Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Slavery

Jak to wyleczyc

Polecane posty

Sprawa wyglada tak: Gdy poznaje jakaś nowa dziewczyne, to robie z siebie buraka, chama, egoiste, czasem nawet prostaka, dopiero po kilku kilku/kilkunastu spotkaniach, jeśli wogóle kobieta jest na tyle "wytrzymała" zeby przebrnać przez te wspaniałe cechy wymienione powyżej, każa mi mówi, że w rzeczywistości jestem zejebistym, czułym facetem. Jaka jest diagnoza, jak to wyleczyc ? :)

Gość gość
Psychiatra mógłby tu pomóc...

Teoretycznie lecą, ale mimo wszystko dużą część to odpycha, zresztą może to wskazywać na brak pewności siebie...

Gość gość
Te normalne odpycha, bo która normalna dziewczyna chce zadawać się z chamem ? :O Ty chciałbyś obcować z prostaczką?

Gość gość
Pracuj nad sobą , jeżeli sam zauważyłeś swoje błędy to już postęp.Cwicz opanowanie , staraj się wyciszyć w towarzystwie dziewczyny , bardziej słuchać, niż paplać głupoty.Panuj nad zachowaniem, ugryż się w język , jak będzie cię korciło robić z siebie błazna, myśl w takich sytuacjach o takcie i dobrych manierach a wszystko będzie ok.

No dobra, z tym prostakiem to przesadziłem, jestem oczytany ale bycie egoistą i chamem jest prostsze niż udawanie dżentelmena ;P

Gość Blur Witch
Trzeba Ci wrednej jędzy, która parę razy wyszoruje Tobą podłogę.

Gość Blur Witch
Powiadam Ci, nawet nie wiesz, ile jesteś w stanie przy takiej z siebie dać ;)

Gość Blur Witch
Pod Twój pantofelek? :classic_cool: Widać nie trafiłeś jeszcze na wprawną treserkę.

Mój facet jak go poznałam też był chamem i egoistą, ale ja też myślałam wtedy tylko o sobie i o ile nasza relacja była układem z korzyściami dla obojga to nie był dla mnie ani dla niego problem. Po jakimś czasie czułość i miłość same przyszły.

Gość gość
Slavery ...jeszcze Ci jakaś mordkę utrze, zobaczysz chojraku :D

No własnie, nie trafiłem na wprawną treserkę, ciężko o taką, więc muszę się zadowalać uległymi :classic_cool:

Gość kaskaaa3
ja tez tak robię jak Ty Slavery.. mam podobnie.. kiedys bylam mila dla wszystkich, ale ludzie zmuszają nas niestety do bycia niemilym ..po co okazywac jakies uczucia, a pozniej zawieźć się ...

Ale ja nie uważam ludzi za złych lub tego podobne rzeczy, i nie uważam, żeby moje zachowanie wynikało z tego że ludzie się w stosunku do mnie źle zachowują, wręcz przeciwnie, to ja się źle zachowuję w stosunku do nich

Gość Blur Witch
Wcale nie musisz. Jesteś po prostu wygodny :classic_cool:

Gość łamaczka serc z kafe
przy mnie chodziłbyś jak w zegarku i do tego jeszcze przepraszał, że żyjesz :)

hohoho! no bardzo chętnie się przekonam! ile razy ja już to słyszałem, a później wydzwaniają i wypytują co się stało w moim życiu że taki jestem :classic_cool:

Gość Blur Witch
Mam to samo :D

Gość łamaczka serc z kafe
może słyszałeś ale nigdy nie miałeś okazji doświadczyć ;) prawda jest taka, że kobiety są z natury miękkie, uległe, szukają wsparcia, często również finansowego ;)...ja jestem zgoła odmienna i dlatego taki facet-cham, jest dla mnie najwspanialszy na świecie :classic_cool: Nie chce żeby znowu mówili, że się zakochali, że nie potrafią beze mnie żyć :-o

Gość Blur Witch
Niech będzie 🖐️ A teraz odejdź w spokoju ducha :classic_cool: W przeciwnym razie za krótki czas siebie nie poznasz :classic_cool:

Najwspanialszy na świecie, ale nie wygaduj, że nagle będę chodził jak w zegarku ;] Zresztą, ja napisałem topic aby nastąpiła we mne wspaniała przemiana ;P

Gość gość
Jaki łamacz niewieścich serc wow :D Dupa, dupa, dupa :O Wszystkich was do jednego worka wsadzić i do morza wrzucić . Tez takiego jak Ty miałam, później to on skamlał jak pies nosz k***a nie mogłam się od niego opędzić, a taki sam twardziel jak ty :D;-)

Oj, jaki tam twardziel, przecież napisałem w pierwszym poście, że jestem czułym facetem :classic_cool:

Gość Blur Witch
Zaraz... przecież ja tutaj w gościach a się rządzę, jak u siebie. Ehhh... ta bezczelność :classic_cool: Powodzenia, chłopcze :classic_cool: 🖐️

Moja diagnoza brzmi: Marzy Ci się skrycie kobieta silniejsza od Ciebie, czy może równie silna. Taka która potrafiłaby wymusić na Tobie uległość, pewna siebie, zaradna. I wcale nie chcesz się z niczego leczyć. Ten topik to pułapka na kobiety które potrafią powiedzieć "jestem twarda, ze mną nie będziesz miał tak łatwo jak z tymi uległymi". Baaardzo sprytne. 200 zł się należy.