Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u grubszych kobiet widać ciąże

Polecane posty

Gość gość
O Jezusie Maryjo to ja w dziewiątym miesiącu miała 109 w pasie.

Gość gość
to nie wiem jak gruba Ty będziesz po tej ciąży

Gość gość
eeh współczuje Ci ... jak najszybciej schudnij

Gość gość
Powiedzcie mi dziewczyny jak można świadomie doprowadzić się do takiego stanu?A teraz zali się na forum czy będzie widać u niej brzuszek jakby to było w tej sytuacji największym zmartwieniem.Ty się módl kobieto,żeby ta otyłość tak tak ku twojemu zdziwieniu otyłość nie miała negatywnego wpływu na dziecko.

Gość gość
hm ale w sumie te 90 kg to jeszcze nie tak tragicznie, ale przyznaje przecież ma sie wagę w domu i sie widzi że sie tyje o.o Może ona lubi być gruba i mieć brzuszysko wielkośc***iłki plażowej o.o

Gość gość
za dużo pączków moja droga

Gość gość
Ciekawe jak jej partner wygląda?

Gość gość
Myśle że to musi byc ktoś kto toleruje takie kalectwo.

Gość gostkowa
ja jak zaszłam wazylam az 75 kg.w ciązy doszlam do 115 .rok po ciąży 120 a teraz mineło 2 lata i 65kg ;-) brzuch było mi widać ok 5 miesiaca

Gość gość
Jak Ty doszłaś do 115 z 75 to ona może dojść nawet do 130

Gość gostkowa
może ... wiec niech nie jje za dużo i tylko leżenie ;-) u mnie tak bylo i masakra

Gość gość
Jak doszła do takiej wagi to raczej lubi jeść i leżeć,,, Z jej obwodu pasa wynika że za dużo je słodyczy i pije napojów gazowanych... zazwyczaj stąd sie bierze nadmierne otłuszczenie brzucha.

Gość gość
Autorko nie przejmuj się tymi głupimi komentarzami,ja czytam i szlag mnie trafia,jeśli ktoś nie ma nic mądrego do dodania to po co się w ogóle wypowiada!!! Ja przed ciąża ważyłam 91 kg teraz mam 32 tydzień i ważę dokładnie 100kg,czuję się bardzo dobrze,i jakoś nie mam wiszących fałd i nie ociekam tłuszczem!a brzuszek było u mnie widać od 4 miesiąca. I jeszcze jedno ktoś napisał, że ludzie z nadwagą czy otyli nie powinni mieć dziec***oprawiam dzieci nie powinny mieć osoby które obrażają innych i nie mają szacunku do drugiego człowieka

Gość gość
Nie uważasz że 100 kg to za dużo?

Gość gość
Nie oszukujmy się lepiej jest być chudym

Gość gość
a ja ważę 100 kg i jeszcze nie byłam w ciąży... Lubie swój brzuch, swóje uda , tyłek. Moje rozstepy też mi nie przeszkadzają. Jestem szczęsliwa jako 100 kg kobitka ;)

Gość gość
autorko nie przejmuj sie komentarzami, brzuszek bedzie widac, ja przy wzroscie 167 wazylam 77, moj brzuch przed ciaza tez wygladal na ciazowy :) na koniec ciazy wazylam 90 kg, przytylam 13 kg bo ograniczyla mnie cukrzyca ciazowa, ciaza to jedyny czas kiedy brzuch mi sie podobal, wrecz go kochalam :) najlepsze jest to ze jak maz robil zdjecia to mowilam zeby tylko brzuch bylo widac :) jak urodzilam dopiero dotarlo do mnie jak wygladalam, postaraj sie nie przytyc zbyt duzo bo bedziesz miala problem z zrzuceniem, lekarz mi powiedzial max dwa kg na mc :) ciesz sie brzuszkiem od poczatku i nie przejmuj sie tym co mysla inni

Gość gość
Drogi gościu ja zawsze byłam po prostu duża takie mam uwarunkowania genetyczne,a poza tym to raczej moja sprawa i nikomu nic do tego jak ja wyglądam prawda skoro ja się dobrze czuję w swoim ciele.Tylko strasznie mnie denerwują różnego rodzaju komentarze wrednych ludzi dla których rozmiar większy niż L to już grubasy i kaszaloty.Mam przystojnego męża,zdrowego 7 letniego syna, drugiego zdrowego chłopaka noszę pod sercem,dobra pracę i na pewno nie jestem gorsza tylko dlatego że jestem puszysta czy nawet otyła jak ktoś pewnie zaraz napiszę.I Ludzie zacznijcie czytać tekst ze zrozumieniem i odpowiadać na pytanie która zadała autorka tematu,nikt Was nie pytal o sądzicie na temat jej wag!!!,pytanie brzmiało inaczej

Gość gość
Ej wy stukilogramowe,nieprzejmujące się swoim wyglądem słonice czy wy naprawdę myślicie,że mężowie was nie zdradzają?

Gość gość
Boooooże następny debil, a widzialeś ty kiedyś 100 kg słonicę hmmm tuku niedouczony

Gość gość
Moj napewno nie, moze Twoj;) Ja mam kobiecie ksztalty, nie mam wielkiego brzucha tylko wieksze uda, pupe. Moj maz uwielbia moj tylek. W pierwszej ciazy przytylam 9kg, teraz jestem w 31 tygodniu drugiej i mam 1kg na plusie-nie obzeram sie.

Gość gość
a niby czemu mają zdradzać? chude też zdradzają i co? To nie zależy do wyglądu tylko od męża za ktorego sie wychodzii...

Gość gość
Uwarunkowania genetyczne sratatata.Znam trzy siostry,które od zawsze miały ogromną nadwagę i też to było genetyczne po matce,która w osobówce jeździła na tylnym siedzeniu bo z przodu pojedyncze było dla niej za małe.Jedną z nich zobaczyłam w zeszłym roku i nie wierzyłam własnym oczom.Laska nosi rozmiar 38 i wygląda szałowo.Jak się chce to można pokonać nawet uwarunkowania genetyczne.No ale tłuściochy zawsze znajda jakąś wymówkę dla swojego obżarstwa.

Gość gość
Kto powiedział że puszysta dziewczyna musi być brzydka,przeważnie są dużo ładniejsze i milsze a że przy kości niektóry to odpowiada

Gość gość
jak będziesz miała taki brzuch jak ja to na pewno będzie widać okrągły najpierw on potem ja hihi i nie przejmuj się sukami z kafeee one po prostu są biedne i nieszczęśliwe i tu mają swoje pięć minut a i w roli ścisłości nie wmawiajcie mi że bronie autorki bo jestem gruba jestem szczupła chociaż 76 w 30 tygodniu sama nie wiem

Gość gość
Tak widziałam,po urodzeniu waży między 90 a 100.Kto tu się musi douczyć hipopotamico:D

Gość gość
To może inaczej,byłam duża,jestem duża i taka już zostanę bo taka siebie lubię;-)

Gość gość
Ciekawe jakie Ty masz wymiary...

Gość gość
gosciu z 22.02 Zajmij sie swoim tylkiem, myslisz ze szczuplych nie zdradzaja? jestesmy tak samo wartosciowymi ludzmi jak szczuple osoby, nie kazdy mezczyzna lubi przytulac kosci :)

Gość gość
22:07 nawet nie wiesz jak grubo się mylisz no ale żyj dalej w takim przeświadczeniu jeśli ci z tym lepiej.Po wpisach od razu można rozpoznać,która z was jest tu grubasem;D