Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna wlepia wzrok w podłogę gdy na nią patrzę

Polecane posty

Gość gość
zalecenia zaleceniami a życie życiem :)

Gość gość
A on wie o twoim wykształceniu? Może dlatego jest taki nieśmiały? Może boi się wyjść na głupka?

Gość gość
wie, że robie ten doktorat, ale ja normalnym człowiekiem jestem, nie jakimś kujonem zamulonym :) nie wiem,czemu akurat robienia doktoratu facet mógłby się obawiać?

Gość gość
on też skończył ciężki kierunek, dla mnie to, co on skończył, to czarna magia (kierunek ścisły, techniczny)

Gość gość
Z wielu powodów. Kto by tam chciał mieć przy sobie jakąś przemądrzałą babę? :-P I obracać się w wielce "jęteligentym" towarzystwie? Przecież nie będziesz piła piwa z ekipą budowlańców, prawda? :-) Trochę sobie żartuję. :-) Ale wielu facetów miewa pod tym względem kompleksy. "E, taka uczona to nie dla mnie" ;-) Lepsza taka po zawodówce. Ale, jak rozumiem, twojego wybranka to nie dotyczy, prawda?

Gość gość
Skoro nie chodzi o wykształcenie, to musisz poddać dokładnej analizie jego charakter. Najlepiej mieć do tego celu dobrego "szpiega". Jakąś jego siostrę, kuzynke, sąsiadkę itp. Takie panie duuużo wiedzą. :-) Chyba nie jest gejem? :-)

Gość gość
Wybacz, ale nieuchronnie podążam w objęcia Morfeusza. :-)

Gość gość
nie jestem przemądrzała (chyba), to myślenie bardzo stereotypowe... a jak on to odbiera? hm... nie mam pojecia, ale robienie doktoratu nie powinno być przeszkodą... prędzej zrozumiałabym, że ma kogoś, a nie, ze mnie nie chce, bo będę panią dr (mam nadzieję, ze będę)

Gość gość
kurcze, właśnie tak sobie pomyślałam zartem, czy moze jest gejem- trzyma się razem z facetami, na portalach społecznościowych ma głownie kolegów... kuźwa, a moze jest tym gejem... nie znam niestety nikogo z jego otoczenia, tylko ludzi z kursu naszego wspólnego

Gość gość
Jeśli naprawdę jest homo, to kaplica. :-(

Gość gość
ale z drugiej strony jest bardzo męski, co podkreśla słowami, ale też widać po nim to.... mam jednego kolegę geja - oni są zupełnie różni, ten kolega gej jest taki wrażliwy, uwielbia taniec, jest estetą, pedantem,przywiązuje wagę do wyglądu swojego i innych, ten z kursu nie- wprost przeciwnie... muszę go poobserwować, zakolegować się bliżej, trochę to ciężkie, bo mnie onieśmiela, ale jak nie spróbuję,to będę żałować, że nic w jego kierunku nie zrobiłam

Gość gość
Ten esteta pewnie jest bierny. A ten twój może czynny? Czy jak to tam się nazywa.... Obym był w błędzie. Nie znam się na tym. Szczerze mówiąc, ta orientacja powoduje u mnie nudności.

Gość gość
u mnie też, jestem lekkim homofobem :) ale może nie jest tym gejem, może tylko wyobraźnia mnie ponosi

Gość gość
Musisz zdobyć o nim więcej informacji. Inaczej, ciągle będziesz żyła świecie złudzeń. Ustal podstawowe fakty. W tym jego orientację. :-)

Gość gość
Albo z nim pogadaj...

Gość gość
wiem, że pali i śmierdzi fajkami, niestety :(

Gość gość
A fuj! Ohyda! Nigdy nie lubiłem dymu tytoniowego. Ble... :-(

Gość gość
do tego jest niekulturalny - nie pomógł mi nieść laptopa, jak widział, że mi ciężko, tylko wsadził peta w gębę i zadowolony

Gość karollinnnna
nana

Gość karollinnnna
2 kg nie możesz unieś w ręku siroto.

Gość gość
waży trochę więcej, nie obrażaj mnie

Gość gość
To po co Ci taki niekulturalny palacz?

Gość gość
to chyba sobie odpuszczę go, myslałam, że jest fajny

Gość gość
I ta samotność, prawda?

Gość gość
do samotności się przyzwyczaiłam już dawno, myślałam, że się natknęłam na fajnego faceta, ale znowu pomyłka

Gość gość
Do samotności nie da się przyzwyczaić. Można próbować ją tłumić. Ale ona i tak, w najmniej dogodnym momencie, da o sobie znać. Tak to już jest...

Gość gość
nic nie poradzę, że nie mogę normalnego faceta spotkać, zawsze coś jest nie halo, albo mi się nie podoba, albo ja mu się nie podobam, albo czymś mnie drażni, itd.

Gość gość
Szukaj dalej. Nie zrażaj się. :-) Jak rozumiem, Ty jesteś bardzo "normalna". :-) :-) :-)

Gość gość
zależy, co kto rozumie pod pojeciem normalności... normalny, tzn nie zboczeniec, nie sadysta, wykształcony, szanujący swoich rodziców, w miarę zaradny życiowo, z wyglądu- mile by bylo, jakby był wyższy ode mnie... niby nie duże wymagania, a jednak

Gość gość
Patrz tylko na jego charakter. Tylko i wyłącznie to się liczy. Reszta to bzdury.