdarta płyta. A efektu jak nie było tak nie ma. Ogarnij sie człowieku i zacznij żyć w realnym świecie.

Gość Gość USA
Pewnie ze ramy! W końcu jestes taki baba!! Co za pajac... Luzie c**płyną w twarz a ty udajesz ze deszcz pada. Nie widziałam żadnej pozytywnej oceny Twojej osoby od tygodnia... A ty sie miotasz miedzy topikach jak ryba bez wody bo c****omysłow na aoutompromocje zabrakło.

Gość Gość USA
Byłam raz i sie ostro zrazilam. Nigdy wiecej. Ale pytam ja Ciebie, czego szukasz na tym topiku??? Wteyniasz wsedzie swojego nochala, nawet jak cie nie chcą.

Gość gość
Tzn kogo?

Gość gość
szczerze ja tu nikogo nie widzę ani jednego człowieka który by cię szanował każdy po tobie jedzie równo a ty ciągle swoje gdzie są ci twoi fani?

Gość gość usa
A cieszysz sie jak dzieciak, jaki ci ktos powie cos milego! Skoro znasz swoja wartosc to sie nie spinaj tak bardzo jesi chodzi o ilosc odwiedzin na blogu, pozytywnych komentarzy itp. Bo to swiadczy o tym ze masz jednak bardzo niskie poczucie wlasniej wartosci I jestes lasy na kazda pozytywna opinie. Dlatego podkreslasz ilosc odwiedzin na blogu na kazdym kroku :(

Gość gość
wszyscy po tobie jadą

Gość gość usa
Maciek B @gość: osoby które naleza do mojego najbliższego otoczenia i takie, do których mam zaufanie i dobrze mi zycza. Opinia osob, które zle mi zycza jest dla mnie bezwartosciowa, ponieważ te osoby zawsze będą mowic na odwrot. Zatem jeśli Ty mówisz mi, ze mój blog jest slaby, to ja wtedy wiem, ze mój blog jest niezły, bo gdyby było inaczej, to nie poswiecalabys tyle własnego prywatnego czasu i energii na przekonywanie mnie, ze mój blog jest slaby WTF???????? Kuzwa co za maslo maslane!!!

Gość gość usa
Jakie sukcesy masz na mysli?