Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polacy są brzydcy

Polecane posty

Gość gość
w polsce byłem przyzwyczajony do tego że kobiety nie chcą ze mną rozmawiać, są nieprzyjemne, nie uśmiechają się, szybko "ucinają" rozmowy żeby się mnie pozbyć. za granicą odkryłem ze zdumieniem że kobiety są zupełnie inne. same "ciągną temat", nie jest ich celem to żeby jak najszybciej się mnie pozbyć itd itd.

Gość gość
Duzo podrozowalam w zyciu, do tego mieszkalam w dwoch europejskich krajach (wlochy i Francja), teraz w USA, tak wiec mam prawo sie wypowiedziec. POLACY(MEZCZYZNI): CHYTRUSY I SKNERY!!!!!!!!!! SWIETA PRAWDA Nie potrafia sie ubrac.., no moze nie potrafia sie elegancko ubrac ale na codzien mysle, ze sie ubieraja niezle. Cialo polskiego mezczyzny wcale nie jest zle. Wlosi to liliputy np. Jednak z twarzy wiekszosc polakow jest brzydka!!!!!!!!!!!!! Patrza na kase, ile kobieta zarabia, gdzie mieszka. Polscy faceci to straszni materialsci!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
zresztą zobaczcie ten temat i w ogóle tematy o facetach na kafeterii. to są w większości jakieś absurdalne zarzuty, ciągłe pretensje i wymówki. no to i nic dziwnego że polacy "boją się" kobiet. ja w ogóle nie myślałem że kobieta może być miła dla faceta którym nie jest zainteresowana i nie "sika w majtki" na jego widok. przez całe życie w polsce uznawałem opryskliwości kobiet w stosunku do mnie za coś normalnego i za normalne uważałem że miłe są tylko wtedy gdy czegoś potrzebują a jak nie to próbują mnie "spławić" jak najszybciej. po wyjeździe za granicę okazało się że wcale tak być nie musi.

Gość gość
to dlaczego nie poderwałeś jakiejś laski za granicą?

Gość gość
ktoś z głupoty albo dla zabawy zaloży taki topik i zaczyna się wielce poważna dyskusja. Bo ktoś był za granicą, widział, doświadczył i ma niemal naukowe podstawy do wygłaszania prawd absolutnych.

Gość gość
no kurcze wy chyba z ksiezyca jestescie, a ty chyba poprostu musisz dorosnac i obrosnac w pierza !

Gość gość
zresztą zobaczcie ten temat i w ogóle tematy o facetach na kafeterii. to są w większości jakieś absurdalne zarzuty, ciągłe pretensje i wymówki. no to i nic dziwnego że polacy "boją się" kobiet. ja w ogóle nie myślałem że kobieta może być miła dla faceta którym nie jest zainteresowana i nie "sika w majtki" na jego widok. przez całe życie w polsce uznawałem opryskliwości kobiet w stosunku do mnie za coś normalnego i za normalne uważałem że miłe są tylko wtedy gdy czegoś potrzebują a jak nie to próbują mnie "spławić" jak najszybciej. po wyjeździe za granicę okazało się że wcale tak być nie musi. To samo z facetami.

Gość gość
od razu widać ze ten z 20:05, 20:27 i 20:34 to frajer, pewnie prawiczek, nieudacznik życiowy, którego żadna baba nie chce

Gość gość
hej, polskie ślicznotki, a jak wyglądają wasi ojcowie i bracia? Też mają takie kartoflane ryje, są zapijaczonymi leniami, że musicie uciekać od nich za granicę? A co będzie, jeśli wasi synowie wdadzą się w dziadków i też będą mieli takie buraczane mordy?

Gość gość
bo obojętnie czy za granicą czy nie to jednak nie jestem "god's gift to women" i nie bardzo na mnie lecą. ale ja właśnie piszę o tym jak zachowują się na codzień kobiety w polsce i za granicą. w polsce są po prostu niemiłe. bo to czy polacy są ładni czy brzydcy to już rzecz gustu. ale odpowiedzią na pytanie dlaczego "boją się kobiet" jest właśnie to że polskie kobiety są niemiłe, nieprzyjemnie się z nimi rozmawia i dlatego polacy są "płochliwi" i nie chcą zadawać się z kobietami.

Gość gość
gość od razu widać ze ten z 20:05, 20:27 i 20:34 to frajer, pewnie prawiczek, nieudacznik życiowy, którego żadna baba nie chce x ano prawiczek, offerma :D

Gość gość
"od razu widać ze ten z 20:05, 20:27 i 20:34 to frajer, pewnie prawiczek, nieudacznik życiowy, którego żadna baba nie chce" x no i proszę. czy trzeba czegoś więcej? teza sama się potwierdza. ano ja.

Gość offerma75
.

Gość gość
a ty gosc z 20.31 - bo ktos byl za granica, widzial doswiadczyl- no wlasnie - jestem wlasnie za granica i bez naukowych podstaw c***owiem ze nie podoba mi sie ani jeden typ - ani rudy niemiec maly i chudy do tego chytry, ani ciaapaty turek bez zadnej szkoly/podobno koncza na 6-u klasach/chetny a owszem na seks nawet z baranem/podobno to u nich norma- widzialam na you tube/a polacy sa mali i sa wysocy w wiekszosci o wiele ladniejsi od turka i niemca

Gość gość
a ty gosc z 20.31 - bo ktos byl za granica, widzial doswiadczyl- no wlasnie - jestem wlasnie za granica i bez naukowych podstaw c***owiem ze nie podoba mi sie ani jeden typ - ani rudy niemiec maly i chudy do tego chytry, ani ciaapaty turek bez zadnej szkoly/podobno koncza na 6-u klasach/chetny a owszem na seks nawet z baranem/podobno to u nich norma- widzialam na you tube/a polacy sa mali i sa wysocy w wiekszosci o wiele ladniejsi od turka i niemca

Gość gość
"polacy sa mali i sa wysocy w wiekszosci o wiele ladniejsi od turka i Niemca" BUHAHAHA!!!

Gość gość
a ty gosc z 20.31 - bo ktos byl za granica, widzial doswiadczyl- no wlasnie - jestem wlasnie za granica i bez naukowych podstaw c***owiem ze nie podoba mi sie ani jeden typ - ani rudy niemiec maly i chudy do tego chytry, ani ciaapaty turek bez zadnej szkoly/podobno koncza na 6-u klasach/chetny a owszem na seks nawet z baranem/podobno to u nich norma- widzialam na you tube/a polacy sa mali i sa wysocy w wiekszosci o wiele ladniejsi od turka i niemca Widziałam na youtube - wiarygodne źródło informacji :D w każdym kraju są brzydszi i ładniejsi.

Gość gość
a ty gosc z 20.31 - bo ktos byl za granica, widzial doswiadczyl- no wlasnie - jestem wlasnie za granica i bez naukowych podstaw c***owiem ze nie podoba mi sie ani jeden typ - ani rudy niemiec maly i chudy do tego chytry, ani ciaapaty turek bez zadnej szkoly/podobno koncza na 6-u klasach/chetny a owszem na seks nawet z baranem/podobno to u nich norma- widzialam na you tube/a polacy sa mali i sa wysocy w wiekszosci o wiele ladniejsi od turka i niemca Widziałam na youtube - wiarygodne źródło informacji w każdym kraju są brzydsi i ładniejsi.

Gość gość
Mój jest przystojny:):classic_cool:

Gość gość
zresztą zobaczcie ten temat i w ogóle tematy o facetach na kafeterii. to są w większości jakieś absurdalne zarzuty, ciągłe pretensje i wymówki. no to i nic dziwnego że polacy "boją się" kobiet. ja w ogóle nie myślałem że kobieta może być miła dla faceta którym nie jest zainteresowana i nie "sika w majtki" na jego widok. przez całe życie w polsce uznawałem opryskliwości kobiet w stosunku do mnie za coś normalnego i za normalne uważałem że miłe są tylko wtedy gdy czegoś potrzebują a jak nie to próbują mnie "spławić" jak najszybciej. po wyjeździe za granicę okazało się że wcale tak być nie musi. To samo z facetami. Coś w tym jest, że za granicą ludzie są mili itp. niezależnie od tego jak wyglądasz i czy są tobą seksualnie zainteresowani, w z******tej Polsce wszyskich ocenia się i traktuje po wyglądzie.

Gość gość
W Polsce w ogóle jest dużo więcej niemiłych ludzi niż w krajach zachodnich, bez względu na to czy to kobiety czy mężczyźni. Ale gdyby ktoś chciał dowartościować się jako Polak, powinien pojechać na Ukrainę, do Rosji albo do Kazachstanu. Po takiej podróży dostrzeże uprzejmość polskiej policji, pasażerów w zatłoczonym tramwaju, kierowców, obsługi w sklepach.

Gość gość
a ty gosc z 20.50 - widzialam na you tube, wiarygodne zrodlo informacji w kazdym kraju sa brzydsi i ladniejsi - NO NIE BRAK SLOW - to jakas naprawde wredna odmiana zlosliwosci - wy poprostu sami siebie nienawidzicie ludzie ! - a widzialam na youtube jak ciapaty uzywa sobie na zwierzetach bo jest tu takie - a tez slyszalam wielokrotnie o tym i nie wyobrazam sobie aby polak byl do takiego stopnia chamstwa posuniety aby roochac zwierzeta !!! - brrrrr - szkoda slow na takie swinstwo ! - i dalej ci napisze ze - tak wlasnie jest ze w kazdym kraju jest ktos brzydki i ladny i do tego nie potrzebne youtube - ale napisalam ze - w wiekszosci/sporej/ o wiele ladniejsi od turka i niemca sa polacy - teraz rozumiesz ? tak jakby ktos robil zdjecia w miejscu gdzie jest duzo ludzi sklepow w centrach handlowych lub rynku miast i miasteczek wtedy widac wiekszosc jaka przelewa sie ulicami tego miasta, czy sa mali czy wysocy, ciemno wlosi czy blondyni - i wlasnie to zamierzam zrobic aby dawac wam takie fotki wlasnie do takich gadek jak tu, zrobie np.zdjecia w r****iwym miejscu w kolonii i w venlo- miasto w holandii i roznica bedzie naprawde ogromna, w niemczech jest duzo turkow i jak pisalam malych ryzych niemcow /gdzie w wiekszosci beda nizsi ode mnie/ masakra jakas brrrr ! - a w holandii -CUDA - ostatnio na ulicy widzialam kilka mlodych kobiet wyzszych ode mnie o pol glowy !!! blondynki i blondyni o malych nosach i duzych oczach dlugich blond wlosach - az trudno uwierzyc

Gość gość84
Trochę jest to już męczące. ile można obrażać bez powodu wszystkich polskich mężczyzn. Po pierwsze ludzie z kafeterii to żadna reprezentacje narodu. Zgadzam się, ze spora grupa tutaj to sfrustrowani kretyni. Wystarczy zobaczyć jak rozwijają się tematy. Być może to problem braku odpowiedniej moderacji. Z drugiej strony kobity tutaj piszące też chyba nie czują się najlepiej. Wystarczy wyjść na ulicę, żeby zobaczyć setki i tysiące szczęśliwych par, co jakby przeczy tym biadoleniom na forum...

Gość mraauuu
raczej nie brzydcy ale niezbyt zadbani hmm, jak w kazdym kraju zdarzaja sie przystojniacy jak i brzydale. ale to zaniedbanie.. w duzych miastach jest w miare ok, ale w mniejszych.. masakra

Gość gość
Ty też k***o jesteś brzydka i nas ch*j to obchodzi, nie zakładamy z tego powodu tematu :D

Gość gość
No niestety sie zgadzam..charakter maja beznadziejny.Zapatrzeni w siebie egoisci,oszusci manipulanci,a kobiet wrecz przeciwnie,ulegle zakompleksione uslugujace

Gość gość84
A co to znaczy, że zaniedbani? To akurat jest istotne w kontekście rozważania innych nacji, zwłaszcza tych zachodnio-europejskich.

Gość gość
Zaniedbani to znaczy że nie odwiedzają dentysty, fryzjera, źle ubrani.

Gość gość
a tam moge byc brzydki jak chcecie, ale lepsze to niz miec opinie najwiekszych K***W NA GLOBIE ;) TAK TAK DROGIE POLKI W WIEKSZOSCI LECICIE NA KASE I MACIE OPINIE ŁATWYCH ;) I prosze by mi tutaj wyjatki kafeteryjne sie nie burzyly - wystarczy spytac byle jakiego obcokrajowca, który miał z Wami doczynienia :P

Gość mraauuu
no wlasnie, dentysta, fryzjer, ubrania.. tak jak pisalam w wiekszych miastach jest lepiej, ale w tych mniejszych.. ubrani byle jak, brzydkie zeby, glowy jednakowo powygalane. no ok.. nie kazdego moze stac zeby o siebie jakos zadbac, ale jak sie chce to i za male pieniadze mozna poprawic swoj wyglad