Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowa stara rura buntuje meza

Polecane posty

Gość gość
a co dziwisz się teściowej? syn zapiernicza i nawet obiadu ciepłego nie dostanie. nikomu łaski nie zrobiłaś że dziecko urodziłas. ja na jego miejscu jadłabym na mieście a ty sobie żryj co chcesz, choćby kanapki xxx otóz to. najlepszy komentarz

Gość gość
tak to, że jedne dzieci położone pod karuzelą leżą 2h, zajadają i zasypiają, a inne potrzebują 100% uwagi i całego Twojego czasu. tak to możliwe :)

Gość gość
babo glupia ja mialam troje dzieci i obiad zawsze byl ugotowany.Jestes leniwa i bardzo ordynarna Taka synowa to dopiero problem Jak bys miala dwoje dzieci to bys brudem zarosla.

Gość gość
mloda zonka nie umie jeszcze gotowac I sie zorganizowac Co w tym dziwnego? Tesciowa typowa.. ale moglaby sie pohamowac bo wyglada na to ze ona chce abyscie sie rozwiedali. Po kiego licha go buntuje? Zamiast ciebie nauczyc jak gospodarowac. Mezulek wart swojej mamy. Moj maz zawsze chwalil to co ugotowalam nawet jak bylo obrzydliwe. Kwestia podstawowej kultury

Gość autorkatematu
XXI wiek a kobiety same z siebie robia sluzebnice i meczennice

Gość autorkatematu
chyba napisalam wyraznie ze umiem gotowac i gotuje, ale maz kreci nosem na to co zrobie

Gość gość
Gorzej jak kobieta jest leniem i ma dwie lewe ręce. Znacznie gorzej niż bycie męczennicą i służebnicą. x Rzeczywiście nie masz czasu. Na gotowanie, bo na siedzenie na kafeterii masz.

Gość gość
jakie sluzebnice? puknij sie w ten pusty leb! to jest twoj dom a dziecko urodzilas bo chcialas. nikomu łaski nie zrobiłas. maz pracuje na was a ty z dzieckiem teraz siedzisz. tak sie podzieliliscie. czy glupi obiad to jest cos co cie przerasta? maz powinien cie postwic do pionu albo zaczac sie stolowac u kochanki

Gość gość
od ponad godziny siedzi na kafe (a zaloze sie ze nawet od rana). odklej sie od kompa to znajdziesz czas na wszystko

Gość autorkatematu
gość jakie sluzebnice? puknij sie w ten pusty leb! to jest twoj dom a dziecko urodzilas bo chcialas. nikomu łaski nie zrobiłas. maz pracuje na was a ty z dzieckiem teraz siedzisz. tak sie podzieliliscie. czy glupi obiad to jest cos co cie przerasta? maz powinien cie postwic do pionu albo zaczac sie stolowac u kochanki xxxxxxxxx tak, chcialam dziecko ale maz rowniez chcial a nawet chcial bardziej ode mnie!!!dla niego zycie sie nie zmienilo wcale a dla mnie o 180 stopni...a jak chce niech sobie szuka kochanki, nawet twoj maz z obiadkiem czy bez moze sie za kochanka rozlgladac ...co ma byc to bedzie na sile go trzymac nie bede

Gość gość
Dokładnie, niech leniwą krowa nie gotuje, a potem będzie lamentować ze mąż sobie inna znalazł :O

kurde, przecież facet pracuje non stop, pracuje minimum 8 godzin albo i więcej. praca w domu jest taka, że nie pracuje się non stop. I wcale tak dużo nie ma do roboty. Podłogę umyć w kuchni co dwa dni to 10 minut, raz na tydzień odkurzyć mieszkanie, naczynia się zmywa w 15 minut, kurze w chwilę, meble ściereczką, wyrzucenie śmieci zajmuje 5 minut. Kur*a, jesteście leniwe A mąż całe 8 godzin zapiernicza i jeszcze ci mało?

Gość gość
za rok albo dwa założy temat : "mój mąż mnie zdradza" i dolozy ze do tego przyczyniła się tesciowa

Gość autorkatematu
Heartless B***h kurde, przecież facet pracuje non stop, pracuje minimum 8 godzin albo i więcej. praca w domu jest taka, że nie pracuje się non stop. I wcale tak dużo nie ma do roboty. Podłogę umyć w kuchni co dwa dni to 10 minut, raz na tydzień odkurzyć mieszkanie, naczynia się zmywa w 15 minut, kurze w chwilę, meble ściereczką, wyrzucenie śmieci zajmuje 5 minut. Kur*a, jesteście leniwe A mąż całe 8 godzin zapiernicza i jeszcze ci mało? xxxxxxxxxxxx jak ja z********alam po 60 godzin tygodniowo to jakos maz nade mna nie stekal i jeszcze mnie na silownie gonil!!

Gość gość
nawet nie wiesz jaka jestęs głupia. dla facetów jedzenie i dobry obiad to jedna z ważniejszych rzeczy w zyciu. jak już jesteś taka nieporadna, to lepiej olej prasowanie, ale obiad zrób. a najlepiej to odłącz sobie internet :) zobaczysz ile bedziesz miała czasu.

Gość gość
Swoją droga jaka trzeba być leniwą idiotką żeby się żalić że dziecko absorbujące (4miesiace, śmiechu warte, teraz to głownie śpi, ciekawe co powiesz jak będzie mieć rok albo dwa lata) , siedzisz w domu i nie masz czasu obiadu ugotować. Oboje z mężem prowadzimy firmy, mam małe dziecko ale obiady gotuję...fakt, nie codziennie, ale ja pracuje, mój synek ma pół roku i normalnie sobie radzę choć bywa cieżko. Uważam ze w małżeństwie gdzie jedno pracuje, a drugie siedzi w domu, obiady powinna gotować ta osoba, która siedzi w domu, bez względu czy to jest mężczyzna, czy kobieta. Jeśli tego nie robi jest zwykłym śmierdzącym leniem który szuka wymówek dla swojej nieudolności.

Gość gość
dziecko zacznie mniej spać i chodzić to dopiero nie będzie miała na nic czasu. dom zarośnie brudem, a ona będzie wyglądać jak quasimodo po przeszczepie. teraz dzieciak głównie spi to jak ty mozesz nie miec czasu na ugotowanie obiadu?

Gość autorkatematu
chyba wlazlam na nieodpowiednie forum, forum dla kur domowych i sprzataczek ,zegnam:)

Gość gość
Tez uwazam,ze zalozycielka tego tematu to po prostu leniwa baba z malym rozumkiem...zrozumie jak zostanie sama z dzieciakiem,wtedy nie bedzie musiala gotowac,bo sloiki wystarcza...

Gość gość
A mnie zainteresował wpis autorki,że musi sprzatać zabawki po 4 miesięcznym dziecku-to ono samo po chacie je roznosi? bo nie rozumiem

Gość autorkatematu
Heartless B***h To jest prowo na 80%. xxxx prowo to bylo jak ty sie urodzilas

Gość gość
nie chce sie gotowac dla meza ,najlepiej uzalac sie nad soba ze tesciowa nie dobra ty tez bedziesz tesciowa a twoj syn bedzie tylko ciezko pracowal wroci z pracy bedzie glodowal bo jego ksiezniczka nie ma czasu ugotowac .wtedy zrozumiesz ze tesciowa zle nie chciala

Gość gość
to trolle, nie łam się :))

Gość gość
gość A mnie zainteresował wpis autorki,że musi sprzatać zabawki po 4 miesięcznym dziecku-to ono samo po chacie je roznosi? bo nie rozumiem x Rzuca nimi w matkę z krzykiem "kobieto ogarnij się, na wierzę, że jestem dzieckiem tak głupiej baby".

Gość gość
ale jestescie nie wyrozumiali. dziewczyna dopiero co urodzila..... moze nawet ma jeszcze DP a wy na nia jak ta tesciowa. Rada jest taka: Rob mimo wszystko te twoje minimum na ktorym zalezy mezowi. Szybkie rzeczy ktore on lubi. Kotlet na grilu z salata to tak zwany obiad rogacza. Jak bedzie mial pelny brzuch to bestia sie uspokoi. Chlop glodny jest ZLY