Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Prawiki czy jesteście wkurzeni swoją sytuacją

Polecane posty

gość-Fizyka zawsze idzie z psychiką. Nie da sie być agresywnym bez agresywnej psychiki. Co do seksu, to ja tam przytulania nie lubię, kobiety podobno lubią się przytulać i zwierzęta, ja jakoś nie, przynajmniej tak mi się wydaje. Trudno mi powiedzieć o mojej reakcji, też jestem ciekaw jak bym to odebrał.

gość-Może inaczej, ogólnie ludzie mnie nudzą. Świat stał się jakiś nudny, ludzie tylko by po dyskotekach chodzili, barach itp. A pogadać z nimi to jedynie o pierdołach idzie. Kiedyś w barach szło pogadać o polityce, o historii, o rybach, a dziś to pogadasz z nimi o dyskotekach, wyjazdach, studiach, mieszkaniach, autach itp. Dlatego ludzie mnie nudza, a kobiety w ogóle, one to mają tematy skrajne, czyli ciuche, kosmetyki, fryzierzy, diety , dzieci, śluby, wesela itp.

Gość gość
ale widzisz, ja jestem kobieta, ale nie interesuja mnie dzieci, sluby, dyskoteki, auta, wszelkie lansy, o ciuchach i fryzurach lubie czasem pogadac, ale to z dziewczynami, natomiast ogolnie moje ulubione temeaty to wlasnie takie bardziej obyczajowo-historyczno-polityczno-psychologiczne oraz: zdrowie i odzywianie zgodne z natura pierwotnego czlowieka. takze nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego worka.

gość Czyli jesteś weganką? Bo pierwotni ludzie jedli padlinę. Swoją drogą czemu nie chcesz dzieci, nie chcesz aby coś po tobie zostało?

Gość gość
mysle, ze czlowiek ma w swojej nature (niezaleznie od plci) chec do przytylania sie, a jesli ktos nie lubi, to ma ta chec z jakis powodow wyparta, np. jest to cos, czego brakowalo w dziecinstwie, wiec nauczylismy sie udawac, ze nam tego nie potrzeba, albo jesli spotkalismy sie z jakakolwiek przemoca czy tzw. zlym dotykiem, to tez mozemy miec do dotyku i przytulania odraze.

gość-Ale zauważ jedno, że jak faceci się witają, to się nie przytulają, a kobiety tak. Chyba że faceci są nawaleni, ale to inna bajka. A do kobiet sie przytulają, bo one tego chcą. My wolimy obmacywanie niż przytualnie. Dlatego też facet zawsze łapie ją za tyłek. taka natura.

Gość gość
nigdy nie chcialam miec dzieci i nie mam parcia na pozostawienie swoich genow. wolalabym, aby po mnie pozostaly jakies inne rzeczy typu spuscizna naukowa lub artystyczna ;) albo przyjajmniej pomoc, ktora okazuje ludziom. mowie o ludziach ktorzy polowali, nie odzywiali sie padlina. padlina to zwierze, ktore samo zdechlo i moglo byc chore itp. jamam na mysli odzywianie w stylu mysliwy-zbieracz. czyli duzo roslin, troche miecha i zero roslin uprawnych (zboza i straczkowce). tzn, w naszych czasach wszystko jest uprawne, ale te 2 wyzej sa nienaturalne dla ludzkiego ukladu pokarmowego i bardziej toksyczne od innych pokarmow.

Gość gość
to nieprzytulanie sie facetow wydaje sie byc bardziej wyuczonym niz naturalnym. a do kobiet lubia sie przytulac, zas obmacywac tylko te, do ktorych palaja porzadaniem.

gość-Pierwotny człowiek żywił się głównie padliną. mało polował, bo maczuga była mało skuteczna, łuk już lepiej, ale padlina była lepsza a w mroźnym klimacie, to padlina chorób nie miała. Zresztą zdechnąć z głodu, czy zjeść padlinę, to chyba logiczne że lepiej zjeść padlinę. Twoje zainteresowania zachacza nie co o moje, bo ja się bawię w surwiwal. Ogólnie polecam książki Łukasza Łuczaja.

Gość gość
no tak, to ja faktycznie mowie juz o troche pozniejszych "pierwotniakach", co mieli ostrzejsze narzedzia niz maczugi ;) bardzo fajnie mi sie z toba rozmawialo, ale na chwile obecna musze sie niestety oddalic, wiec pozdrawiam i do nastepnego razu :) -a

Gość gość
p.s. w mroznym klimacie do do dzis jedza padline, ale to wlasnie kwestia klimatu, stad np. w cieplym klimacie, np. afryka, bardziej stawiano na roslinorzerczosc, stad oni maja dluzsze uklady pokarmowe bardziej przystosowane do trawienia roslin, bo to dluzej trwa, a ekstremalnym przykladem tego sa krowy ;0 -a

Gość Prawiczandra82
Ja się martwię aby nie odpaść ze studiów już na początku, żeby mieć jakąś pracę. A nie takie głupoty jak dziewczyny

Przyznaję jestem sfrustrowany. Nie tyle samym prawictwem co ogólną jakością mojego życia. Brak znajomych, stare prawictwo, brak życia. Czasami oglądam sobie rówieśników na fb, połowa już po slubach, niektórzy mają dzieci, mają masę fajnych zdjęc i wspomnien z najlepszego okresu w życiu. A u mnie pustka i już nie mam szans tego nadrobić, jestem za stary. x Ostatnio często miewam sny w których wracam do okresu szkolnego, gdy wszystko było takie piękne i słoneczne. Człowiek był pełen nadziei i wiedział, że jego życie dopiero sie zaczyna, że jeszcze jest szansa by być szczesliwym. Chciałbym nie musiec się budzić i pozostac na zawsze w tym pięknym śnie.

Prawiczek bez wiary. W Lidlu sprzedają dobrej jakości Whisky za połowę ceny. Np. taka "Red Label" kupiłem za 29 zł, a w innym sklepie już kosztowała 68 zł. Może to jakieś pocieszenie...

Gość Prawiczandra82
Jadę złożyć CV na ochroniarza w Biedronce. Może się uda. Byłbym zadowolony

Gość gość
a posiadasz grupe? bo to obowiązek