Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy musze utrzymywac kontakt z ex

Polecane posty

Gość gość
te wróżka już według Ciebie wszyscy kłamią ? U nas dzieci są 2 tyg w miesiącu ( opieka naprzemienna) mają kupowane buty , ubrania, leki, książeczki, bajki, kredki, zabawki, puzzle, gry wyprawiane urodziny i mogę tak wymieniać dalej

Gość gość
"ona dokłada dwa razy tyle i 100% swojego czasu!!!" Tiaaa - szczególnie jak dziecko studiuje i mieszka poza domem. Powiem więcej - jak dziecko przyjedzie na wakacjie to każe mu płacić połowe czynszu. Z czego? Z tego co dostaje ode mnie. Na szczęscie dziecko wdało sie we mnie i już troche zarabia - bo inaczej bym sie zarżnął finansowo. A ten pasztet joblany z wywieszonym ozorem portek szuka - żeby jej dziura nie zarosła. Podobnie jak połowa joblanych mamusiek-rozwódek. A druga połowa na razie nie szuka - bo chwilowo znalazły popychacza. Tfuu - poruta i qrwiastwo!!

Gość gość
a tatuśki mając rodzinę i zdradzając z ku** skiem lataja za spódnicami zeby se cos innego zatkać, zero odpowiedzialnego faceta takie po prostu męskie tanie doopodajki

Gość gość
gość "ona dokłada dwa razy tyle i 100% swojego czasu!!!" Tiaaa - szczególnie jak dziecko studiuje i mieszka poza domem. Powiem więcej - jak dziecko przyjedzie na wakacjie to każe mu płacić połowe czynszu. Z czego? Z tego co dostaje ode mnie. xxxxxxxxxxx twój syn jest dorosły!!! trudno, żeby dorosły chłop oglądał się na mamusię, żeby mu rachunki płaciła!!! i nie kłam tu idioto, bo skoro twój syn jest dorosły to alimenty wypłacasz JEMU - a nie swojej byłej!!!

Gość gość
"trudno, żeby dorosły chłop oglądał się na mamusię, żeby mu rachunki płaciła!!!" Tiaa - niech ojciec płaci. Bo na ojca można się oglądać, a na mamuśke nie..... "i nie kłam tu idioto, bo skoro twój syn jest dorosły to alimenty wypłacasz JEMU - a nie swojej byłej!!! " A gdzie ty wyczytała że jest inaczej? "twój syn jest dorosły!!!" A skąd c**przyszło do pustostanu że to syn? Ty brałaś lekcje z głupoty - czy samorodny talent? :classic_cool:

Gość gość
ha ha ha dawno się tak nie uśmiałam :):)

Gość gość
widzę, że całe dnie i noce tu spędzasz!

Gość gość
Kto? Ja? Jestem tu od kilku minut, przeczytałam tylko temat i ostatniego posta i autentycznie popłakałam się ze śmiechu

Gość gość
a co za różnica - syn czy córka? dziecko jest dorosłe - jak nie ma pieniędzy na studiowanie to niech idzie do pracy!!! dajesz jej kasę a potem wymawiasz to jej matce??? to wyślij córeczkę do roboty i skończy się twoje płacenie i wreszcie przestaniesz tu ujadać, wredny kudlu!!!

Gość gość
gość Kto? Ja? Jestem tu od kilku minut, przeczytałam tylko temat i ostatniego posta i autentycznie popłakałam się ze śmiechu xxxxxxxxxxx nie ty! ja jazgocząca menda powyżej!

Gość gość
ha ha ha ha, pozdrawiam adwersarzy;):)

Gość gość
O! Uważasz że dorosłemu dziecku nie należa sie alimenty? Bo może iść do pracy? No brawo! Ty chyba jesteś byłą niejakiego Zniecierpka :classic_cool:

Gość gość
"ja jazgocząca menda powyżej!" Godna pochwały samokrytyka ;):);):)

Gość gość
nie roztrząsam sprawy "czy się należą czy nie"!!! odpowiadam kundlowi w sprawie jego sytuacji- tak go boli serce, że złość za dobrowolne dawanie pieniędzy córce wyładowuje wylewając kubły pomyj na byłej żonie!!! standardowy polski niedzielny tatuś!

Gość gość
Uważasz że dorosłemu dziecku nie należa sie alimenty? Bo może iść do pracy? No brawo! --------------------------------------------------- skoro twierdzisz, że się należą to płać i zamknij ryj

Gość gość
I tu, proszę państwa widzicie typowy przykład argumentacji matki-polki. I jak widzicie, nie ma to żadnego związku z procesem myślenia. Czy ta kobieta nie jest totalnym zje.bem?????? :classic_cool:

Gość gość
I tu, proszę państwa widzicie typowy przykład argumentacji matki-polki. I jak widzicie, nie ma to żadnego związku z procesem myślenia. Czy ta kobieta nie jest totalnym zje.bem?????? ---------------------------------------------------------- nie jestem matka polka frajerze tylko ojcem polakiem! ta babka co ci wyzej nawtykala miała racje a teraz bedziesz potwierdzenia swoich głupi racji u "panstwa" szukal i jeszcze raz powtorze - twoje dziecko - plac i zamknij paszcze - to twoj psi obowiazek

Gość gość
Nie wierze - w polsce nie ma tak głupich i zaplutych ze złości ojców. Natomiast matek - całe stada :classic_cool:

Gość gość
Moja 30letnia pasierbica ciągnie od ojca lepiej niż najlepszy odkurzacz. Prowadzi z matką, jego eks, restaurację, choć tak naprawdę większość roboty odwala eks. Czynszu nie płacą za lokal, bo jest ich, mają biznes w turystycznym mieście, ale ciągle nie mają pieniędzy. Laska skończyła studia prawnicze, ale nie chciało jej się ruszyć tyłka na aplikacje, a ciocia i wujek wysoko postawieni prokuratorzy, więc praca by była bez problemu. Ale po co, lepiej ciągnąc ile się da. Zastanawiam się kiedy przestanie. Ja pracuję od 17 roku życia.

Gość gość
Moja 30letnia pasierbica ciągnie od ojca lepiej niż najlepszy odkurzacz. Prowadzi z matką, jego eks, restaurację, choć tak naprawdę większość roboty odwala eks. Czynszu nie płacą za lokal, bo jest ich, mają biznes w turystycznym mieście, ale ciągle nie mają pieniędzy. Laska skończyła studia prawnicze, ale nie chciało jej się ruszyć tyłka na aplikacje, a ciocia i wujek wysoko postawieni prokuratorzy, więc praca by była bez problemu. Ale po co, lepiej ciągnąc ile się da. Zastanawiam się kiedy przestanie. Ja pracuję od 17 roku życia. ......................... CO TO ZNACZY CIĄGNIE??? ON CHCE TO DAJE - W KOŃCU TO JEGO CÓRKA - A TY TYLKO DARMOWY MATERAC!

Gość gość
Nazywasz kobietą, która jest jego żoną od 15 lat, darmowym materacem? Możesz logicznie i merytorycznie wytłumaczyć, bo zamarłam...

Gość gość
do tego z krzywym uśmieszkiem już po raz któryś z rzędu podkreślasz, że była miała innego faceta! ale to naprawdę nie nasza wina, że masz tak małego, nie sprawdziłeś się w pościeli i nie potrafiłeś zaspokoić kobiety - naprawdę!

Gość gość
poleciałaś na kasę i w tyłku cię drze, że daje córce - jego pieniądze i jego wola dawać komu chce!

Gość gość
No właśnie GŁĄBIE wytłumacz dlaczego nazywasz tę Panią, która jak pisze od 15 lat jest jego żoną darmowym materacem. Ale IMBECYL.

Gość gość
ZONK mój drogi :) Zarabiam teraz więcej od mojego męża, natomiast jak go poznałam to on zarabiał jakieś 500 zł więcej. Ogarnij się człowieku, nie mierz wszystkich swoją miarą ;D

Gość gość
stara pudernica - zazdrośnica!!! jak ci nie pasuje, że daje córce to się z nim rozejdź!!!

Gość gość
gość do tego z krzywym uśmieszkiem już po raz któryś z rzędu podkreślasz, że była miała innego faceta! ale to naprawdę nie nasza wina, że masz tak małego, nie sprawdziłeś się w pościeli i nie potrafiłeś zaspokoić kobiety - naprawdę! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ha ha ha ha ha!!! to prawda! pisał o tym już wcześniej kilka razy! teraz rozumiem skąd ta zazdrość i najeżdżanie na byłą - tu nie chodzi o pieniądze, tylko o małego ptaszka i zazdrość,ze ktoś ją dopychał głębiej! tyle lat minęło, a ten dalej się gotuje!

Gość gość
Ogranij się GŁĄBIE, baba pisze że zarabia więcej od męża. Mają wsóplny budżet czyli NIE on ale ONI dają IMBECYLU. Nie rozumiesz?

Gość gość
jeszcze raz powtarzam - to niech się z nim rozejdzie, skoro facet ją okrada!!!!!!

Gość gość
no teraz w końcu się ogarnąłeś i napisałeś merytorycznie, a nie "stara zazdrośnica pudernica" Jednak masz mózg, to cofam moje "głaby"