Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Co nie gra w sprawie pięknej mężatki i w innych sprawach

Polecane posty

Gość LoOoOser

Zabrakło dowodu społecznego, preselekcji, odpowiedniej mowy ciała, pokazania, że jestem plemiennym liderem?! Co .k..rwa, co?! Gdzie są flagi?!

Gość gość
Bierz leki REGULARNIE!!!

🖐️ W tej się zauroczyłem. Zresztą piękną i fajną ciężko spotkać samą. A po trzecie nigdy jej z facetem nie widziałem, to nie wiem jak z nią jest na prawdę. Chcesz moje fotki z Francji?

Może to chodziło właśnie o te sprawy, które napisałem. Staram się, ale dowodu społecznego brakuje.

looser bez pracy żadna na Ciebie nie spojrzy z racji tego,że od razu w jej oczach niezaradny jesteś, a żadna z niezaradnym facetem z mentalnością dziecka wiązać się nie chce, a tym bardziej wchodzić z takim w romans

Z 10 lat starsza ode mnie. Chyba w romans to już szybciej. A co ja mam to wypisane w oczach? Czyli mowa ciała. Ona mnie przecież nie zna.

looooser kobieta jak to kobieta będzie się wypytywała o różne sprawy i też się spyta czy pracujesz no i w tedy klops bo kobiety wolą jak facet zarabia nawet nie wielkie pieniądze ale ważne że zarabia a my nie mamy pracy

No ale jak zaczepiam kobietę na ulicy, to tego nie wie. A ja już nawet nie doprowadzałem do pierwszej randki, żeby się mogła spytać.

Looser jeżeli nie pochodzisz z rodziny, która ma masę pieniędzy, to to naprawdę widać, czy jesteś pracujący , czy nie. Wystarczy się przyjrzeć

a może spróbuj podbijać do tych normalnych kobiet nie koniecznie do bardzo pięknych co ?

Po czym widać? Ja bym chciał mieć super dziewczynę, podejdę jeśli mnie olśni. Teraz piszę z całkiem fajną dziewczyną i ładną, ale i tak myślę, że to bez sensu, bo bym chciał taką super.

te super mają wymagania np musisz mieć fajną sylwetkę tzn żezba i musisz mieć kasę czyli musisz wygrać jak nie zarobić

Nad rzeźbą pracuję. No kasa to problem duży na pewno, ale tego chyba nie widać na pierwszy rzut oka, jak sie ok ubierzesz.

Znam sposób na przyciągnięcie do siebie kobiety tak by nie odeszła :) Rozwiązanie - trzeba jej zrobić dziecko ! ! na dyskotece tak jak mój sąsiad :D ona 10l starsza od niego ;)

_BLE BLE_-Przecież ty masz rentę, wiec taką wypłatę za bycie upośledzonym. Po co c**praca? Dochody przecież masz. Czemu nie idziesz choćby raz na d****i, nie musisz jej r****ć, d****a podobno jest lepsza od psychoterapety i tańsza. W czym masz problem, kasę przecież masz.

Google 94-Kumpel jak miał 18 lat, to zrobił dziecko 34 latce, problem w tym że ona była brzydka że aż strach... pewnie już się dawno rozstali.

No tu jest tak samo tyle że ona jest przeciętna... On teraz ma 21lat ona z tego co wiem ponad 30 A dziecko zrobił jej jak miał 20

Piszą nawet do mnie na necie, a mi się nie chce pisać z nimi. Jak sie w jakiejs zaurocze to nie wychodzi, a jak nie, to piszą.

Gość gość
upnąć Cię?

Loooser, bo nikt normalny za mężatki się nie zabiera. To po prostu jest nieakceptowalne społecznie, jak kradzież torebek . . .

Gość gość
co za bzdura a za żonatych akceptowaneeeeeeee meeeeeeeeeeee :)

"A Ja wam powiadam, że każdy kto patrzy na niewiastę i pożąda jej, już popełnił z nią cudzołóstwo w sercu swoim. Jeśli tedy prawe oko twoje gorszy cię, wyłup je i odrzuć od siebie, albowiem będzie pożyteczniej dla ciebie, że zginie jeden z członków twoich, niż żeby całe ciało twoje miało pójść do piekła. A jeśli prawa ręka twoja cię gorszy, odetnij ją i odrzuć od siebie, albowiem będzie pożyteczniej dla ciebie, że zginie jeden z członków twoich, niż żeby miało całe ciało twoje znaleźć się w piekle. Powiedziano też: Ktokolwiek by opuścił żonę swoją, niech jej da list rozwodowy. A Ja wam powiadam, że każdy, kto opuszcza żonę swoją, wyjąwszy powód wszeteczeństwa, prowadzi ją do cudzołóstwa, a kto by opuszczoną poślubił, cudzołoży. " Mt 5:28-32