Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania nnna

Niestety nie lubie seksu

Polecane posty

Gość ania nnna
mamy chyba podobna sytuacje to tezmoj pierwszy chlopak planujemy razem zycie nie zmienie go ale chce to wyleczyc a ginekolog twierdzi ze jest ok mam tylko lek na unormowanie testosteronu

Gość gość
ja nawet nie mówiłam mu o tym bo mi wstyd było :) na początku było to normalne mówie ok moze za jakiś czas .. a tu juz ponad rok minął ...

Gość ania nnna
u mnie 2 :(

Gość ania nnna
dla mnie to juz obowiazek i mala bardzo mala nadzieja na zmiane a u cb jest podniecenie? bo u mnie wgl nie ma

Gość gość
podniecona sie nie czuje ale mokro mam i to bardzo mocno wiec o co tu chodzi ...

Gość ania nnna
ja tez jak mam dni plodne a jak nie to nie zazwyczaj obtarta jestem

Gość ania nnna
czy to jakas choroba?

Gość ania nnna
:(

Gość hhhhhhhhhhh
Ania a co cie w ogóle podnieca? Masz jakiś typ fantazji, rodzaj seksu, scenę w filmie? Może powinnaś spróbować lekkiej erotyki bądź p***ografii?

Gość gość
Jestes niestety po prostu za młoda zeby czuć z tego przyjemność

Gość gość
Zastosuj dildo i żel KY, masturbuj się na delikatnym p***o, wyczuwaj punkty erogenne i staraj się szczytować

Gość gość
kobieta uczy się orgazmu i zaskakuje, wg badań, dopiero po 50-tym zbliżeniu.

Gość gość
co za cieć, na forum erotycznym nie puszcza delikatnych filmików erotycznych!!!

Gość Saron_niezalogowany
Może po prostu jesteś jedną z tych kobiet, które nie potrafią osiągnąć orgazmu pochwowego. Może powinniście z facetem znaleźć akie pozycje, w których będzie mógł dodatkowo pieścić palcem Twoją łechtaczkę. Niech może okaże Ci więcej czułości i zainteresowania, niech pobudzi Cię oralnie... Masz dopiero 19 lat, więc spróbuj poznać swoje ciało, co Cię podnieca i wtedy naucz tego swojego faceta. Seks powinien być przyjemnością dla obojga, a nie że jedna strona "podkłada się" tylko żeby ulżyć drugiej...

Gość ania nnna
tak ogladalam juz kiedys bo myslalam ze pomoże i nic a gdy robi mi oralnie to mnie to drazni i nie pozwalam mu nie chodzi mi o orgazm pochwowy tylko o to podniecenie bo go wcale nie ma wiec o orgazmie nie ma mowy a gdy mam sie piescic podczas gdy on mnie za przeproszeniem posowa to jestem chora bo nawet on probowal i mnie to denerwuje ;(

Gość ania nnna
co to jest :(:(:(:(:(:(

Gość ania nnna
czy ktos wie jeszcze cos na ten temat ?

Gość ania nnna
z tym nie mam problemu :P

Gość gość
a nie bierzesz tabletek anty ? ja jak miałam źle dobrane nie miałam wcale ochoty na sex, teraz mam inne jest lepiej ale to nie to samo jak wtedy gdy ich nie biorę

Gość ania nnna
nie nie biore wlasnie

Gość gość
Mam to samo, nie odczuwam zadnego podnecenia podczas sexu a mam już 30 lat, tak było od zawsze, może pare razy w zyciu poczułam sekundowe podniecenie, ale nigdy w sytuacji związanej z sexem.Ale pociesze Cie ze nauczyłam się sama doprowadzać do orgazmu, tylko ze musze ogladac specyficzne p***o, poza tym podniecenia i tak nie czuje to jest sam orgazm, dreszcze, takiej jakby skurcze, przyjemne oczywiście tylko lechtaczkowy.Widocznie taka nasza uroda, albo brak jakiś polaczen nerwowych, chciałam z tym isc do sexuologa ale watpie czy jest w stanie pomoc.

Gość ania nnna
o kurde to nie jest pocieszenie :(

Gość ania nnna
tez umiem sama ale ja nie chce sama

Gość ania nnna
to chyba jest jakas choroba

Gość ania nnna
i jak tu sie uspokoic i rozluznic

Gość goooooooosc
czy ktos jeszcze cos wie :p ?

Gość ania nnna
sama bym chciala wiedziec cos wiecej na ten temat

Gość ania nnna
ale jak widac nie tylko ja mam z tym prolem

Gość gość
Mnie zastanawiają twoje problemy hormonalne (piszesz o testosteronie i o lekach). Hormony odgrywają niebagatelną rolę i każde ich wahanie może mieć wpływ na poziom libido. Właśnie się o tym przekonuję - jestem w ciąży i libido waha się od skrajności w skrajność - od całkowitego braku podniecenia i irytacji na każdy dotyk do wybuchów podniecenia i wręcz natychmiastowej potrzeby rozładowania napięcia. Poszukaj dobrego ginekologa ze specjalizacją endokrynologiczną (mówię o rzetelnym lekarzu, który nie będzie zbywał twoich problemów) i może rozważ wizytę u seksuologa? (tutaj także chodzi o naprawdę dobrego specjalistę) I też polecam lubrykant - sprawi, ze nie będziesz odczuwać bólu i dyskomfortu związanego z suchością, a wtedy może uda Ci się bardziej odprężyć.

Gość ania nnna
tak niestetymam problemy ginekolog zapisala mi syndi 35 zaczelam wlasnie stosowac co do libido nie mam go juz dlugi czas wiec sie nie boje ze spadnie mam szczera nadzieje ze pomoze ze mna jest cos nie tak ja czulam ogromne podniecenie gdy bylam dziewczynka a teraz mam chlopaka 2 lata kocham go jest moim pierwszym partnerem w lozku i jest to dla mnie wielkie zaskoczenie ze teraz go nie mam :(