Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oni i tak polecą do tej która jest gorsza

Polecane posty

Gość gość

nasunęło mi się takie spostrzeżenie. Poznałam faceta, sam nie wiedział czego chce. Teraz wiem, że myśli o kobiecie, która jest cholerną materialistką, dziwną. Nic nie ma, mieszka z matką a jest po 30 sporo. Nie ma nawet auta. Wszystko wydaje na ciuchy, siebie i brak grosza przy duszy. Do tego sam mówił ,że wytrzymał z nią 10 m-cy. Dogadywała mu np. że jego auto nie ma klimy aut. a nazwijmy Felek jakiś tam jej znajomy to ma i robi w ekskluzywnych sklepach zakupy. I ten idiota jeszcze się pytał, czy ta snobka (sam ją tak nazwał) nie nadaje się na żonę???!:( Co za półgłówek. Gdzie jest jej ewenement?

Gość gość
a ja nie wiem jaka jest ta kobieta ale za to widzę że Ty uważasz się zdecydowanie a kogoś lepszego niż ona tylko dlatego że może masz auto , lub mniej lat niż ona ? no wiesz sorry ale fakt że ma 35 czy 38 lat i mieszka z matką i nie ma auta nie oznacza to że nie nadaje się na żonę dla tego gościa .... On ją weźmie za żonę a ty nadal będziesz dumać czemu skoro jesteś lepsza w swym mniemaniu od niej a może nie lepsza a głupsza? pomyśl kobieto ...

Gość ciocia dobra_rada
przeciez facet MUSI miec w zyciu jakas motywacje, prawda? :classic_cool: inaczej jezdzilby bez klimy automatycznej

Gość gość
Może i gorsza ale pewnie lepiej d**y daje

Gość gość
Ano nie zrozumiałaś/zrozumiałeś wpisu mego. Ja to mam o czym ona marzy, tyle, że ja nie jestem SNOBKĄ i nie chwalę się do niego rzeczami mat. nawet o nich nie wspominam! A ona tylko rzuca markami w słowach! Mnie to zwisa, bo mnie na to stać! Kumasz???

Gość gość
ach i jeszcze najważniejsze, zaznaczyła, że musi mieć faceta, który ją będzie...rozpieszczał:D bo faceci muszą!:D a ten głupek jeszcze ma ją w pamięci.

Gość gość
to czemu sie nie uczysz?! przeciez to proste :P

Gość gość
fiku, chyba tak. A moje wpisy dosadne do gościa w 1 poście.

Gość gość
Rany kobieto nudzi Ci sie za takie rzeczy rozkmniniasz ?? Widocznie tamta kobieta miała w sobie to cos. A Ty myślisz ze skoro masz wiecej pieniedzy auto i nie mieszkasz z mama to jakas lepsza jestes? widocznie nie.

Gość Andrzej_Zulawski
tobie to zwisa bo cie na to stac? :D to ZADEN sukces sukces jest wtedy gdy bedzie ci to zwisac CZY CIE NA TO STAC CZY NIE :D

Gość gość
wcale sie nie dziwie że wolał tamta kobiete. Ona tylko inwestuje w siebie a Ty się wywyższasz bo Cie niby stac. Kasa to nie wszystko.

Gość gość
do pow. kompleksy? a może ta sama sytuacja, co dziewojo?:P:D

Gość gość
absolutnie nie taka sama sytuacja. Ja akurat mam juz poukładane życie i rodzine. Nie moge skumac jak musi Ci sie nudzić ze takie rzeczy rozkmniniasz. Ze niby czemu ona ma być gorsza od Ciebie co?

Gość gość
hahaha, poprawiliście mi humor! widać, że nic ze zrozumieniem nie przeczytane. Ona wyciąga od niego kasę, a mnie na to stać!:P

Gość gość
róznica jest taka, że ja pracuję a ona się leni. Dotrzymuje towarzystwa panom robiącym zakupy w markowych sklepach, może biedaczce coś skapnie?:D

Gość gość
to ze nie ma pieniedzy nie oznacza ze wyciaga kase od niego. Masz wgląd w jego konto ze wiesz na co wydaje? Sama napisałas ze ona wydaje kase na ciuchy. Jej kasa niech robi sobie z nia co sie jej podoba. On tez ma prawo wydawac pieniadze na kogo i co chce. A jak komus na kims zalezy to nie patrzy na to czy ma auto czy tez nie.

Gość gość
Wydaje mi sie ze to Ty masz jakis kompleks i próbujesz sie dowartościować. Nie masz prawa jej oceniac, nikogo nie masz prawa oceniac tak jak i my nie mamy prawa. Zajmij sie sobą a nie oczernianiem kobiety na kafe. I to kobieta kobiete oczernia. Brawo.

Gość gość
no taaa, wygrała pani materialistka. jak to cacanie można wszystko ubarwić. i to jest urok kafe. żegnam państwa:P:D

Gość gość
Nikt nie wygrał. Po prostu uwazam ze kobiety powinny sie trzymac razem a nie oczerniac.

Gość gość
Nie spodobały sie wpisy innych kobiet to uciekasz. brawo. myslałas ze wszyscy C**przytakna i objadą tamta dziewczyny bo chłopak ją woli? No przykro .

Gość gość
a może on dlatego woli tą niby "gorszą" bo Ty uważasz sie za lepszą . Nie lubi kobiet co innych traktują z góry. Ot cała zagadka

Autorko, a kto chłopa zrozumie? A ta babska solidarność pewnie też powinna być wtedy jak nam odbija mężczyznę? No, trzymajmy się zawsze razem! A jakże.