Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojej dziewczynie okres spóźnia się 3 dni

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jestem facetem, chociaż to forum dla kobiet. Uprawiałem ze swoją dziewczyną seks. Zawsze robimy to w prezerwatywie i nigdy nie pękła, ani się nie zsunęła. Zawsze wysuwam przed końcem i wytrysk mam poza nią i w gumce, Zawsze uważamy. Dochodzi między nami też do pieszczot, dotykamy się miejscami intymnymi, ale to tylko chwilę i na samym początku. Moja dziewczyna bardzo się stresuje (ja zresztą też), bo zawsze miała regularny okres. Czy to możliwe że jest w ciąży? P.S. Na forum medycznym piszą że preejakulat wydziela się przy mocnym podnieceniu i tylko przed samym orgazmem.

Gość gość
Bardzo potrzebuję odpowiedzi :(

Gość gość
Ojeeej nie pękaj :D co to jest 3 dni??::)

Gość gość
Tylko że okres zawsze był regularny :(

Gość gość
Też kiedyś miałam regularny i tak jak Wy obawiałam się ciąży,ale to trwało dłużej nie 3 dni.Nie martw się na zapas:) jeżeli jednak tak bardzo się denerwujesz niech Twoja dziewczyna zrobi test uspokoicie się;)

Gość gość
Jak ją bzyknąłeś to teraz się martw.

Gość gość
Jak ja uwielbiam takie mądre odpowiedzi. Jeżeli nie masz nic do powiedzenia, to się nie odzywaj.

Gość gość
Konserwacja narzędzi kosztuje

Gość Grzmihuj
idź daj na zapowiedzi

Gość gość
żadnej ciąży z tego nie będzie

Gość piroxeni
Nie rozumiem, dlaczego nie zrobi testu? Po co panikować, jak można to sprawdzić.

" [zgłoś do usunięcia] gość Jak ją bzyknąłeś to teraz się martw. 22.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość Jak ja uwielbiam takie mądre odpowiedzi. Jeżeli nie masz nic do powiedzenia, to się nie odzywaj. 22.11.13 [zgłoś do usunięcia] " Tylko, że ten obrażający ma rację. trzeba było myśleć. Sama jestem młoda i już uprawiałam seks, ale śmieszy mnie to jak niektórzy niedojrzale do tego podchodzą, a potem panika, że może być dziecko. Seks jest z natury do płodzenia dzieci, a nie zabawy podczas nudów. Trzeba się dobrze zabezpieczać, jeśli chce się człowiek bawić.Pchał, nie myślał, to niech ma!

Gość gość
Nie pchał i nie myslał tylko zawsze dobrze sie zabezpieczaliśmy. A co może być przyczyną spóźnienia?

Gość gość
no wlasnie bezsensu takie odp jak nie na temat, porazka normlanie, wiesz co ciazy z tego nie bedzie, a przyczyna opoznienia okresu jest STRES...

Gość gość
Przyznam się że stres jest jak cholera. Ona też bardzo się denerwuje. A wiemy oboje że byliśmy dobrze zabezpieczeni.

Gość gość
musicie wyluzować, skoro gumie nic sie nie stalo, nie bedzie ciazy, zrobcie sobie mily wieczor wino , ciepla kapiel i okres przyjdzie , tylko SPOKOJNIE

Gość gość
Przy okazji takich tematów zawsze się zastanawiam, po co ktoś je zakłada. Na 100% część odpisze że jest w ciąży, część że nie jest, a tak naprawdę to nie wiadomo. Przecież ten cholerny okres się nie pojawi jak się o nim napisze na kafe! Test kosztuje parę złotych i rozjaśni tę kwestię lepiej niż grupa internautów...

Gość gość
Dzieci z tego nie będzie. ;-) a okresu nie ma bo się za bardzo stresuje ;-) mi przez stres okres spóźnił się przez miesiąc ;-)

Gość gość
Miejmy nadzieję że wkrótce się pojawi.. Jestem załamany..

Gość gość
Próbój przyspieszyź garąco ją bzykająć

Gość gość
3 dni, to żadne spóźnienie. Dodatkowo się zabzpieczacie, więc nie musisz się martwić. Skoro mimo wszystko się boicie to niech dziewczyna wyznacza sobie dni płodne. Może np kupic sobie Afrodytę na ślinę, to taki tester płodności. Współżyjcie tylko podczas fazy niepłodnej, a nie będzie możliwość wpadki

Gość gość
No i problem minął :) Okres jest, dzisiaj :)