Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolaff

czy warto kupowac spacerowke quinny zapp xtra dla prawie 2 latka

Polecane posty

Gość karolaff

Zastanawiam sie czy warto, moje dziecko jest z tych co na spacerach ucieka jedynie w wozku jakos sie zachowuje... Chcialabym jej kupic ta spacerowke ale moj facet mi odradza, czy jakas mama korzysta z tego wozka,? Nie bedzie za maly?

Gość gość
Ja mojemu dziecku na 2 lata wózek odstawiłam a ty chcesz kupować? I uwierz mi tyle o on ma energii to na troje by rozdzielił.

Gość gość
Moja ma 2,5 roku i na dłuższą wyprawę wózek biorę.

Gość gość
no właśnie, jak przeczytałam temat to mnie zrmroziło. chcesz 2latkowi kupować wózek? nie rób z niego kaleki

Gość gość
ja wozilam corke w wozku do 3,5 roku.

Gość gość
dzieciak do przedszkola chodził a ty go w wózku woziłas?

Gość gość
tak. bo przedszkole bylo dosc daleko. a nie mialam zamiaru rano o 6 z 30 minut isc do przedszkola. czy z przedszkola do odmu., potem kupilam rower i corke wozilam w fotelkiku rowerowym.,

Gość gość
Jak to jest z tych co ucieka ?? Co to pies jakiś czy co ? To kwestia wychowania, jak ucieka to bierzesz na rękę i prowadzisz i koniec, niech krzyczy w końcu zrozumie, że jak będzie grzecznie szło to będzie mogło iść samo..tydzień i będzie ładnie chodził i się nie oddalał

Gość gość
co ty chrzanisz? mamy ci uwierzyć że codziennie rano zasuwałaś z córką 30 minut do przedszkola? zaiwaniałyście piechtą 3 albo 4 km czy co? hahahaha

Gość gość
normlanie 10 minut ale gdybym miala isc z corka bez wozka zajeloby mi to ze 30 minut.

Gość gość
pomijając to że dziecko jest za duże na wózek, to ten wózek jest po prostu szpetny.

Gość gość
10 minut to bliziutko, to co ona robiła ze miałabys z nia isc 30 minut? szła tip topem czy wiała w drugą stronę? wymyslacie sobie problemy a z dzieci robicie kaleki mimo ze są juz duże.

Gość gość
ale idz rano czy snieg czy deszcz z malym dzieckiem. ja biegiem do pracy a wiadomo ze dziecko wolno idzie.

Gość wiśnióweczka
Nie inwestuj w wózek dla takiego dużego dziecka, szkoda kasy; szczególnie że już prawie zima, jeszcze trochę i wózek nie będzie aż tak potrzebny a na wiosnę mały już będzie za duży. Jeżeli zdecydowanie chcesz wózek to może odkup od kogoś jakąś parasolkę zwykłą, żeby tylko gdzieś na zakupy czy na dłuższy spacer wziąć.

Gość gość
Nie jest psem, latwo byc chamskim przez internet... Po prostu wyrywa sie i biegnie przed siebie taki typ, sa dziecispokojne i te trudniejsze do okielznania, ja najczesciej spedzam z nia czas na podworku gdzir nie chodzi ze mna za reke i to trydniejjest mi ja nauczyc

Gość gość
wiśnióweczka ma rację, ten wózek zdecydowanie będzie za mały, zwykła parasolka wystarczy

Gość gość
tak. bo przedszkole bylo dosc daleko. a nie mialam zamiaru rano o 6 z 30 minut isc do przedszkola. czy z przedszkola do odmu., potem kupilam rower i corke wozilam w fotelkiku rowerowym., xxx zrobiłaś sobie dziecko a na stare auto, grata za 2 tys cie nie stac

Gość autorkaa teamtatuuuuuuuuu
wydawac kase na grata. a po za tym ja prawka nie mam.

Gość gość
Dzieki za odpowiedzi

Gość gość
Dalabym z chęcią w łeb jednej i drugiej lebiodzie.nie rób ciśnienia i przestań się jezyc debilu.dzieci masz wogole?

Gość gość
Ja mam zwykłą parasolkę i używam jej raz na 2 tygodnie, jak idziemy na zakupy. Spacer to spacer czyli na nogach, mój syn ma 19 mc.

Gość gość
Mój syn ma 21 msc i nie dawno zakupiłam dla niego spacerówkę :) na dłuzsze spacery sie sprawdza,dziecko ma małe nóżki i szybko się meczy,dlatego nie wyobrażam sobie go póżniej nosić:)

Gość gość
Moje ma 2latka -tez kupilam spacerówkę teraz ale nie quinny bo jest mała, kupilam mamas&papas od 18msc . Bierzemy na długie spacerki,czasem tez asypia w wozku :)

a dlaczego nie? jesli masz taką potrzebę, aby wozić dziecko w wózku, to jak najbardziej, akurat zapp jest bardzo lekkim i zwrotnym wózkiem. nie zastanawiaj się, tylko kupuj ;)