Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myślę że to jest prawda A Wy co o tym sądzicie

Polecane posty

Mylisz się krwawa nic nie pokazałem... Gdybym pokazał, mogłabyś powiedzieć jak wygląda, a tak nie masz o tym zielonego pojęcia.... Próbujesz Kszatrija oszukać?

Gość znawca obrzydliwości kobiet
to jakie miny robi delikwent mnie nie interesuje, najtrudniej ukryć emocje we wzroku, wręcz nie znam nikogo kto to potrafi

znawca - zdefiniuj co rozumiesz przez wzrok, bo chyba nie rozumiesz, że za wyraz całej twarzy, w tym oczu, odpowiadają mięśnie.

nie chodzi mi o smutek albo radość tylko o dobro i zło które widać w oczach

i po "wzroku" to poznajesz? Czy po kolorze tęczówki? A może po prostu tak się zakręciłeś, że nie wiesz jak z tego wybrnąć? Bo nie wiem czy wiesz, ale na goły szkielet z gałkami ocznymi zawsze wygląda na ciężko zaskoczony :P

DKW, cóż, nie wiem jak Ty, ale ja nie spędzam 24h na dobę, 365 dni w roku na kafe, a już z pewnością fanatycznie nie śledzę Twoich wpisów. Także wieeelu rzeczy nie widziałam co tu zamieszczano ;)

po wzroku który jest zwierciadłem duszy hahaha kobiety nie mają dobrych oczu = nie mają duszy

dalej nie wyjaśniłeś co masz na myśli mówiąc "wzrok". Bo można mieć "zły wzrok" z racji bycia krótkowidzem, a można się "źle patrzeć" co odnosi się do "złowieszczego" mrużenia oczu. Więc strasznie kręcisz :D