Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowa stara rura buntuje meza

Polecane posty

Gość gość
To napisz nam proszę autorko co gotowała teściowa, a co Ty ugotowałaś ostatnio.

Gość gość
Tak,z niczym się nie wyrabia,ale na kafe ma czas siedzieć!!! Najpierw zabieganie o dzidziusia,hodowanie fasolki,wymyślanie imienia itp. jak dziecko się urodzi zaczynają się problemy:-( Życie to nie je bajka!!

Gość autorkatematu
olamakar to trolle, nie łam się usmiech.gif xxxxx dzieki nie lamie sie, po prostu nie wierze ze wg wiekszosci tutaj to kobieta ma: sprzatac gotowac zajmowac sie domem robic zakupy i jeszcze nianczyc dziecko, podczas gdy maz po 8 godzinach wraca z pracy i rozwala sie na kanapie i ma wszytsko gdzies, pewnei jest to standardowy model rodziny tutaj

Gość gość
Ale tu się mamuśki ponapinały;) Nie może być tak, że pan i władca żąda frykasów, bo go mamuśka rozbestwiła. Ja też gotowałam cokolwiek, talentu nie miałam, a jakby się nie podobało to zapraszam do kuchni i hulaj dusza.

Gość gość
wiadomo jak jest przy 4miesiecznym dziecku + + no owszem... nawet wiem jak to jest przy 4 miesiecznym + 22 miesieczne + 4 latka. I wiem, ze MOZNA wszystko zrobic tylko trzeba chciec i sie zorganizowac, nie lubie leni!

Gość autorkatematu
wczoraj zrobilam leczo:), aha i zadnej fasolki nie hodowalam nie rozsmieszaj mnie prosze:)

Gość autorkatematu
gość Ale tu się mamuśki ponapinałyoczko.gif Nie może być tak, że pan i władca żąda frykasów, bo go mamuśka rozbestwiła. Ja też gotowałam cokolwiek, talentu nie miałam, a jakby się nie podobało to zapraszam do kuchni i hulaj dusza. xxxxxxxxx otoz to

Gość autorkatematu
a wy tu wszytskie to codziennie gotujecie mezowi cieple obiadki a pozniej i tak sa tematy''maz chyba ma kochanke'' lol....i co warto sie tak ponizac dlka facetow??

Gość gość
gotowanie obiadu to dla Ciebie ponizanie sie? Nie ma o czym rozmawiac, jak dorosniesz do "zabawy w dom" to wroc i pogadamy...

Gość gość
autorko tematu! A ja Cię popieram w 100%. Mąż ma dwie ręce - także nie widzę problemu, żeby sam sobie gotował. To, że Ty jesteś na macierzyńskim - oznacza, że zamiast chodzić do pracy zajmujesz się dzieckiem w godzinach pracy - resztą obowiązków małżonkowie powinni dzielić się po połowie. Jak się mężowi nie podoba to niech sam zostanie z dzieckiem, a Ty wróć do pracy! A Wy wszystkie kwoki - nic dziwnego, że żadnej lepszej pracy znaleźć nie możecie i kwitniecie jako sprzątaczki/ sprzedawczynie lub bezrobotne, skoro zamiast poświęcać swój czas na rozwój, naukę języków, poszerzanie kwalifikacji zawodowych, marnujecie go na usługiwanie panu i władcy... szkoda mi waszych córek!...

Gość gość
odsyłam was do terapeuty. po co wychodziłyście za mąz skoro na wstępie męża uważacie za pana i władcę a siebie za męczennice? z wami jest coś nie tak. ja też rodziłam i miałam małe dziecko w domu, byłam na macierzynskim, a pracowałam jako nauczycielka w podstawowce). ale chciałam żeby po pracy mąż zjadł coś ciepłego, więc gotowałam bo chciałam. a mąz zawsze to doceniał i dziękował. autorko niezłą musisz być żmiją a męża za swojego wroga uważasz

Gość autorkatematu
gość autorko tematu! A ja Cię popieram w 100%. Mąż ma dwie ręce - także nie widzę problemu, żeby sam sobie gotował. To, że Ty jesteś na macierzyńskim - oznacza, że zamiast chodzić do pracy zajmujesz się dzieckiem w godzinach pracy - resztą obowiązków małżonkowie powinni dzielić się po połowie. Jak się mężowi nie podoba to niech sam zostanie z dzieckiem, a Ty wróć do pracy! A Wy wszystkie kwoki - nic dziwnego, że żadnej lepszej pracy znaleźć nie możecie i kwitniecie jako sprzątaczki/ sprzedawczynie lub bezrobotne, skoro zamiast poświęcać swój czas na rozwój, naukę języków, poszerzanie kwalifikacji zawodowych, marnujecie go na usługiwanie panu i władcy... szkoda mi waszych córek!... xxxx wolalbym 100 razy bardziej isc do pracy a po pracy miec ''wolne'' i zeby maz sie zajal dzieckiem...zreszta sytuacja sie zmieni niedlugo,od marca ja ide na studia, mala do zlobka. i juz mezowi zapowiedzialam( bo on sobie marzy 4 dzieci-dobre!)ze jak chce nastepne to on zostaje z dziecmi w domu a ja ide do pracy, przy czym neich on polowe swojego tacierzynskiego placi na czymsz a za reszte kupuje pieluchy!!!-jego mina bezcenna!!

Gość gość
może mąż sobie zmniejszy etat specjalnie po to żeby wczesniej wrocic i ugotowac sobie obiad.

Gość gość
autorko z twoim nastawieniem to ja się w ogole dziwie ze się zdecydowałas na malzeństwo i dzieci. trzeba było zostac singielką to byś była władczynią swojego czasu i robiła co ci się podoba. spała do 12 a przez reszte dnia siedziała na kafe i wylewała swoje żale.

Gość gość
no i ponownie popieram:P kobieta to nie służąca - należy mieć ambicje i walczyć o swoje!

Gość gość
ale czy ugotowanie głupiego obiadu naprawdę uwłacza waszej godności? walnijcie sie w dekiel, szkoda mi was, poważnie.

Gość gość
a ty po pracy glodna rabniesz sie na kanape I bedziesz narzekala ze nie ma obiadu.

Gość autorkatematu
o tak a ja wroce z pracy i bede od progu wolala gdzie obiad

Gość gość
Jakby mi maz tak wydziwial z jedzeniem to tez bym mu przestala gotowac. Jak mu nie smakuje to niech sobie sam radzi.

Gość gość
autorko, aleś ty durna hapiesz mi dzidę z połykiem i jeszcze się oblizujesz, a twierdzisz że gotując obiad zrobisz z siebie służącą bez godności

Gość gość
tylko zapominamy o czyms. to podobno ma byc malzenstwo a nie wyscig kto kogo bardziej wykorzysta

Gość autorkatematu
gość autorko, aleś ty durna hapiesz mi dzidę z połykiem i jeszcze się oblizujesz, a twierdzisz że gotując obiad zrobisz z siebie służącą bez godności xxxxxxxx tu nie zgadles- nigdy nie polknelam:)te przyjemnosc zostawie dla kochanki:):):)

Gość gość
miało byc: MU dzidę

Gość gość
no nie połknęłas, ale loda to robisz. więc nie gadaj że gotowanie ci uwłacza, bo obrabianie ustami pały jest chyba bardziej poniżające :D

Gość gość
różne są dzieci i różnematki. jedna zrobi 10rzeczy a inna jedną w godzine. mam wiele koleżanek- jedna jak placze to na rekach trzyma przez cały dzien, karmi do 2 lat, a druuga polozy na lezaczek i robi obiad... gdy dziecko spi ty sie poloz i odpoczywaj...

Gość gość
różne są dzieci i różne matki. jedna zrobi 10rzeczy a inna jedną w godzinę. mam wiele koleżanek- jedna jak płacze to na rekach trzyma przez cały dzień, karmi do 2 lat, a druga położy na leżaczek i robi obiad... gdy dziecko śpi ty się połóż i odpoczywaj...

Gość autorkatematu
gość no nie połknęłas, ale loda to robisz. więc nie gadaj że gotowanie ci uwłacza, bo obrabianie ustami pały jest chyba bardziej poniżające smiech.gif xxxxx a gdzie ja napisalam ze to mi uwlacza ty tepa lycho???naucz sie czytac

Gość gość
no własnie nigdzie, a tępa to jestes ty bo nie czaisz kretynko. gotowanie ci uwłacza jako kobiecie ale robienie loda to już nie? idz yebnij baranka.

Gość gość
autorko ale w pierszym poscie piszesz o tesiowej wrednej i obiadach a w kolejnych przechodzisz do innych obowiazkow domowych, na to co robia mezowie i czego nie robia .... pozniej piszesz o kochankach i kurach domowych rozrzut masz niezly sama nie wiesz o co ci chodzi podejrzewam czy o to ze tesciowa sie wtraca i nastawia meza przeciwko tobie czy o to ze maz len na kanapie czas spedza czy moze w koncu o to ze pare osob cie skrytykowalo???? wyluzuj, masz meza niemote i ciula! tak sobie wybralas i pozwolilas na takie traktowanie, maz ma cie za nic i tak traktuje, pozwala na swoja kobiete nadawac mamusi - on cie obgaduje z matka- to chore- po co ci taki maz? czym sie kierowalas wychjodzac za niego za maz? po cholere wpuscilas do domu tesciowa? robisz glupoty i to tylko twoja wina i tylko ty jestes temu winna ja tez jestem na macierzynskim i mistrzem kuchni nie jestem, ale z przyzwoitosci cos ugotuje zeby maz jak wroci z pracy zjadl, moj maz nie zalega po robocie na kanapie jak jasnie pan bo ma mase obowiazkow poza tym ja 3 razy w tygodniu chodze na zumbe wiec siedzi z dzieckiem. jak se poscielesz tak sie wyspisz pozwolilas sie zeszmacic to cie tak traktuja