Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żywienie żony która mnie zdradza

Polecane posty

Gość gość

Czy musze żywić żone która nie pracuje a zdradza mnie.Mieszkamy w tym samym mieszkaniu.

Gość gość
a skad wiesz ze zdradza?

Gość gość
hmm nie rozumiem , wiesz ze cie zdradza i akceptujesz to? albo odchodze albo daje szanse na poprawe i daje jej ultimatum...

Gość opiuj
A no właśnie.Albo dajesz drugą szansę albo adios...

Gość gość
nie dawaj jedzenia jech cierpi i gloduje na twoich oczach, bedziesz patrzyl jak marnieje a potem umrze, jak zdradzila to nie ma litosci, znisz ja!

Gość gość
jakis swir wymyslil sobie cos w glowie bo mu sie nudzi. Do roboty nygusie a jej powiem by zrobila ci awanture po robocie za bzdury co wypisujesz na necie idioto.

Gość gość
zona jego moze wnieść o alimenty dla niej, bo nie pracowała. Zapewni o to mu chodzi. Ma on juz ja i tak gzies, ale pyta czy musi żywić to popychadło.

Gość gość
Nikogo nie musisz żywić, przecież pensja wpływana twoje konto, nic nie kupujesz i finito. Chyba że macie bardzo małe dziecko którym przecież ona musi sie zająć i z tego powodu nie może iść do pracy. Jak jestes na 100% pewny zdrady to pogoń ww peezdu a nie głupio sie pytasz

Gość gość
to jest wlasnie bzdura z tymi alimentami, nie chce baby a placic musze ale to chyba tylko do ponownego mojego slubu prawda?

Gość gość
do ponownego jej ślubu,baranie

Gość gość
jak placic musisz?Masz sadownie udokumentowanie?Z jakiej przyczyny nie pracuje,jest nieuleczalnie chora?Czy nygus do pracy,ktory twierdzi,ze pracy nie ma?

Gość gość
baranem sam jestes jak widac i to malo rozgarnietym bo ja pytam normalnie a ty z wyzwiskami,nie szkodzi z ludzkim odchodem nie trza rozmawiac. Nie sadze,ze jej slubem bo jesli sam zaloze nowa rodzine to starej utrzymywac nie musze

Gość gość
Autor najpierw musi miec wszystkie klepki w glowie by odp. Wp*****l w chacie masz bo juz powiedzialam A.o twych chorych myslach. POWODZENIA IMBECYLU.

Gość gość
słuchajcie, przecież to prowo gimnazjalisty, który jest na wagarach, a wy daliście się nabrać :D

Gość gość
Płacić musi nawet gdy pracowała jeśli,po rozwodzie jej status materialny znacznie sie pogorszy. Głupie te przepisy w pl

Gość gość
ja się pytam normalnie czy musze żywić żone która ma kochanka i w dodatku nie pracuje mamy dzieci najmłodsze ma 6 lat.Mieszkamy razem a rozwód jest w toku,dopiero będzie pierwsza rozprawa.To czy ja mam taki obowiązek skoro mnie zdradza.

Gość gość
ja tez pytam normalnie,czy masz to przez sad ustalone,te placenie na nia?Bo jesli nie,zywic jej nie musisz.Wykup obiady w szkole,lub jesli nie ma takiej mozliwosci,to dzieci moga jadac np u babci,ty dasz na jedzenie,lub pogadac z twoja rodzina.Niczego nie musisz,tym bardziej,ze dopiero sprawa w toku.

Gość gość
masz przerąbane , nie dasz jej kasy to pójdzie do sądu po alimenty na dziecko w wybulisz tak czy inaczej może nawet 70% wynagrodzenia bo ty możesz sę na siebie dorobić a ona "opiekuje" się dzieckiem:D .

Gość gość
prawo prawem trzeba nieć honor i przyznać, że moralnie jesteś winny jej zdrady i w związku z tym powinieneś ją wspierać finansowo nadal

Gość gość
Beznadziejny jestes i niekomunikatywny. Musisz,jesli przestaniesz placic alimenty to ona pojdzie do komornika,nawet jesli nie ma jeszcze alimentow zasadzinych to o zabezpieczenie wniesie i ma prawo nawet bez sadu w ciagu kilku dni. I nie sluchaj idiotek co pisza,ze wykup dzieciakom jedzenie bo alimenty w pl na dzieci sa zawsze w formie pienieznej i chocby skaly sraly nic nie wymyslisz. co do rzekomego romansu to musisz miec o wiele wiecej dowodow by to udowodnic. Jestes tak beznadziejny z ta swoja zawiscia,ze zygac sie chce. Nie jestes sam to czemu zabraniasz zonie ulozyc spbie zycie o wiele pozniej niz ty. Musze znalesc cie i ostrzec zone co kombinujesz.

Gość gość
nic nie kombinuje zależało mi na niej,kochałem ją nad życie ale ona musiała mnie zdradzać

Gość gość
a dzieciakom kupuje jedzenie.Przecież oboje rodziców musi łożyć na dzieci a nie tylko ojciec

Gość gość
gosc 12.31 teee idiotke to se poszukaj ale w rodzinie.Niczego placic nie musisz autorze,bo za dzieci odpowiadaja 2rodzicow,mamuska ma tak samo lozyc na dziecko a nie pasozytowac na parnerze.Obiady mozesz wykupic,jak pisalam wczesniej,idzie to zalatwic,popytaj rodzine,znajomych,udaj sie do prawnika(sa w gazecie bezplatni) i nie sluchaj tu madralinskich pelnych zawisci.Musi to na Rusi.

Gość gość
no dzięki,a do prawnika jestem już umówiony więc chyba więcej się jeszcze dowiem,co moge a co nie i jakie mam prawa

Gość gość
"no dzięki,a do prawnika jestem już umówiony więc chyba więcej się jeszcze dowiem,co moge a co nie i jakie mam prawa" kocham Was za te specyficzne poczucie humoru:D

Gość gość
jakiś cham się podszywa po demnie podszywa