Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja przyjaciółka jest wykorzystywana przez faceta

Polecane posty

Gość gość

zacznę od tego że jest głupia bo z nim mieszka bez ślubu i stwierdziła że wcale do szczęścia nie potrzebuje przysięgi przed Bogiem i ludźmi. To nie jest miłość. Śpi z nim i chce mieć dzieci. Do tego sprząta i gotuje. On też ale miej. Mówi że jest szczęśliwa. On nigdy nie kupił jej kwiatka. Rzadko kupuje prezenty bo ona nie chcę. Dziewczyna się nie szanuje i słucha tego idioty.

Gość gość
A ten idiota nie chciał kupić ci bluzki.To już było.

Gość gość
po prostu uważam że ona się nie szanuje a on ją w d**ę kopnie po prostu.

Gość gość
k***a jeszcze wyprodukuj 100000 takich samych marnych watkow

Gość gość
ja znam takie dwie głupie, co mieszkaja i uslugują facettom bez ślubu. obydwie to siostry cioteczne. widać, że głupota idzie po rodzinie. :D jedna już nawet urodziła nieslubne dziecko

Gość A ja znam jedna taka
a moze i niejedna :) co to mieszka i usluguje mu PO SLUBIE i jeszcze sypia z nim to dopiero jest glupota :P

Gość gość
no właśnie. Ona się cieszy że on jej pomaga. To facet powinien robić a kobieta jest do uwielbiania

Gość gość
wow nieslubne dziecko :O nie zesraj sie autorko ch*j \Cie ktos obchodzi na co dzien pewnie do niej latasz jak pies na ploty a potem opierdalasz jej d**e :O zalosna jestes

Gość gość
bywam u niej i nie podoba mi się to co ona ze sobą zrobiła. Jakieś buziaki przytulanki jakieś podawanie obiadu czy zmywanie. Niby robią to na zmianę ale to przykre ona mu włazi do d**y a on jej nie szanuje

Gość gość
Ojoj. To wychodzi na to, że wykorzystuję mojego faceta :( Bo mieszkam z nim bez ślubu , śpię z nim, a on sprząta i gotuje. Ja też, ale mniej. I rzadko mu kupuję prezenty, bo nie mam kasy. Pewnie on też biedaczek myśli, że go kopnę w d**ę po prostu.

Gość gość
kobieta powinna się szanować a nie włazić facetowi do d**y on ją zostawi i kto będzie ją taką w******ną chciał?

Gość gość
Ojoj. Biedny mój facet. On tak dba o mnie... pewnie też się boi kto go takiego w******neo zechce. :( :o Myślicie, że powinnam się oświadczyć...? :P

Gość gość
A ja znam jedna taka a moze i niejedna usmiech.gif co to mieszka i usluguje mu PO SLUBIE i jeszcze sypia z nim to dopiero jest glupota jezyk.gif x widać żeś głupia korfa bo po ślubie to żona ktora ma swoje prawa a nie slużąca prostaczko ze slumsów

Gość gość
nie chodzi mi o facetów. Tylko o dziewczyny takiej jak ona są biedne nie szanują się i będą same kiedyś

Gość gość
A ja znam jedna taka a moze i niejedna usmiech.gif co to mieszka i usluguje mu PO SLUBIE i jeszcze sypia z nim to dopiero jest glupota jezyk.gif x widać żeś głupia korfa bo po ślubie to żona ktora ma swoje prawa a nie slużąca prostaczko ze slumsów x Prawo do uslugiwania? ;-) Bo przeciez to wlasnie robi :D Nie powiem Ci, czy jestem zona, narzeczona, konkubina, kochanka, czy lesbijka. Ale powiem Ci jedno: ja nikomu nie usluguje ;-)

Gość gość
wow nieslubne dziecko pechowiec.gif nie zesraj sie x wystarczy ze ty się już zesrałaś jak na forum przeczytalaś bo takiego nieslubnego bękarta sama masz i dlatego tak cię drażni to nieslubne dziecko :D

Gość gość
Czemu ma byc sama kiedys? Moze ten facet sie z nia ozeni, a moze ona go zostawi i wyjdzie za innego, a moze do konca zycia beda w konkubinacie. Tak samo z malzenstwem. Nigdy nie wiadomo czy bedzie razem w wiernosci, czy ktos zdradzi, czy sie rozejdzie

Gość gość
dlatego że się nie szanuje a facet się znudzi i zostawi po prostu to normalne on też nie szanuje jej to widać. Już samo to że sypiają ze sobą bez ślubu i chcą mieć dzieci

Gość gość
Prawo do uslugiwania? oczko.gif x nie korfiszonie. uslugują takie jak ty - nic warte szmaty bo są na zawolanie x Nie powiem Ci, czy jestem zona, narzeczona, konkubina, kochanka, czy lesbijka. Ale powiem Ci jedno: ja nikomu nie usluguje oczko.gif x nie musisz nic mówić bo i tak już wszyscy wiedzą kim a konkretnie czym jesteś :D

Gość gość
Prawo do uslugiwania? oczko.gif x nie korfiszonie. uslugują takie jak ty - nic warte szmaty bo są na zawolanie x Nie powiem Ci, czy jestem zona, narzeczona, konkubina, kochanka, czy lesbijka. Ale powiem Ci jedno: ja nikomu nie usluguje oczko.gif x nie musisz nic mówić bo i tak już wszyscy wiedzą kim a konkretnie czym jesteś smiech.gif x Masz na myśli, że wszyscy wiedzą, że jestem przerastającą Cię inteligencją, elokwencją i manierami, damą? ;-)

Gość zwolenniczka konkubinatu
ja tam nie czuję się wykorzystywana. Natomaist mój facet częstomówi, ze to ja go wykorzystuję- a nie powinnam, bo przecież nie będąc żoną nie mam żadnych praw. Fajny tok rozumowania, podoba mi się. Powinnyście założyć komitet "uciśnionych, wykorzystywanych"- otworzyć nam, nieszczęśnikom oczy.

Gość gość
nie wiem czemu się nabijacie? Przecież to jest złe po prostu. Jest miłość i ma być przysięga przed Bogiem i ludziom też trzeba się pokazać

Gość gość
Do ślubu nikogo nie zmusisz i nie potępiaj koleżanki,bo to co dla ciebie jest złe niekoniecznie musi być złe dla niej.TO JEJ ŻYCIE.

Gość gość
Ludziom trzeba się pokazac.:-)Dobre.

Gość gość
oczywiście zdjęcia bywanie na przyjęciach ciągle chwalenie się prezentami i ogromne wesele

Gość gość
kobiety nie chcą ślubów tylko seksu bez zobowiązań zaś mężczyźni pragną mówić o sobie mąż.

ja tam mam seks ze zobowiązaniami- w postaci dziecka :):)

Gość gość
lubicie być wiecznymi d**eczkami swoich chłopaków?

ja uwielbiam :) Nie słyszałam, żeby to było karalne, więc jaki problem?