Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u grubszych kobiet widać ciąże

Polecane posty

Gość gość
a jak taka wejdze do wody to normalnie wieloryb pływający

Gość ex_debill_znowu_po
coraz mniej, mimo jedzenia boczusia i serniczków:) natomiast nawet jak schudnę do wagi, którą lubię i mi odpowiada BMI ciągle będzie pokazywało nadwagę, a ty ciągle się będziesz nabijać, że jestem gruba:) to ile czasu się głodzisz?

Gość gość
Drogi ex debilu nie wiem czy wiesz ale bywa tak,że można jeść wszystko co się chce i waga ani drgnie i ja właśnie mam to szczęście:D zazdrościsz,że tak nie możesz co?hahahhaaaaaaa

Gość gość
licytujecie sie jak małe dzieci ;o

Gość ex_debill_znowu_po
to o czym ty w ogóle mówisz, jak nigdy nie musiałaś walczyć ze swoim organizmem, który przybierał mimo starań? jeeez...

Gość gość
są grubi , są chudzi i zawsze można stać sie grubym albo chudym to zalezy od was...

Gość ex_debill_znowu_po
są mądrzy i głupi... zawsze można stać się mądrzejszym... to zależy tylko od was... a jednak jakoś nie chcecie:(

Gość gość
"który przybierał mimo starań" Nie ma czegoś takiego.Znaczy choojowo się starałaś.

Gość gość
Ale wy nienawidzicie szczupłych za to,że nie są spasione tak jak wy.No cóż jak dbasz tak masz..........

Gość ex_debill_znowu_po
wyjdź teraz na dwór - masz zapewne świetną wagę i kondycję i przebiegnij 100km, jak wrócisz to sobie pogadamy o staraniach:)

Gość gość
Mam w doopie wychodzenie teraz na dwór bo właśnie wcinam lody nie martwiąc się o kalorie a za chwilę będę się bzykać z moim mężem,który uwielbia moje zgrabne ciało i patrzy na mnie z niesamowitym pożądaniem a nie tak jak wasi mężowie na was z obrzydzeniem:D

Gość ex_debill_znowu_po
jakoś nie musiałam nikogo jak dotąd pętać obrączką, żeby zechciał ze mną być, ale tobie się nie dziwię, suki to robią profilaktycznie:)

Gość gość
wyjdź od grubych ... nie jesteś tu jakąś panią żeby mówić komuś jaki ma być o.o

Gość gość
Nikt nie chce się pętać obrączką z takim spaślakiem jak ty:D hahahhaaaa

Gość gość
Ja wam nie mówię jakie macie być tylko mówię wprost i bez ogródek jak wyglądacie i widzę,że bardzo was to dotyka:D

Gość ex_debill_znowu_po
zdziwiłabyś się... ale nie będę ci tłumaczyć - nie wiesz nic, ale się dowiesz w swoim czasie:)

Gość szczesciara kaja
do dziewczyn które nie były jeszcze w ciąży!! wam tez się przytyje :b i żeby nie było to nie jest od nas ciężarnych zależne :)

Gość gość
"a za chwilę będę się bzykać z moim mężem,który uwielbia moje zgrabne ciało i patrzy na mnie z niesamowitym pożądaniem"- to korzystaj póki możesz, wiesz, jeszcze kilka, kilkanaście lat, menopauza, skóra straci elastyczność... jeszcze ewentualnie botoksem można się ratować i dopóki nie wyjdą plamy wątrobowe to będziesz znośnym widokiem... Co do autorki- jeśli masz jeszcze zdrowie tu zaglądać, sama jest świadoma jaki i czy w ogóle ma problem. Miałam jedną znajomą otyłą, 180 cm wzrostu i 100 kg, w ciąży przytyła niewiele, ale i niewiele było widać szczerze mówiąc, tzn. ktoś kto ją znał zauważał brzuszek ale ktoś obcy mógł go równie dobrze wziąć za "oponkę".

Gość gość
szczęściara kaja tak się składa,że byłam w ciąży i jakoś nadwagi nie mam ale to właśnie jesteście całe wy "byłam w ciąży mam prawo być gruba" .Jesteście głupie, żałosne i same przed sobą się usprawiedliwiacie.Tępe strzały tłuszcz wam wyżarł resztki rozumu:D

Gość gość
Haha ja nie moge jakie Wy jestescie tepe chude zdziry:) Szczycicie sie tym ze jestescie chude jedzac wszytsko, obzerajac sie slodyczami, po prostu macie dobra przemiane materi, a te ktore nie maja wyzywacie od grubasek. Gdybyscie na te swoje kosciste figury pracowaly cwiczeniami czy dieta to rozumiem, ale tak to jestescie hipokrytkami i nikim wiecej.

Gość gość
Masz plamy wątrobowe?Współczuję hahhaaaaa

Gość ex_debill_znowu_po
'tępe strzały' - to określenie słyszałam jedynie z ust białokozaczkowej patologii, czyli znowu perły przed wieprze (chude), ech...

Gość gość
Jestem otylla i bylam dzis w KFC zamowilam sobie zestaw i nie przejmuje sie czy przytyje czy nie ...

Gość szczesciara kaja
no tak to szczęście mialas a pomysl nie daj boze w twoim przypadku gdybys miała wybierac fajna figura czy zdrowie dziecka to co bys wybrala zastanow się dobrze bo sama się możesz pograzyc

Gość gość
ex debil i znów pudło:D na tym forum jesteś od tygodnia więc nie trafiłaś:D

Gość gość
ech.. czemu kobiety sa takie wredne dla siebie nawzajem. Jedna druga w lyzce wody..

Gość gość
szczęściara kaja co do tego nie ma żadnych wątpliwości bo dziecko jest przede wszystkim ale autorka pisze,że jest w trzecim i ma już 90 na liczniku więc o czym ty piszesz?

Gość gość
Nie mam plam wątrobowych... ale będę miała, podobnie jak obwisłą, suchą, cienką skórę, zmarszczki, siwe rzadsze włosy, może nawet sztuczną szczękę... mój mąż wprawdzie piękny, zgrabny, z wysportowaną sylwetką ale i on kiedyś nabierze brzuszka, pomarszczy się, zbrzydnie, a siwieje już teraz, patrząc po rodzinie zapewne łysy będzie i straci swoją piękną czuprynę. Zakładasz że zawsze będziesz młoda, piękna i szczupła? Czy po czterdziestce, pięćdziesiątce rozejdziecie się z mężem żeby z obrzydzeniem na siebie nie patrzeć?

Gość gość
Ty z góry ale głupia jesteś.Będziemy starzeć się razem i w momencie gdy już będziemy mieć siwe rzadkie włosy,sztuczne szczęki,obwisłą suchą skórę i te plamy do,których tak uparcie wracasz to myślę,że w tym wieku seks już nam wtedy nie będzie w głowie.To teraz gadaj ile tam masz nadwagi?:D

Gość ex_debill_znowu_po
oj to wtedy wiatr w tej głowie będzie hulał na całego!