Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studiowalam i tu i tam

CZY PODOBAJA SIE WAM FACECI Z KUCYKIEM CZYLI MAJACY DLUGIE WLOSY

Polecane posty

Gość studiowalam i tu i tam

szczerze czy tylko krotko scięci ? dawniej wiecej bylo dlugowlosych a teraz niestety same żele i jeżyki...

Gość gość
zależy od faceta. Jak mi się podoba to i z długimi włosami ale nie jest to dla mnie jakiś wymóg :P Więc generalnie długość włosów nie ma dla mnie znaczenia, chociaż za łysymi nie przepadam :P I tandetna fryzurka na żelu też mnie nie przekonuje

Gość gość
facet z dlugimi wlosami wyglada jak c***a

Gość gość
ja lubię mężczyzn z półdługimi włosami (porządnie ściętymi tak długość do szczęki). Facet w kucyku, koczku czy innym warkoczyku to nie facet :D

Gość MOJA WYKLADOWCZYNI Z UJ
a brad pitt wyglada z***biscie w kucyku i dlugich ...mniam

Gość gość
lubię długowłosych pod warunkiem że włosy są ładne, gęste, czyste zadbane jeśli ktoś ma wyliniały połamany strąk zamiast kitki to nie poza tym nie do każdej twarzy pasują długie włosy, to zależy też od tego czy są proste, kręcone czy sztywne jak druty

Gość gość
jeden facet wygląda super we włosach ostrzyżonych bardzo krótko inny wygląda fajnie w włosach do linii szczeki a innemu pasują półdługie czy nawet bardzo długie włosy widziałyście kiedyś zdjęcia Macieja Myszkowskiego, męża Steczkowskiej, gdy pracował jako model ? ale ciacho z niego było z długimi do pasa włosami.....ach no i mój drugi typ to Lenny Kravitz gdy jeszcze miał dredy do pasa ojjjjj

Gość gość
Ja nie toleruję długich włosów u mężczyzny.

Gość gość
KOCHAM

Gość gość
Mi się podobają długie włosy u młodych chłopaków. Po 30-stce raczej niewielu pasują. Wszyscy znajomi , którzy ścieli długie włosy po latach, wyglądali lepiej i młodziej po ścięciu.

Gość gość
Mi się podobają długie włosy u młodych chłopaków. Po 30-stce raczej niewielu pasują. Wszyscy znajomi , którzy ścieli długie włosy po latach, wyglądali lepiej i młodziej po ścięciu.

Gość gość
jesli sa to zdrowe,zadbane i takie lekko do ramion,to owszem.Lubie,mialam kiedys takiego faceta.....czesto go wspominam.Lubilam wplatac dlonie w jego wlosy,kiedy zaczynalismy sie kochac.....

Gość gość
nie nie i jeszcze raz nie!