Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u grubszych kobiet widać ciąże

Polecane posty

Gość gość
ja mam z jakies 30 kg nadwagi i sorry ale lata mi to i dobrze mi z tym nie bd sie odchudzac

Gość gość
Idę na bzyking:D tak wiem,wy z takim wyglądem możecie tylko o tym pomarzyć:D zjedzcie coś bo strasznie nerwowe jesteście:D hahahaaaaa

Gość gość
ty chuda,wiesz to juz bym wolal puszysta niz taka wredna,arogaganka, prostaczke jak ty.

Gość ex_debill_znowu_po
rzekła szczęsliwa i zadowolona z życia chudzina, która w każdej wypowiedzi używa inwektyw pod adresem osób, którym rzekomo nie zazdrości:) jaaasne, kto tu jest nerwowy?

Gość gość
Nie mam nadwagi (przynajmniej według BMI, bo według kafe mam na pewno :P), chociaż nie mogę się bezkarnie objadać. Po prostu nie mieści mi się w głowie jak dla kogoś waga może być wyznacznikiem wzajemnego pociągu fizycznego, a brak idealnych wymiarów ma spowodować że ukochana osoba będzie patrzyła na ciebie z obrzydzeniem... Mąż widział mnie od jędrnego, wysportowanego, zawsze gładkiego, wydepilowanego i pachnącego ciała, 49 kg wagi, do 85 kg pod koniec ciąży, zarośniętych nóg które sam golił, spoconą, brudną, mył mnie i przebierał jak musiałam leżeć, a jego wzrok był zawsze taki sam... ale zapewne ściemniał z niewiadomych mi przyczyn albo jest masochistą ;P Jak będziesz mieć 50 lat zrezygnujesz z seksu, serio?

Gość szczesciara kaja
a wy o czym do cholery piszecie było pytanie czy u grubych kobiet widać ciaze a tu jedna na druga ze grubaska a to nie jedz tyle. nudy typowe tlenione pustaki tu pisza. i zapamiętajcie w ciąży najważniejsze jest dziecko a nie figura. a odp. na pytanie to chyba w trzecim miesiącu to ciaze w każdym przypadku widzi tylko mama czy jest chuda czy gruba:)

Gość szczesciara kaja
a do tego pustaka co przezywa bzykanie jak mrowka @ to uroczyście wszem i wobec ogłaszam ze bzykanie się wibratorem nie jest zdrowe:b i cholernie psuje figure

Gość gość
Widać często się nim bzykałaś skoro zmagasz się z nadwagą.Laska wam mówi prawdę a wy jesteście obrażone.Widać jak brak wam pewności siebie.Popieram w zupełności jej słowa.

Gość gość
ja tam mysle ze poszla wrzucic cos na ruszt :)

Gość gość
nastpena przeciwniczka grubasek -.-

Gość gość
a ja waże 80 kg i bmi mam w normie :P

Gość gość
a ja mam pierwszy stopien otylosci i nie mam zamiaru starac sie zeby byl mniejszy

Gość gość
chce zgubić tylko 3 kg a tak w ogóle to wyglądam dużo ładniej na buzi niż przy wadze 68 i to może jest dziwne bo wyglądałam jak szczurek :/

Gość gość
Przeciwniczka nie przeciwniczka-to nie ma nic do rzeczy.Na starość zobaczycie jak otyłość da się wam we znaki.Może i podobacie się sobie takie jakie jesteście w co nie bardzo wierzę ale czy wy nie rozumiecie,że zbędny nadbagaż rujnuje zdrowie?Jesteście matkami więc zastanówcie się nad tym ile czasu chcecie spędzić na tym świecie z własnymi dziećmi i czy chcecie doczekać wnuków.

Gość gość
nie rozumiem tego czemu wy 90 kg diewczyne nazywacie olbrzymia otyloscia, mam kolezanke co tyle wazy a wyglada na super laske dalabym jej gora 70

Gość gość
jak się ma 181 to nie jest żle :) sama mam tyle wzrostu i waże 80 kg i nie czuję z tym jakoś tragicznie ^_^ zaczęłam ćwiczyć i jest dobrze :)

Gość gość
Ale autorka ma 168 i sama mówi,że miała ciążowy brzuch więc jak ona może wyglądać dobrze?A poza tym gdyby miała 180 to wtedy miałaby nadwagę zamiast otyłości a to jest różnica.

Gość szczesciara kaja
do 23:57 a skad wiesz ze ta niby laska to jest taka jak opisuje ja mam 178 i waze 58kg i co skad wywnioskowalas /es ze mam problem z figura? bo bronie grubsze kobiety ja po prostu nienawidzę chamstwa i naśmiewania się swoje w zyciu tez przezylam ale mam cos w glowie i często tego używam idealow nie ma a jeśli ktoś za ideal się uważa to ma widać z sobą problem i ze swoim zarozumiałym ego

Gość gość
Otyłość jest chorobą.Poczytajcie na ten temat zamiast opowiadać jak to super się czujecie ze swoimi kilogramami.Niszczycie sobie zdrowie na własne życzenie.

Gość gość
badzcie sobie spasione... ale oszczedzcie tego strasznego widoku was w obislych rzeczach gdzie kazda faldka macha sie w inna strone, legginsy, mini . szpilek to nawet nie zakladajcie bo olamia sie :c

Gość gość
kaja co to jest ego?

Gość szczesciara kaja
ludzie zyje się tym co jest dzisiaj a nie za 50 lat i tak polowa z nas starości nie dozyje bo nas tusk wykończy. nie przejmujcie się swoimi figurami jak się dobrze w nich czujecie przynajmniej się szybko nie zmarszczycie;)

Gość gość
Racja.Jak widzę takie w obcisłych rzeczach to niestety na wymioty się zbiera:(

Gość szczesciara kaja
ego go znaczy mieć wysokie mniemanie o sobie

Gość gość
jeśli dobrze się czują w swojej skórze to znaczy,że nigdy nie były szczupłe i nie wiedzą jak to jest naprawdę czuć się dobrze i przede wszystkim lekko.

Gość szczesciara kaja
to teraz do wszystkich chudzinek jak się wam grubsze nie podobają to nie patrzcie a wy jesteście takie wspaniale?? co z tego ze ja jeste chuda i mogłabym chodzic po wybiegach skoro nie podoba mi się mój nos czy ucho(jedno lekko odstaje) ja nie jeste idealem i z checia wymieniłabym się figura z nazsza i nawet grubsza dziewczyna bo takie to przynajmniej maja co pokazac i czym potrzes:D

Gość gość
kaja czekałam czy odpowiesz i to tylko potwierdziło,że nie jesteś zbyt inteligentna ale to już inna sprawa.Ja nie uważam żeby ta dziewczyna miała jakieś problemy tylko dlatego,że zna swoją wartość.Dlaczego żadna z was tak pewnie tu się nie wypowiada o swoim wyglądzie skoro jesteście takie z niego niby zadowolone?

Gość gość
"potrzęś" wtf??? Potrząść jeśli już.

Gość szczesciara kaja
powiem ci tak wazylam kiedyś prawie 90 kg ale przez moja chorobę strasznie schudłam i od 5 lat waze tyle samo ale gdybym mogla wybierac to wybrałabym poprzedni stan.lepiej się czułam i bylam szczesliwsza a jak na te 90 kg to i tak fajnie wygladalam i nic mi się nie wylewalo i powodzenie jakies wiekszemialam i wogole lepiej było. chciałabym przytyć ale nie mogę moja figura to moja zmora

Gość ex_debill_znowu_po
ja tam miałam kiedyś (w dorosłym życiu) wahnięcie wagi niezamierzone gdzie spadłam poniżej 60kg, nic ciekawego: tyłek się spłaszczył, cycki spadły do rozmiaru B, czyli kicha, kości miednicy obijały się o ławki, nogi jakoś nabrały krzywizny, wolę siebie znacznie bardziej z 70kg i tyle będę miała na swoje okrągłe urodziny:) a potem może znowu utyję... zobaczymy:)