Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co komu i za ile planujecie kupić na święta

Polecane posty

Gość FlatMate
Był przed chwilą podobny wątek, ale umarł śmiercią naturalną ;) W rodzinie (dość licznej zresztą) robimy losowanie jak w szkole i każdy tworzy listę prezentów, z ktorej można coś wybrać, lekko zmodyfikować, żeby było zabawnie (np. w zeszłym roku mój brat zażyczył sobie książkę z jakiejś tam serii, wycieczkę do Tajlandii i willę z basenem, więc kupiłam mu tę książkę, a dodatkowo znalazłam w google zdjęcie jakiejś wspaniałej posiadłości w tropikach, wydrukowałam w formie zdjęcia, zapakowałam i położyłam pod choinką. Brat był przeszczęśliwy ;) a dla swojego chłopaka zaplanowałam kupić pasek do spodni, ale koniecznie skórzany i elegancki i żeby jednocześnie pasował do jeansów. W Wittchen mam zniżkę, ale ich oferta mnie nie powala....:( myślałam o czymś takim, myślicie, że będzie praktyczny? Bo zapięcie wygląda tak,że bolec wkłada się do dziurki. Nie będzie się to rozpinać? http://www. sklep.wittchen.com/product/3300/pasek-meski.html

Gość gość
jak dobrze dopasowany rozmiar to niebedzie sie rozpinac

Gość FlatMate
A no właśnie, czyli jeśli to ma być prezent, to lepiej uważać....:/ chociaż podobno rozmiar można dopasować przez przesunięcie klamry. No nie wiem już sama ;) znacie jeszcze jakieś firmy, które robią naprawdę porządne skórzane paski?

Gość FlatMate
No właśnie, czyli skoro to ma być prezent, to lepiej uważac... Może lepiej coś takiego? www. sklep.ochnik.com/pasek-meski-pam-jw-041.html

Gość gość
Bratu - książkę "Tajemnice Pigalonii" J. J. Renerta 35 zł Mamie - komplet kosmetyków Nivea :) 29 zł Tata-Whisky 40 zł

Gość gość
Mężowi : koszule, etiu na smartfona, woda toaletowa ok. 200 zł Syn : klocki lego ok. 250 zł Syn : klocki lego ok. 250 zł Mama : torebka, tusz do rzęs ok. 120 zł Tata : rękawiczki skórzane, krem do twarzy ok. 100 zł Brat : gra na xboxa ok. 150 zł Siostra : tusz do rzęs, cienie do powiek, żel pod prysznic, balsam do ciała, bluzka ok. 120 zł Babcia : krem do twarzy, etui na telefon, dobra herbata ok. 80 zł Dziadek : golarka elektryczna ok. 150 zł Teściowa : portfel, płyn do kąpieli ok. 100 zł Teść : kalendarz-organizer, piżama ok. 120 zł Babcia męża : krem do twarzy, biovital ok. 70 zł Brat męża : bluza ok. 100 zł Brat męża : koszula, czekoladki ok. 80 zł Bratowa męża : książka, olejek do ciała, kawa ok. 100 zł Bratanica męża : kuchnia ok. 150 zł AMEN uff

Gość gość
maż - pasek skórzany, koszula mama - zestaw kosmetyków pure fiji tata - może jakaś piżama synek chrzestny - zestaw klocków lego

Gość gość
Kurczę wczoraj ja również się zastanawiałam i na kafeterii ktoś napisał że mąż będzie na pierwszej stronie gazety że to ma być wkret hah ja nigdy nie korzystałam z takiego czegoś ale powiem wam że wyszło rewelacyjnie. Dopiero dzisiaj zaplacilam więc jeszcze tego nie mam ale już się nie doczekam. Wybrałam artykuł: wybrany najlepszy pracownik roku. Poprawiłam trochę tekst, opisałam co jego dotyczy i wyszło rewelacyjnie zdjęcie z bliska, wyszło super, ale będą mieli miny a ja nigdy się nie przyznam. Szkoda tylko że to tyle kosztuje bo aż 68 złotych z groszami ale zrobię to tylko raz a pamiątka będzie na całe życie. .. Gazetę przyniesie moja mama powie czy widzieliście waszego syna w gazecie i że chciała wziasc jeszcze jedną ale wszystkie egzemplarze wykupili . . Dzisiaj zadałam mu pytanie co chciałby pod choinkę i zapytałam o skorzany portfel i ku mojemu zdziwieniu się uśmiechnął także zielone światło. :)

Gość Trash33
czytałem również "Tajemnice Pigalonii" prezent i książką napewno się spodobają :) mnie rozwala na kawałki!!!!!!!!

Wciąż jeszcze nie mogę się do końca zdecydować i tak jest co roku. Brat chyba dostanie coś takiego: http://www.razorpit.pl/ mama torebkę, tata jakąś wodę po goleniu. Raczej postaram się nie przekraczać 100 zł na każdą osobę na prezent

Gość Mixls
Ksiązka! 30 zł i po sprawie i dobra na prezent zawsze. Ja wlasnie zapakowałam książkę o nazwie "Tajemnice Pigalonii" dla swojego brata :) czytałam na blogu recenzje i podobno jest świetna i może miło zaskoczyć

Gość gość
wśród prezentów są kosmetyki z zielarni, zestawy lewandy i mydełek francuskich, sukienka dla dziewczynki prawie nastolatki, kapcie, torebka, apaszka i dla coreczki to jeszcze wymyślę ale chbya będzie pociag :D a dla męża jak będzie premia na święta to będzie obiecany tablet albo komóra :)

Gość gość
Planuje kupić synowi auto na akumulator, jednak musiałam wziąć pożyczkę. Na 7 dni, bo dostanę wypłatę. Akurat oddam tyle samo co wzięłam w Tanim Kredycie.

Gość gajkapajka
ja wzięłam na święta 1500 zł na drobne zakupy, pożyczkę wzięłam w viasms, bez problemu dostałam poza tym tyle ile wzięłam tyle samo muszę oddać więc saldo jest zerowe nic nie zapłacę za odsetki.

Gość olaola89
Jeśli chodzi o dzieci, to my zawsze kupujemy jakieś drobiazgi, a od 2 lat do tego zamawiamy wideo od Mikołaja. Tutaj https://www.listymikolaja.pl/ jest ono dostępne. Naprawdę super sprawa. W ten sposób można sprawić najmłodszym fajną niespodziankę i niewiele wydać.

Gość gość
Tylko dzieciom. Córce za 250zl i siostrzenicy za 150zl.

Gość gość
ja mam dużą rodzine + kupujemy tez da bliskich przyjaciół i ich i dzieci, wiec łącznie jest 26 prezentów. Kupuje więc od dłuższego czasu, tak by każdy dostał coś z czego się ucieszy. staram sie wydać po ok 50 zł na osobę, ale dla dzieci, rodziców i teściów, rodzeństwa idzie więcej po ok 150 zł. co kupiłam w tym roku: dla dzieci - duplo i lego dla starszych, dla rodziców i teściów kupiliśmy zestawy witaminowe i ręcznie robione wieńce świąteczne, dla sióstr vouchery do kosmetyczki, dla brata toster, dla znajomych książki, i dla starszych dzieci (nastoletnich) vouchery do Empiku.

Gość gość
W tym roku jak zawsze staram się spełnić marzenia moich bliskich. Dla siostry mam książkę i słodycze, dla mamy mam torebkę i jej ulubione perfumy tradycyjnie z goia.pl bo tam kupujemy perfumy od dawna i nigdy się nie zawiodłam, a dla najmłodszych dzieciaków w rodzinie i od znajomych są to zabawki, kolorowanki, słodycze. Dla dzieci to już chyba standard ale to je najbardziej cieszy :)

Dla dziadków mam drobne upominki typu portfele, szalik, rękawiczki, dla siostry mam perfumy , dla taty też kupiłam perfumy bo to chyba najbardziej trafiony prezent jeżeli chodzi o jego gusta a dla mamy mam kolczyki, bo ona je uwielbia nosić, korzystałam z https://www.e-azur.pl/ . wszystko kupowałam na stronach internetowych, wiec wyszło taniec niż w sklepie stacjonarnym . ;)

Gość gość
Dla mnie to chore, w moim domu tylko prezenty dla dzieci tak po 100 zł na każde mam ich dwoje.A jak jedziemy do rodziców moich czy męża to tylko symbolicznie jakiś koniak .A za zaoszczędzone pieniądze wakacje!!!

Gość kamilos

Deskorolka, łyżworolki, hulajnoga a może łyżwy? Jestem fanem aktywności sportowej i takie tez prezenty często robię moim dzieciom. Dobry internetowy sklep sportowy znajdziecie tu https://otosport.pl/ Mają fajne zaopatrzenie i szybko realizują zamówienia.

Gość gosc

Taka to mentalnosc,postaw sie a zastaw ponakupuj,bo tradycja a potem placz i zgrzytanie zębów,ale tradycja rzecz święta co nie?

Gość gosc

u nas w domu juz od lat jest tradycja kupowania wiekszych prezentow tylko dla dzieci a dorosli maja losowanie. Wtedy nie wydajemy na prezenty miliona- tylko pol ;) a w tym roku chyba zdecydujemy sie na gre na xbox. Ktos moze wie, co jest teraz wartego kupienia w sklepach?

Gość Adela

w Media Expert jest Just Dance. Wiem, bo sama sie szykuje fdo zakupu. glownie z mysla o dzieciah ale sama tez chetnie sobie potancze

Moze troche nietypowy prezent, ale fajnie jest kupić dziecku ( małemu i temu większemu) bilet na bajkę, którą można obejrzeć w Szczecinie, co niedziele :) dla zainteresowanych: https://bajgranie.pl/

Gość kitku

Ja kupuje tylko narzeczonemu 🙂 kupuję mu lot w tunelu aerodynamicznym SpeedFly w Mirosławicach. Liczę że mu się spodoba, jego marzeniem jest skok ze spadochronem, a ten tunel to taka wersja" light" 😛