Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

madrosci Macka B z bloga

Polecane posty

Gość gość usa
Maciek jak zwykle zwial jak ktos mu zadal konkretne pytanie... niestety posiedzi troche w krzakach I wroci :P

Gość gość
Rece juz opadaja, bo albo on jest slepy, albo nie umie czytac ze zrozumieniem albo jest idiota. Chyba jednak ta trzecia opcja jest prawdziwa.

Gość gość
weź napisz debi lu choć jedno imię jeden nick osoby która pisze że jesteś fajny pokaż nam udowodnij bądź mężczyzną

Gość gość
a co to za wielki sukces zrobic bloga? i to tak marnego?

Gość gość usa
Ok, jesli tylko na taki sukces cie stac, to bedziemy musieli z tym zyc. Myslalam ze mowisz o czyms bardziej spektakularnym niz te wyglupy z suchym chelebem, spalonym brokulem I kilkoma skradzionym zdjeciami. No nic zwracam honor, widac mamy inne pojecie sukcesu.

Gość gość usa
Maciek nie napisze ani jednego niku bo niestety takowy nie istnieje. Maciek, czy ciebie te wszytkie komentarze nie sklaniaja do myslenia?

Gość gość
Błaszczuk nie zrobię takiego bloga ponieważ nie potrafię z siebie takiego debila robić no nie wychodzi mi to :D

Gość gość
kazdy inny blog bedzie lepszy od twojego gniota.

Gość gość
wiesz maciek, gdyby ten twoj blog byl taki super za jaki ty go uwazasz (czy tez twoi znajomi) to nie musialbys go tak chamsko w kazdym temacie reklamowac, nie musialbys podbijac swoich tematow etc, ludzie sami by pisali, ze jest fajny, ze warto go odwiedzic, ze sa fajne przepisy, ze warto z nich korzystac ale na kafe nie ma ani jednego takiego tematu! (pomijam twoje wpisy, ktore sa marna proba zwrocenia uwagi)

Gość gość usa
Maciua\s, ale to jest wlasnie mertitum calej sprawy. Nikt z nas tutaj bloga nie stworzy I nie pokaze bo byloby to cos pokoju twojego bloga, a pokazywanie takiego gniota to WSTYD!!!!

Gość gość
Super fajny to jest np. ten blog z ktorego ukradles zdjecia. Dziewczyna super gotuje i piecze i ma pelno fajnych pomyslow, potrawy pieknie wyeksponowane. No niestety kasztanowa kuchnia jest na samym dnie a nad nia trzy metry mulu jeszcze. Taka prawda.

Gość gość
tak, ale gdyby blog byl taki super to ludzie juz dawno by sie na nim poznali, sami by zachecali, pisali o nim

Gość gość usa
Gosc z 22.38, zaraz ci Maciek napisze ze to nieprawda, ze masz zle ustawiona ostrosc ekranu a zdjecia robil przy zlym swietle. Dno I bable. Taka z nim gadka.

Gość gość
Tak, tak wiem, z cala pewnoscia mam zla ostrosc. hehe.

Gość gość
poza tym, dobra rzecz broni sie sama, nie trzeba zachecac az tak chamsko do korzystania z niej, pisac o niej itd. wystarczy pokazac raz - albo chwyci albo nie zamiast pisac tu te durnoty moglbys sie skupic na ulepszaniu bloga, ale nie bo ty wszystko robisz po lebkach, z doskoku, z takim podejsciem nigdy nie odniesiesz sukcesu

Gość gość
Błaszczuk się nie poddaje twierdzi że Jest super

Gość gość
Czy on komus robi krzwyde? Czy wy jestescie w jakis sposob zmuszani,zeby wchodzic na jego tematy lub blog? Owszem on jest specyficzna postacia, czasem czytam to co pisze, czasem sie usmiechne i to wszystko.

Gość gość
Ten jego kanał na you tube nie ruszy nigdy gwarantuje Błaszczuk aż tak się nie ośmieszy

Gość gość
czasem mam wrazenie, ze on bardziej siebie probuje do tego przekonac swoimi wpisami niz innych :D

Macieju, dzisiaj śniło mi się, że dla mnie gotowałeś. Dziękuję z uwagę, tyle w tym temacie. Nie mam wpływu na to co mi się śni, proszę mnie nie wyśmiewać.

Gość gość
Błaszczuk doskocz już może do łóżka co

Gość gość
Ania lz 1990 a dawał ci na starter salami z osła:D

Gość TinkiTinki
Czesc Maciek :-))) a Wy sie od Ma ka odczepcie. Ja tam lubie poczytac co pisze. Przynajmniej sobie zawsze humor poprawie. Nigdy od niego nie czuc wrogosci ani zlisliwosci, czego nie mozna powiedziec o wiekszosci czytelnikow jego topikow :-) swoja droga w taki czy inny sposob mozna uznac, ze zrobil pewnego rodzaju furore na kafeterii. Szukanie go na fb to juz przesada. Co to kogo obchodzi jak wyglada i jak sie nazywa ? Ot zwykla zawisc ludzka i zakompleksienie. Maciek nie daj sie - pozdrawiam :-)

Gość gość usa
Reklamuje sie na prawo I lewo a pozneij sie dziwi ze ludzie jego profil ogladaja.

Gość gość
Błaszczuk nie poddawaj się ukroj sobie kawałek salami z osła od trudzi i rób rób z siebie osła dalej

Gość gość
Błaszczuk ty jak bluszcz owijasz się i nie odpuszczasz

Gość Gość USA
A szkoda :(

Gość Gość USA
Maciek, proszę cie, powiesz ze tylko udajesz, i naprawdę jestes bystrzejszy, ze to tylko taka poza. Nie wierze ze ktoś taki jak ty istnieje... To sie w głowie nie mieśc****owiem w prost: jestes głupi. Przepraszam, inaczej sie nie da.

Gość Gość USA
Jestes zapatrzonym w siebie bufonem bez odrobiny samokrytyki. Wszystko co to idź jest/lub będzie naj. A jesli ktoś śmie myśleć inaczej jest w błędzie albo c**** prostu zazdrosci i nie ma innej możliwości. Jestes przypadkiem dla psychologa.