Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starym prawiczkom jest za dobrze

Polecane posty

Gość Prawiczek anonim
Ja popieram post wyżej z 15:16:24

Gość gość
Jak wczesniej napisałem że jak suka nie da to pies nie e weźmie :-) Tak właśnie się kończy liberalne podejście do seksu Wiele kobiet w dzisiejszych czasach nie ma szacunku do siebie Choroby weneryczne ,aborcje,rozwody,samotne matki Same jesteście temu winne Wiecznie nie oczekujcie że "prawiczki" będą łożyć za wasze grzeszki:-) :-) :-) :-) Bardziej szanuje dzięki niż samotne matki

Gość gość
Bardziej szanuje D****I niż samotne matki

Gość gość
Bardziej szanuje d****i niż samotne matki:-)

Gość gość
Autorka to kolejna sfrustrowana kobieta czepiająca się prawiczków. Ich czas ich pieniądze. Nie chcesz faceta to g***o cię powinno interesować co robi z tym co sam wypracował.

Gość gość
Popieram, dla takich starych prawików powinien być specjalny fundusz z którego pieniądze szły by na samotne matki których w Polsce jest wiele x Jeszcze czego! W dupach się wam, głupim babom, poprzewracało. Ciągać, o kasę, sobie możecie najwyżej tych którym popuszczałyście. Fundusz alimentacyjny powinien być zlikwidowany.

Tak jest , dołożyć prawikom ,,bykowe" ale pod warunkiem że singielkom po 30-tce też .

Gość gość
jeśli prawiczkom dołożyć to również każdej kobiecie, która mu odmówiła seksu

Gość gość
a może zrobimy ranking kafeteryjnych dziewic ? :D

Gość gość84
A dla samotnych matek powinien byc za darmo prowadzony kurs myślenia nie tylko d**ą. Alimenty od ojca dziecka a nie od nie żonatych (no bo jak stwierdzicie geniusze kto jest prawikiem a kto poprostu jest sam).

Gość wyzbyłam się kompleksów
Ja jestem samotną matką przyjdziesz i powiesz mi w twarz to co piszesz na forum?

Gość gość85
"Geniuszu", jest mowa nie o ciągnięciu od starych prawików, a od starych kawalerów. A to chyba bardzo łatwo zweryfikować

Gość gość
prawiczek może tylko raz iść do prostytutki żeby być prawiczkiem. potem już nie jest. seks z prostytutką to też "utrata prawictwa" jednak. coś się komuś kompletnie pomyliło.

Gość gość
dodam że prawiczki to na ogół nie zarabiają za dobrze raczej. to raczej "nieudacznicy" są więc jakichś kokosów od nich raczej się nie można spodziewać. żeby zdobyć dobrą pracę to potrzeba cech podobnych jak te do poderwania laski.

Gość gość
Nic się nie pomyliło. Prawiki mają całkowitą swobodę pójścia d prostytutka. A kiedy taki wyjdzie od prostytutki, przeważnie nadal jest mentalnym prawiczkiem. Chodziło autorowi też pewnie o to, że po tym, co prawiki wyprawiają na tym forum, widać, że mają sporo kasy do marnotrawienia, bo internet też kosztuje, a oni, albo nie pracują, albo mają dużo wolnego, a mimo to się utrzymują... W końcu pewnie chodzi też o to, że samiec omega podlega zazwyczaj samcowi alfa. Taka natura...

Gość gość
"dodam że prawiczki to na ogół nie zarabiają za dobrze raczej" a w czym to przeszkadza? Równie dobrze ktoś może się migać od płacenia podatków "bo nie zarabia dobrze"

Gość gość
ostatnio podpisałem umowę w playu. za internet lte z transferem 4 gb płacę 19 zł na miesiąc. nie mówcie mi że to dużo. a co to znaczy być "mentalnym prawikiem" bo nie wiem. prawik to facet który nie uprawiał seksu. można dyskutować jaki seks się "liczy" dla rozprawiczenia ale głupstwa że facet bzyka d****i i jest "prawiczkiem" to tylko jakieś ułomy mogą odpowiadać.

Gość Alicja alicja
A może prawikom powinni własnie płacić odszkodowanie za to że nie skosztowali smaku sexu hahaha

Gość gość
Jeśli nie był nigdy w związku i płaci d*****m za seks albo upija jakieś głupie małolaty i je zalicza a nigdy nie był w związku i żadna kobieta nie dała mu z miłości to nadal jest prawiczkiem

Gość Alicja alicja
Dziewicom też wtedy by sie nie puszczały z byle kim i nie byłoby durnych samotnych matek

Gość gość
"a w czym to przeszkadza?" ano w tym że od mało zarabiających nie da się ściągnąć dużej kasy.

Gość gość
"Jeśli nie był nigdy w związku" x jak nie był w związku to nie był w związku i tyle. prawiczek to ten który nie bzykał a nie taki który "nie był w związku".

Gość gość
A czy my mówimy o ściąganiu dużej kasy? Czy o łataniu dziury? Darowanemu koniowi też się w zęby nie zagląda

Gość gość
gość dodam że prawiczki to na ogół nie zarabiają za dobrze raczej. to raczej "nieudacznicy" są więc jakichś kokosów od nich raczej się nie można spodziewać. żeby zdobyć dobrą pracę to potrzeba cech podobnych jak te do poderwania laski. xxx Kolejna durna kobieta, która myśli, że seks to określa wszystko w życiu. Co ma bycie prawiczkiem do zarobków? I co ma podrywanie laski do zdobycia dobrej pracy? Zbyt wysokie mniemanie macie o sobie pipeczki!

Gość gość
A czemu prawiczkowie mają płacić pieniądze na bękarty kobiet które ich całe życie olewały i miały w d***e a wybierały jakichś cwaniaczków którzy je wykorzystywali, robili bękarta i zostawiali? Mogłyście się związać z tymi prawikami to nie miały byście problemu że jesteście samotnymi matkami!

Gość gość
"Co ma bycie prawiczkiem do zarobków? I co ma podrywanie laski do zdobycia dobrej pracy? " x jak nie wiesz co to zapytaj mądrzejszych, kretynie.

Gość gość
"Darowanemu koniowi też się w zęby nie zagląda" x a kto tu komu coś "darowuje"?

Gość gość
gość "Co ma bycie prawiczkiem do zarobków? I co ma podrywanie laski do zdobycia dobrej pracy? " x jak nie wiesz co to zapytaj mądrzejszych, kretynie. xxx Nie ma nic kretynko. To, że ktoś ma na Ciebie w******e nie znaczy, że w niczym innym nie może osiągać sukcesów.

Gość gość
szmaty się puszczają i jeszcze się czepiają na co wolni faceci wydają kasę :P Nie wasi faceci to g***o was to powinno interesować!

Gość gość
możesz debilu przestać zwracać się do mnie jak do kobiety? kto ci k***a powiedział że jestem kobietą? i pokaż mi prawika który zarabia więcej niż 10 tys a nawet 5 tys na miesiąc to ci uwierzę. prawikiem się nie jest dlatego że się ma "w******e" tylko dlatego że się jest nieatrakcyjnym albo nieprzystosowanym społecznie jakimś. albo i jedno i drugie. ludzie odnoszący sukcesy nie są prawikami, nie oszukujmy się.