Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u grubszych kobiet widać ciąże

Polecane posty

Gość gość
126 kg kobieto co Ty narobiłaś ?????????? Jestem w 9 mc i waże 85 jesteś dwa razy wieksza ode mnie a mi sie zdaje że jestem troche przy sobie...

Gość gość
Niech sobie będzie takim wieloryiebem. Uważaj żeby nie zepchneli cie do oceanu.

Gość gość
Wolę grubaski niż chude :))

Drogie Mamy usmiech.gif Jestem położną, piszę pracę magisterską na temat standardów opieki okołoporodowej, której celem jest poznanie Waszych doświadczeń z przebiegu opieki położniczej w okresie ciąży i porodu w konfrontacji z założeniami standardu. W związku z tym mam do Was ( Mam, które urodziły dziecko w latach 2011-2013) przeogromną prośbę o wypełnienie ankiety http://moje-ankiety.pl/respond-52330.html Będę bardzo bardzo wdzięczna za każdą wypełnioną ankietę Pozdrawiam serdecznie Iza

Gość gość
Mogłaby pani od razu powiedzieć bo może pani wie co grozi otyłym kobitom ciąży. :)

Gość gość
Maciory powoli odpuszczają bo widzą,że są na straconej pozycji:) albo tak się obżarły,że nie mają siły pisać:D

Gość gość
Lochy wracajcie bo nudno:)

Gość gość
jak mozecie nazywac kobiety lochami...

Gość gość
nie obzarły się, tylko co mamy pisac na jakies głupue hejty na grubych?

Gość gość
no i tu to samo jak przekupy na bazarze szczekają jedne do drugich biznes łomen jedna z drugą to forum to potęga

Gość gość
kazdy ma prawo miec dzieci ale ja jednak mysle ze dla dobra malucha warto najpierw schudnac a potem zajsc w ciaze. nadwaga ogolnie jest niezdrowa, a co dopiero w ciazy. cukier, cholesterol ito. to nic dobrego. skoro chce sie byc odpowiedzialna matka to nic trudnego w przejsciu na diete i przygotowaniu organizmu do ciazy. a i potem nie trzeba sie zmagac z jeszcze wieksza iloscia dodatkowych kg jesli sie startuje z prawidlowa waga.

Gość gość
powiedz to mojej koleżance chorej na tarczycę i nerki nawet sobie nie wyobrażasz co ona je a ma nadwage i jak was czytam zawistne babsztyle to empatja aż od was bije

Gość gość
a kto chcialby posuwac gruba kobiete

Gość gość
ale tu nie chodzi o wzgledy estetyczne tylko o dziecko, o zdrowie! wiadomo ze latwo powiedziec komus kto jest cale zycie chudy, ale tez nie robcie z siebie ofiar losu bo jestescie grube! pomijam tu oczywiscie problemy zdrowotne ktore powoduja nadwage, ale naprawde nie jest ich duzo i kazda puszysta nie powinna sie tlumaczyc chorobami. chcecie miec zdrowe dziec***przejsc wlasciwie ciaze to przestancie sie obzerac, zmiencie sposob zywienia, wsiadzcie na rower, pobiegajcie wieczorem. tez przed ciaza mialam juz troche dodatkowych kilogramow, sama zle sie z tym czulam i wiedzialam ze bedziemy planowac dziecko to schudlam 13kg do wagi idealnej i dopiero zaszlam w ciaze. nie bylo latwo ale jakos widac mozna.

Gość gość
gość 14:18 tu mowimy akurat o osobach z nadwaga ktore same do niej doprowazily a nie o osobach chorych wiec nie wiem po co ten glupi przyklad, rozpaczliwa proba bronienia leniwych kobiet? jak ktos jest chore ale sie stara, leczy to spoko. ale prosze cie nie wymagaj empatii dla kobiet ktore zra bez opamietania a potem placz bo maja w ciazy zle wyniki i łazic nie moga

Gość gość
gość gość 14:18 tu mowimy akurat o osobach z nadwaga ktore same do niej doprowazily a nie o osobach chorych wiec nie wiem po co ten glupi przyklad, rozpaczliwa proba bronienia leniwych kobiet? jak ktos jest chore ale sie stara, leczy to spoko. ale prosze cie nie wymagaj empatii dla kobiet ktore zra bez opamietania a potem placz bo maja w ciazy zle wyniki i łazic nie moga @ A Z KĄD WIESZ KTÓRA SIĘ Z CZYM BORYKA I JAKIE MA PROBLEMY I UWAŻASZ ŻE LOCHA TO SŁOWO NA MIEJSCU TO FAJNIE

Gość gość
a czy ja napisalam ze locha to fajne okreslenie badz sama go uzylam kretynko? chyba nie

Gość gość
kretynko dziękuje ci bardzo bije od ciebie kulturą i od całej reszty tu też panie magister z własnymi firmami pracą domami i brzydzącymi się patologią i lochami a najwięcej szczekają brawo

Gość gość
i najwięcej wiedzą i nad tym by się zastanowić z kąd one to wszystko wiedzą?????

Gość gość
Z kąd,empatja itp.Tłuszcz wam wyżarł resztki inteligencji.Do szkoły kierdy się cofnąć i nauczyć się pisać:D hahahaaaaaaa

Gość gość
Przestaniecie żreć i będzie dobrze , moja koleżanka je na każdej przerwie ... cały czas coś mieli w buzi, więc nie dziwie się skąd jej ogromna nadwaga. Zastanowcie sie. Umiar jest najważniejszy .

Gość gość
Jak się je codziennie po pare bułek słodkich to sie nie dziwcie że jesteście takie grube. Mam też znajomą która w każdym wolnym czasie trzyma w ręku bułke słodką.

Gość gość
No no patrze że dużo mnie tu omineło, a więc autorko ważysz bardzo dużo... powinnaś przed zajściem w ciąże schudnąć... teraz mogą wystąpić u Cb jakieś problemy. Jak na otyłą osobę to z brzuchem może być różnie, ale myśle że jakoś minimalnie powinnaś przyuważyć :)

Gość gość
heheh no nazywa sie je lochami bo troche masą je przypominają :)

Gość gość
"Tyle waży słoniątko a nie dorosła samica słonia biedna dziewczyno,wolę być pewna siebie hipopotamicą niż takim małym człowiczkiem z wrednym usposobieniem." I rozumiem,że lepiej czujesz się ze świadomością,że ważysz "zaledwie" tyle co słoniątko a nie słonica?:D A może byś tak w końcu zaczęła ważyć tyle co człowiek a nie zwierzę?Ale widzę,że nie masz potrzeby trzymania poziomu.

Gość gość
no jesli sie ma nadwage to dobrze jest sprobowac schudnac przed zajesciem w ciaze przede wszystkim dla dobra dziecka. abastrakcja to jest taka dla ciebie? glupota moze? poczytaj troche o nadwadze w ciazy i jej wplywie na dziecko bo widze ze pojecia nie masz a szczekasz. nikogo nie obrazam tylko pisze jak jest

Gość gość
ja tam bylam gruba, zaszlam w ciaze , uroddzilam , tyle tylko ze jestem bardziej gruba , ale dziecko zrowe wiec to najwazniejsze, i szczerze to nie mam zamiaru sie odchudzac i moge sobie wazyc tyle co zwierze.

Gość gość
Jak możecie cieszyć się z tego,że odbieracie sobie zdrowie na własne życzenie?Otyłość to choroba tępe rury.

Gość gość
jaka tam choroba... a jak tak to bardzo slaba bo latwo z niej wyjsc... potrafisz tyle napisac ze otylosc to choroba. ogarnij sie.

Gość jak dbasz tak masz
Ty się z choinki urwałaś czy z Marsa przyleciałaś?Oczywiście,że otyłość to choroba.