Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co jej chodzi

Nie rozumiem tej kobiety BABY o co jej chodzi tak naprawde

Polecane posty

Gość o co jej chodzi

Jestesmy tylko znajomymi ktorzy od czasu do czasu spotkaja sie zeby wyjsc na drinka do klubu... Ona ma 36 lat i czasami mowi ze nie moze na siebie patrzec ze nie podoba sie sobie ze brzydka jest ,a innym razem ze kobiety nie chca sie z nia zadawac bo sa zazdrosne o jej urode..o jej klase niby..a tak naprawde to ona niezla sktorka,manipulatorka..Kiedys mowila o innej dziewczynie-jej kolezeance o tamtej wadach..specjalnie ze niby ona tego nie ma..o co tu chodzi wytlumaczcie mi ? Raz mowi tez ze niby jest taka gruba ze sie zrobiala taka baba z niej i ze niby czasami nosi rozmair 36 a czasamai 40... a nastepnym razem mowi ze to ona fajnie wyglada jest kobieca a inne to chude ...a sama biega odchudza sie..ze niby ma Taki swetr i ze jakby go taka jej zanjoma nalozyla to by pokreslilo jej braki,za to ona nie ma brakow taka zadowolona o tym mowila,,..ludzie ..

Gość o co jej chodzi
albo raz (jestemy tylko zajomymi czasmi spotkamy sie czasami tylko) mowie czy ma ochote isc ze man z znajomymi ??,mowi ze nie -,wiec ja mowie to ja ide z znajomymi na drinka ,pyta "gdzie idziesz,odpowiadam ze nie wiem dokladnie" bo naprawde nie wiedzielismy ,a onna taka zlosliwa"wiesz tylko nie chcesz powiedziec"!! SAMA nie chce duzo mowic a niby udaje taka szczera ale tylko gra tak naprawde ,a od kogos chcialby wyciagnac dowiedziec sie wszytskiego tak naprawde,a udaje ze niby nie... JAK JUZ KTOS nie chce udzielic jej odpowiedzi na jej pytanie to obraza sie ,mowi ze ktos specjalnie jej nie chce powiedziec...a sama czetso specjalnie nic nie mowi...

Gość gość
Ja znałam kiedys taka dziewczyne tajk samo sie zachowywała , poprostu jest Fałszywa , ajak mówi ze jest brzydka to tylko po to byś jej sie przymilał ii zaprzeczał .

Gość o co jej chodzi
ale ona czasmi udaje taka bezbronna niewinna,zachowuje sie jak dziecko i jaky tylko ona miala problemy jakby byla pepkiem swiata ,zeby jje wspolczuc bo ona taka biedna problemy ma ...

Gość gość
To jej powiedz że nie ciekawi Cię jej obgadywanie innych i jeżeli czuje się brzydko to...potwierdź :-) Nie będzie Ci więcej d u p y zawracała d u p e r e l a m i. "Utnij w zarodku" takie głupiutkie gadanko i będzie git. Jak kobitka nie zajarzy, to po co komu taka znajoma?

Gość o co jej chodzi
Niby taka pania z klasa gra ,pielegnuje siebie co i rusz jezdzi do polski na jekies zabiegi zeby utrzymac piekno zeby nie zestrzec sie nie miec zmarszczeek..chce byc idealna perekcjonista jak maluje paznokcie tojak cos nie jest idealne to znow i znow maluje zeby bylo idealnie..

Gość o co jej chodzi
nawet nie wiem jak ja nazwac...jej zachowania..

Gość o co jej chodzi
ona jak ma ochote komus zwrocic uwage dogadac to mowi ,a jak juz jej ktos cos powie to robi z tego afere ze jak jej mozna bylo dogadac,,,,

Gość gość
2013-11-24 04:17:12 [zgłoś do usunięcia] o co jej chodzi ona jak ma ochote komus zwrocic uwage dogadac to mowi ,a jak juz jej ktos cos powie to robi z tego afere ze jak jej mozna bylo dogadac,,,, ------------------------------------------------------------------------------------------ Możesz jej zwrócić uwagę że ona postępuje dokładnie tak samo. To że kobitka dba o siebie to niech jej będzie na zdrowie, ale może jej powiedz że wraz z zadbanym wyglądem zewnętrznym...powinna popracować nad tym wewntętrznym (są książki o manierach i sposobu zachowywania się, może jej taką podaruj?:-))

Gość gość
Z Ciebie tez musi byc niezly ancymonek.Dziwne,ze az tyle jadu kapie z Twoich wypowiedzi.Kazda normalna osoba by taka znajomosc zerwala,lub ograniczyla do minimum,skoro jest tak irytujaca.A Ty dalej w tym siedzisz..Ale mniejsza o to.Uderzyla mnie Twoja wypowiedz na temat malowania paznokc**przez owa znajoma i dbania o siebie.Maluje pazury podczas owych spotkan,ze masz tak doskonala orientacje w jaki sposob to robi?A w dbaniu o siebie co jest zlego?Ona jedna walczy z czasem i zmarszczkami?Ale dla Ciebie to granie pani z klasa..Wiesz co?Skoro tak zlosliwie i zjadliwie komentujesz to,ze kobieta dba o siebie,to historyjka z pierwszych postow,niezle jadem okraszona,tez musi byc przekoloryzowana.Boze bron mnie przed takimi znajomymi jak Ty.Dupa obrobiona do suchej nitki.W gardle by mi ten drink stanal.Bleh

Gość nierób321
Dziecko jej zrob, juz stara baba zniej i gupotami sie zajmuje ,chyba z nudow:-)

Gość gość
Autorze,a Ty aby na pewno jesteś facetem,a nie zawistną koleżaneczką?

Gość gość
ale problem :D jak ktoś ci nie odpowiada to po prostu nie zadawaj się z taką osobą a nie jedziesz po niej na forum ...