Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KUPILAM DZIS SUKIENKE NA SYLWESTRA I ZAREZERWOWALAM STOLIK

Polecane posty

Gość gość

maż się wkurzył, bo on nie jest imprezowy, ale po cichu zagadalam sie ze znajomymi, kotrzy juz wczesniej mieli rezerwację wiec idziemy:D ale sie cieszę, maz pogadal, pogadal, ale co do czego to zaczal sie cieszyc, jutro idzimy po pantofle dla niego

Gość gość
no to super, rozerwiesz się trochę. My w tym roku sylwestra spędzimy w domu bo nie mamy kim dziecka zostawić i za małe jest. A idziesz na jakąś konkretną imprezę w lokalu czy bal?

Gość gość
tak jakby bal:), mieliśmy 4 lata przerwy w wyjsciach na Sylwka ale powiedzialm ,ze w koncu trzeba sie ruszyc

Gość gość
no to super, my w tym roku idziemy na imprezę do znajomych, zresztą będą sami nasi znajomi nie ma jak super grono 5 lub 6 par, jeszcze nie wiadomo co z jedną parą.

Gość w sumie to jest ciekawe
hehe, ja mojego co roku stawiam przed faktem dokonanym:)

Gość gość
a to fajnie

Gość ojaprdl
super, u mnie maz to samo, jak ja sie nie zajme to nigdzie nie pojdziemy, bo jemu zawsze obojetne, a przewaznie bawi sie nawet lepiej niz ja:D

Gość ex_debill_znowu_po
pantofle na obcasach?;)

Gość gość
Aja mam termin w sylwestra ( choć poród przewiduje juz niebawem) i niviz Sylwia bo pewnie dzidzia juz będzie a takiego maluszka nie zostawie, albo będę czekać na poród a z takim brzuchem gdzie pójdę:-) jak zakupy mnie mecza a to tylko kilka minut co tu mówić o imprezie. Będę miała bal wśród pieluch:-)

Gość gość
i super:)

Gość moniakk21
Super :) Jakoś się obeszłaś boczkiem z mężem. Gdyby z moim też się tak dało.. hmmm ;) Może kiedyś spróbuję. My na sylwestra jedziemy w góry. Jak już sukienkę masz to też fajnie, ja pewnie obudzę się jak zawsze na ostatnią chwilę, hehe. Ale już wiem czego szukać http://wymarzonysylwester.pl/modne-kreacje-na-karnawal-2014-to-jest-w-modzie/ :)