Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

madrosci Macka B z bloga

Polecane posty

Gość Gość USA
Zaczęłam czytać twoje wypociny około 1,5 tygodnia temu więc nie Wiem skąd c**przyszło do głowy od kilku miesięcy... Ja o chlebie ty o niebie. Mówię ci w c-dur ze uważam twojego bloga za dno a ciebie za pajaca a ty wies lepiej ze ja ci zazdroszczę. Wiesz lepiej odemnie co ja czuje? Strach sie bać.

Gość Gość USA
Niniczego ci nie zazdroszczę. Nie ma czego zazdrościć. Z jakich nizin społecznych ty sie wywodzisz ze masz wrażenie ze to co posiadasz w życiu moze być obiektem czyjejkoliwiek zazdrości?????????

Gość Gość USA
Whatever? That's all you got? Z reguly nie jeatem zazdrosna ososba ale jak juz to Zazdroszczę ludzia bystrosci umysłu, poczucia humoru, otwartości na świat i ludzi ale h ciebie tych cech nie zauważam.

Gość Gość USA
Przestań z tym blogiem. Po co to wklejasz żebym ci kolejny ta napisała ze niej tam Nic ciekawego? Jestes masochista czy jak?

Napiszę Wam drodzy tak,im więcej będziecie pisać,tym większą reklamę robicie blogowi Maćka.Maćku słusznie,że wklejasz adres bloga.Każdy nowy,wie o co chodzi w temacie:).

Gość Gość USA
Nie ma znaczenia bo nie jestem zachwycona. Ale gdybym tak Pochwaliła to zaraz byś inaczej mówił.

Gość samiczkałasiczka
maciek zakochałam sie w tobie widziałes topiki? kocham cie grzybie 🌼

Gość Gość USA
Maciek, juz kiedyś ci delikatnie sugerowalam ze powinieneś czytać swoje posty przed wysłaniem. Sam sobie strzelasz gole :p Kiedy zaczęłam pisać na twoich topikach, pisałam swoje uwagi na temat bloga. Ze tło jest za mdle w porównaniu do reszty, ze zdjęcia są kiepskiej jakości, ze twój krupnik jest mało klarowny. Mówisz ze przyjmujemy konstruktywne krytykę. Nie wydaje mi sie. Nie przyjmujesz żadnej krytyki bo uważasz ze nie ma co krytykować bo jesteś naj, naj. Może jesteś, dla mamy, taty i babci Trudzi bo cóż innego mieliby c***owiedzieć. Dla swiata zewnętrznego jesteś zwykły Joe Shmo, nie powalasz niczym ( będę miła i pomine szczegóły, Zdjęcie wklejone powyżej mówi samo za siebie).

Gość gość
Goścu z usa: Zgadzam się w sprawie ignorawania uwag krytycznych.Jeżeli coś robisz i chcesz,pochwalić się efektami swojej pracy z innymi,trzeba liczyć się z uwagami krytycznymi.I nie można tłumaczyć takich uwag zazdrością,czy chęcią dogryzienia(chodzi mi o wspomnianą wcześniej konstruktywną krytykę).Trochę pokory nikomu nie zaszkodzi.

Gość TinkiTinki
A ja sobie dzis zrobie leczo z przepisu Macka ! Poogladalam bloga. I sobie poprzypominalam pare dan ktorych dawno nie jadlam:-) Maciek dawaj dalej z tym blogoem i bron swojego zdania :-)

Gość gość
Napisałam z innymi.Miało być innym.

Gość gość
Alicja miala rację, upośledzone dziecko.

Gość gość
Jednak Magda Gesler nie jest taka zła.

Powiem tak Maćku, nie rozumiałam forumowiczów, ich najeżdżania na Ciebie, ale to, że ukradłeś czyjąś pracę wklejając zdjęcie bez zgody właściciela bloga, przekreśla Cię całkowicie! Jest to odrażające i wstrętne! :O I dziwię się, że KTOKOLWIEK po takim zachowaniu Cię nie przekreśla, bo to, że usunąłeś zdjęcie pod wpływem nacisków ze strony forumowiczów niczego nie zmienia. JESTEŚ ZŁODZIEJEM! Nie okazałeś krzty skruchy z powodu swojego nagannego zachowania! x I tylko nie pisz infantylnej riposty w stylu, jak to ja Ci zazdorszczę :O Nie jesteś dla mnie żadną konkurencją, odżywiam się zupełnie inaczej niż Ty, pomimo to na co dzień jem wykwintniej od Ciebie, sama tworząc lub całkowicie modyfikując przepisy, które znam z innych blogów. ZAWSZE podaję źródło przepisów na moje potrawy (o ile dzielę się z kimś przepisami), jeśli są choć zbliżone do oryginałów, z których czerpałam inspirację. x Jesteś obrzydliwym pasożytem :O 🖐️

Gość gość
Idz zmien pampersa Maciejka bo kupa smierdzisz :(

Gość gość
Na swoim blogu umieściłeś zakaz kopiowania,więc wytłumacz mi jakim prawem wymagasz od innych tego,do czego sam się nie stosujesz?

Gość gość
idz na temat o gejach bo sie tam o Ciebie i Twoja d**e dopytuja :D

Nie dość, że jesteś zwykłym złodziejem, to na dokładkę kłamcą. Zdjęcie było czasowe? A spytałeś właścicielkę o to, czy możesz je sobie "pożyczyć", kłamco? Celowo uciąłeś podpis podczas obróbki informujący, z jakiego blogu pochodzi fotografia. Ciekawe, czy Twoi rzekomi znajomi, którzy tak Cię tutaj podobno popierają, nie mieliby nic przeciwko temu, żebym weszła do ich mieszkania pod ich nieobecność i sobie pożyczyła, np. gotówkę, jaką bym znalazła. Chwilowo. Oddałabym, jak tylko dostałabym kolejną wypłatę. x Jesteś do tego wszystkiego bezczelny! :O I wyobraź sobie, przynajmniej spróbuj pojąć to swoim rozumkiem, że niektórzy jedzą inaczej i niczego celowo "nie udziwniają", po prostu jedzą smaczne, zdrowe rzeczy korzystając z całej gamy różnorodnych produktów i przypraw. I nie chodzi o jakiś image, ale o zdrowie i satysfakcję własną, bawią się gotowaniem, cieszą nowinkami, ciekawymi koncepcjami i niestandardowym łączeniem różnych produktów :O Co Ty możesz o tym wiedzieć? Nic! Żałosny jesteś :O x Bez odbioru. Nie odpisuj, z Twojej strony co najwyżej można usłyszeć kolejne kłamstwa i manipulacyjki. :O Nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy, jakiejkolwiek. Żegnam. 🖐️ x PS. Pisać i wchodzić będę tam, gdzie będę tylko chciała. Rozpieprzyłeś kilka topików nie licząc się z ludźmi, nie oczekuj więc od innych łagodnego traktowania i ulgowej taryfy.

Gość gość
moje żo po co ty się nakręcasz denerwujesz do tego debila nie dociera nic .Nie piszcie do niego ludzie nie odpisujcie mu gdyby go wszyscy ignorowali odszedł by w końcu

Gość gość
Ania LzL1990 Macieju, dzisiaj śniło mi się, że dla mnie gotowałeś. Dziękuję z uwagę, tyle w tym temacie. Nie mam wpływu na to co mi się śni, proszę mnie nie wyśmiewać. on ci ugotuje zapomnij o tym naiwna, albo ciebie naciagnie na żarcie w jakims lokum potem się MOZE rozliczycie albo c***owie chcesz zjesc u mnie ja nie hotel wyskakuj z kaski lub kup składniki

Gość gość
i jeszcze daj d**y ,bo od dawna poszcze ,a zerznie cie jak kombajn zboże

Nie piszcie do niego ludzie nie odpisujcie mu gdyby go wszyscy ignorowali odszedł by w końcu x rownie dobrze mozna prosic by dziennikarze nie zapraszali do rozmow "wyrozniajacych sie" politykow :-)

Gość gość
to ni było do niego tylko do naiwnej

Gość gość do moje żo
moje żo - z Twojej stopki wynika, że schudłaś ponad 50 kg - czy to prawda, jak tego dokonałaś, w jakim czasie, i jaka była Twoja najwyższa waga - bardzo proszę o dłuższą wypowiedź jestem załamana swoją aktualną wagą, wszelkie próby odchudzania kończą się jo-jo...