Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zzo i cc to akt przeprosin od Boga w stronę kobiet

Polecane posty

heloizo - wystarczy ,ze pozwolisz sie dzieciom kształcić - wclae nie musisz z nimi chodzić na rozmowy kwalifikacyjne :D

Gość gość
;-) masz rację, to na bank takie toważyszenie stałoby w sprzeczności z wychowywaniem, potem przyzwyczajone, nic same by nie umiały zdzialac ale allium- jak możesz tak pisac o tym ślubie? nie chciałabym ryzyka wole ślub z miłości dojrzałej, trochę później niż namiętne całusy i wielkie deklaracje, a potem burzliwe awantury i równie namietne rozstanie przegrane życie nie chcę tak nie spieszyłabym się, naprawdę...

Gość gość
:D:P

Gość gość
allium- a bywało tak, że przez całe dnie nie miałas nawet 10 minut na rozmowę z mężem?

myślisz , ze wiek cokolwiek gwarantuje ?:) w jakimś sensie może tak - człowiek jest dojrzalszy i może bardziej zrównoważony ale z drugiej strony zaprawiony w samodzielnym życiu nie bardzo chce i umie naginać sie dla wspólnego dobra :) Wszystko ma swój czas I wszystko ma swoje lusy i minusy . N

tylko wtedy kiedy fizycznie nie bło go w domu . Ale teraz w dobie komórek , skeypów , voypów , gg i cholera wie czego jeszcze - nawet jakbyś chciała znim nie gadać - nie masz szansy :)

Gość gość
to dobrze, że tak mówisz ale allium, ja wiem, osttanio z Areckim o tym rozmawiałam, o tym wieku rozumiem jakie zalety się z tym wiążą, wtedy się razem dojrzewa, jest się młodym i się świętuje niesamowite jubileusze jednak dobrze jak się kogoś takiego pozna a jak nie? jak np. ja/ to mam jak desperatka się rzucić na kogoś, na wariata za kogos wyjść pod wpływem tzw. jamorów? to mi proponujesz?

Gość gość
byle szybciej, byle juz, byle wcześniej? bo potem nawyki, itp. itd? ja myslę , że mimo wszystko powolutku trzeba działać, w pospiechu najłatwiej o błąd a tu mówimy o ważnej "grze"

Gość gość
Syty głodnego nie zrozumie , Ja nie mam męża, zostawił mnie , nigdy mnie nie kochał, Nigdy tez właściwie nikt mnie nie kochał, faceci tylko mnie wykorzystywali. Nie mam zbyt duzo przyjaciół, moze ze 3 dobre koleżanki .. Rodzina , tylko moje dzieci które maja juz swoje życie ... Mam swoje hobby, duzo czasu poświęcam sobie a jednak nie czuje sie szczęśliwa i nieraz nawet mam stany depresyjne / moja dusza jest uwięziona w ciele kobiety,chce sie uwolnić Czasem chce poprostu umrzeć i juz sie nie męczyć

Gość gość
kobieta ma całe życie nic nie mówić i to dlatego odebrano jej prawa wyborcze bo po co miała mieć wybró, skoro kuźwa to życie publiczne i korzystanie zdobra stanowienia części społeczeństwa jest fikcyjne i faktycznie i tak jej nie dotyczy

Gość gość
co Ty pierdzielisz, kobiety wywalczyły prawa wyborcze i nikt im tego nie zabiera

Gość gość
Mam 35 lat, zajmuje sie tzw swoim samorozwojem, ksztalce sie I chce zdobyc b dobra prace, zebym mogla zapewnic swoim dzieciom jak najlepsze zycie....bo wiadomo w tych czasach na faceta nie ma liczyc. Jestem uwazana za nienormalna.....bo przeciez juz powinnam miec z 2 szkrabow. Tak mowia polacy, na szczescie nie mieszkam juz w PL w tym ciemnogrodzie. W PL kobieta to maszyna do rodzenia, dawaniu doopy I obslugiwania faceta. Taki mulimabad!

Gość Tak tak a wy
Zgadza sie, nikt I'm tego nie zabiera. Kiedys zajmowaly sie domem, mezem, dziecmi I rodzicami......a teraz jeszcze dodatkowo musza pracowac I robic, to co kiedys. Alesmy sobie wywalczyly! Facet nie musi juz nic, a Ty kobieto zapi I e r d alaj jak ten kon! A I tak jak masz 40 to uznaje cie za brzydka, stara, bezuzyteczna..... To jest wlasnie zycie kobiety!

Gość gość
;-(( co za paskudna rzeczywistość nie wiem czasem czy lepiej nie mieć kota i mieszkanka;-(

Gość gość
chciałabym mieć godne życie, pelne miłości, kochaja,cego męża, który nie zwariowałby na punkcie naszego dziecka na tyle, bym ja dla niego zeszła na drugi plan tak bardzo się boję, że to nieuniknione;-( tak bardzo bardzo bym chciała, by moje marzenia się spełniły;-(((