Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u grubszych kobiet widać ciąże

Polecane posty

Gość szczesciara kaja
żadna szczerze nie opowie bo kazda się boi krytyki

Gość gość
ja tam sie nawet nie patrze czy mi sie cos wylewa czy nie... nosze co chce i mam takie prawo i nikomu nic do tego co mam nosic a czego nie

Gość gość
A wieprze wciąż w kółko to samo.Bronią swojego tłuszczu niczym lwice:D

Gość gość
moze Ty nie widzisz bo jestes przywyczajona do takiego widoku, wylewajacego sie sadla, ale po prostu zastanowcie sie czemu w sklepach nie ma wielkich rozmiarow ubran...bo producenci nie chca zeby takie grubaski krzywdzily ubrania...

Gość gość
Jak dla mnie to waga plus 70 kg to juz wieprze... 90 to bosz Ty wogle dasz rade chodzic o:

Gość gość
I żadna z nich nie wspomina nic o konsekwencjach zdrowotnych jakie niesie za sobą otyłość.Nie wierzę,że wszystkie macie idealne zdrowie.A najgorsze jest to ,że jesteście młode i nie dbacie ani o wygląd a ni o zdrowie.Co będzie z wami na starość?Strach pomyśleć

Gość gość
Ja bede inna i odwolam sie do pytania autorki... a wiec uwazam ze powinnas schudnac, lecz nie wiem moze widac ale to zalezy od cb czy nie zagaloopujesz sie za mocno. no i mozesz niestety skonczyc z waga ponad stoo :c

Gość gość
No co beda siedziec takie 200 kg baby, wpieprzajac kebabsy

Gość gość
Znowu te idealne sie odzywaja... wy tez przytyjecie nie martwcie sie :)

Gość gość
Moze i przytyjemy, ale przynajmniej dluzej bedziemy atrakcyjne , szczuple i dopiero bedziemy wazyc tyle co wy na starosc a nie tyle co wy w wieku 20 lat

Gość do exdebila
ja tam miałam kiedyś (w dorosłym życiu) wahnięcie wagi niezamierzone gdzie spadłam poniżej 60kg, nic ciekawego: tyłek się spłaszczył, cycki spadły do rozmiaru B, czyli kicha, kości miednicy obijały się o ławki, nogi jakoś nabrały krzywizny, wolę siebie znacznie bardziej z 70kg i tyle będę miała na swoje okrągłe urodzinyusmiech.gif a potem może znowu utyję... zobaczymyusmiech.gif _______ To musisz być chyba mega wysoka albo schudłaś bardzo szybko i bardzo niezdrowo. Sama ważę 56kg przy 168cm wzrostu mam krągłą pupę (męśnie) i ładny biust (75E). Szczerze to ważąc 70kg wyglądałam gorzej - tyłek może i duży ale sflaczały, cycki wielkośc***odobnej a dodatkowo brzuch i uda wielkie. Głupi argument. Jak się chudnie rozsądnie, powoli i ćwicząć to spala się tłuszcz (i niekoniecznie z biustu - mi z obwodu poleciały 2cm gdzie kiedyś jako chudzina byłam płaska), pupa nabiera ładnego kształtu, uda są jędrne i bez cellulitu.

Gość gość
Naprawde schudnijcie lepiej... sam wiem po sobie gdy mialem okazje zobaczyc naga gruba dziewczyne , jej dupa byla cala pomarszczona od cellulitu, tak jak jej nogi.. to wsytarczylo zeby szybko sie ewakuowac, nigdy wiecj nie chce ogladac takiego czegos a jak mam zarywac to tylko do szczuplych. jest na co popatrzec a nie na sam tluszcz i cellulit.

Gość ex_debill_znowu_po
toteż pisałam już - nie wiesz nic, nie wiesz ani jaki mam wzrost, ani jak chudłam i dlaczego, ani jaką mam budowę, to, że tobie nie poleciał biust nie znaczy, ze każdy po schudnięciu go zachowa, więc się już może nie kompromituj dywagacjami na temat kogoś o kim nie masz pojęcia, więc chociaż jedno dobrze napisałaś - twoj argument jest głupi:)

Gość do exdebila
No ale ja właśnie mówię - jak się chudnie z głową to ma się z******tą figurę a nie suchotnika bez pupy i biustu. Zresztą nikt mi nie wmówi, że 90kg wygląda lepiej niż 60. Chyba, że u wysokiego mężczyzny.

Gość gość
10:52 "Znowu te idealne sie odzywaja... wy tez przytyjecie nie martwcie sie" Ty uważasz,że każda kobieta musi z czasem utyć?Ty z marsa przyleciałaś?Jeśli tak to wracaj tam z powrotem.Wiem,że bardzo byś chciała żeby tak było bo wtedy wy grubaski poczułybyście się dużo lepiej.Zmartwię cię.Moja mama ma 67 lat i swoja figurą zawstydziłaby tu wszystkie morsy.Nie wspomnę już o tym,że dzięki temu wygląda co najmniej na dziesięć lat młodszą.Wszyscy doskonale wiedzą,że tusz dodaje lat.

Gość gość
Widzicie cos za brzuchem?

Gość ex_debill_znowu_po
bosz.... najgorszy mój koszmar i niepewność - czy chudnięcie wyżera mózg, bo wygląda, że nie ciekawie z myśleniem na pewnym poziomie odpowiedz sobie na pytanie pomocnicze: czy każda kobieta ważąca 56kg i mierząca 180 cm ma taką samą figur - tyle samo w pasie, w biodrach, taki sam rozmiar miseczki, taką samą długość nóg?

Gość gość
Dokladnie, jak ktos o siebie dba to na starosc tez nie przytyje... wiec idz cos tam zjesc grubasko bo musisz postarac sie o nastepna falde na brzuchu

Gość gość
Ej tłuściochy ile planujecie zjeść dzisiaj schabowych na obiad?:D Wystarczy dziesięć czy będzie mały niedosyt?:D

Gość gość
Mysle ze na 10 sie nie skonczy xd jak mozna miec mert w talii ...

Gość o zeszzzz
Nie wierzę, ze te wredne i strasznie dziecinne komentarze piszą kobiety, ktore są matkami:o. A jeśli tak, to żal mi ich dzieci, ktore tez bedą tak debilne jak ich prymitywne matki :o

Gość gość
Ja wspolczuje dzieciom grubasek, bo te dzieci w przyszlosci tez bd grube ...

Gość ex_debill_znowu_po
ja nie wierzę, że pisza to chude, niezakompleksione, pewne siebie i szczęsliwe kobiety - rozdźwięk jest zbyt wielki:)

Gość gość
Ja tam mam 18 lat i waże też 90 kg i jest mi dobrze wiec nie wiem po co wogle te kłótnie jak ktoś chce niech będzie jak woli.

Gość gość
noo i z czego Ty jesteś dumna. Masz 18 lat i jesteś otyła pogratulować. Popatrz na Twoje rówieśniczki które są ładne i szczupłe. Podobają sie chłopakom a na Cb wątpie żeby ktorys spojrzał jak jest tyle szczupłych ładnych.Za pare lat będziesz ważyć 120 kg. Zycie z lodami :)

Gość gość
niestety tak, takie są uroki otyłych kobiet w ciąży.

Gość gość
w sumie zazwyczaj te dzieci też są grube więc od razu wiadomo kto przekazał takie geny.

Gość gość
ale jak mozna sie doprowadzic do takiego stanu??! rozumiem jak ktos jech chory,ale zeby tak naturalnie sie rozpasc,ladnie zaniedbuja sie kobiety, ja mam 163 waga mi skoczyla do 51/2 i juz panikuje

Gość do exdebila
Ale czy ja powiedziałam, że masz chudnąć do 56kg. No ale litości nawet przy takim wzroście 90-100kg to dużo. Już nie mówiąc o tym, że autorka wątku ma moje 168cm wzrostu a nie 180. Masz ponadprzeciętny wzrost a ja mówię ogólnie, a nie rozważając każdy odchył ;)

Gość gość
Widać ciąże... Zależy jak sie spojrzy. Myśle że jak ktoś obcy na Cb popatrzy pomyśli że to Twoja otyłość a nie ciąża.