Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u grubszych kobiet widać ciąże

Polecane posty

Gość gość
Właśnie tego nie rozumiem jaka to choroba jeżeli można łątwo z niej wyjśc??? choroba nie choroba...

Gość jak dbasz tak masz
Jeśli uważasz,że łatwo wyjść z otyłości to widać,że bardzo mało wiesz.Nie mówię tu o tym,że ktoś zbyt dużo je i w związku z tym tyje bo wiadomo,że wtedy przy odrobinie samozaparcia może schudnąć kiedy tylko zechce tylko mówię o czymś innym.Wiesz co to jest otyłość wrodzona?Poczytaj troszkę na ten temat.

Gość gość
Nie chodzi mi o ludzi którzy chorują i skutkiem ubocznym jest otyłość, chodzi mi o to że gdy ktoś je za dużo to wtedy może z tego wyjsc bo w 90% przypadkach stąd sie bierze otyłośc... Sama wiem po sobie bo z tego wyszłam a jak byłam otyła to nie odczuwałam że ciąży na mnie choroba...

Gość gość
Jak ktos bd chcial to wyjdzie z tego:)

Gość gość
Byłam dziś w mc donaldzie, byliśmy bardzo głodni, zjechalismy z trasy i wstąpiliśmy. Ważę 50 kg przy 164 cm więc taka wizyta krzywdy mi nie zrobi. Czekam na zamówienie i rozglądam się wokół. Stolik obok, babka koło 70 kg, z drugiej strony facet jakieś 110 kg. Ale wszyscy otyli oczywiście tylko "chorzy"

Gość gość
haha to ja raz zaszlam do KFC i tak juz mialam skladac zamowienie , lecz moje oko przykula baardzo otyla kobieta dalabym jej ze 160 kg ktoa jadla te frytki i tego kurczaka, po tym widoku postanowilam wyjsc ... nie chce wygladac jak ona.