Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusia7712

Objawy torbieli na jajnikach

Polecane posty

Gość Lusia7712

Kochane kobietki! Od razu mówie ze do ginekologa ide w styczniu a do tego czasu chciałabym dowiedzieć sie od was czegos wiecej. Juz ponad dwa miesiące nie wspolzylam z chlopakiem ponieważ obawialam sie ze jestem w ciąży, zero objawów tak naprawdę teściki tez negatywne, zrobiłam jeden dzien przed okresem półtora miesiąca po stosunku (z gumka, przerywany) i tez negatywny. Dostałam okres (miesiąc wcześniej nie miałam) normalny jak zwykle. Duzo skrzepow. Dzis mi sie skończył i strasznie boli mnie głowa. Zjadłam obiad i troche mnie mdlilo . Wiem ze takie objawy sa rownież podczas gdy ma sie torbiele na jajnikach co często mozna mylić z ciąża. Jakie mialyscie objawy torbieli? Pomóżcie to jest bardz ważne .

Gość miedzynamikobietami
Bardzo dobrze, że idziesz do ginekologa, gdyż opisana sytuacja może być spowodowana różnymi czynnikami, od problemów hormonalnych po mięsniaki macicy. Najlepiej będzie jak oceni lekarz.

Gość gość
ból jajników, brzucha, mdłości i tyle

Gość gość
to może być też zupełnie co innego. ja przy torbieli miałam krwawienie 2 tygodnie (w postaci skrzepów), które zatrzymało się dopiero po tabletkach anty (przepisanych na wchłonięcie tej torbieli). nie miałam mdłości ani bólu brzucha.