Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poplatana

czy to patologia wg Was

Polecane posty

Gość gość
wstyd bez kibla? wstyd to żebrać :)

Gość gość
Patole i biedota zadają się z podobnymi sobie, więc nie ma się co dziwić, że innego życia nie znają.

Gość gość
patol to wykładowca patomorfologii?

Gość gość
hmm nie sądzę by 30lat temu mieszkanie bez łazienki było czymś patologicznym, całe kamienice takie były zamieszkiwane przez setki rodzin, nie wspomnę o domach an wsi, gdzie wychodek był na zewnątrz, do dziś są mieszkania z łazienką wspólną na korytarzu i ludzie jakoś żyją, poczytajcie jakie lokale socjalne przydziela miasto młodym parom i osobom zarabiającym najniższa krajową, czy rencistom o najniższych dochodach

Gość gość
Jasne takie mieszkanie to były, ale chyba zaraz po wojnie.

Nie no, to prawda, że są jeszcze takie kamienice gdzie toaleta jest wspólna dla kilku mieszkań. Ale mimo wszystko zgodzę się, że córeczka jest już za duża żeby mieszkać w jednym pokoju z rodzicami. Nie możecie poszukać czegoś troszkę większego w gorszej lokalizacji? Za podobne pieniądze ale z dwoma małymi pokojami? Czytałam zbyt wiele opinii dzieci, które się tak wychowywały i na wielu dzieciach odcisnęło to się w negatywny sposób, dawało o sobie znać w dorosłym życiu. Myślę, że to jest ten czas kiedy powinniście coś zmienić bo córa rośnie i nim się obejrzycie będzie bardzo rozumną panną. A już pewnie rozumie więcej niż Wam się wydaje ;)

Gość gość
To ja autorka.hm dziekuje za opinie.Moze nîe potrafimy corce wiele zapewnic ale kochamy ja nad zycie.pozdrawiam

Gość gość
Mieszkamy w malej miejsc i niema nic innego narazie ale szukamy.uciekam

Gość gość
Pewnie, że ją kochacie. Byle szczury czy psy maja lepsze warunki i swobodę. Nawet zwierzęta nie kopulują przy potomstwie.

Gość gość
Sama nie czuje sie z tym najlepiej ale nie musicie mnie wyzywac .koncze temat. Pozdr

Gość gość
Mała je kolację, to jej włączę tv, a my skoczymy do wyrka. Powiem jej, że jestem chora i mam dreszcze, a tatuś musi mnie rozgrzać.;) Byleby nie odwracała głowy w naszą stronę, a może powinnam jej łepek przywiązać jakąś wstążką, bo teraz za zimno, aby ja wysłać na dworek. Zaraz coś pokombinuję.

Gość gość
a ja zapytam z ciekawości co zwierzęta robią z młodymi by przy nich nie kopulować? zabawny ludzik :D

Gość gość
LZ - na biologii spałaś? Młode trzeba odchować, poczekać, aż odejdą z gniazda/legowiska/jaskini i dopiero się majstruje kolejne. Ty podglądałaś/podsłuchiwałaś rodziców, że tak się tym tematem kręcisz??

Gość gość
akurat o biologii i zoologii wiem bardzo dużo i mówisz głupoty :) swoich na szczęście do teraz nie widziałam i podsłuchiwałam. niezwykle zaczepny z Ciebie człowiek, drogi VzamiastU. domyslam się, ze nie jesteś płci żenskiej :)

Gość gość
To się źle domyślasz.

Gość gość
Czy Wy drogie kafeteriane mamy jestescie coraz glupsze,czy tylko poprostu udajecie? Bo mam wrazenie,ze wasz poziom intelektualny spada na leb na szyje,no fakt nigdy nie byl od wysoki, ale ostatnio jak czytam Wasze wypowiedzi to dochodze do wniosku,ze jest coraz gorzej.....

Gość gość
w d****h się wam wywraca, ze 30-40lat temu kawalerka to był luksus a teraz... samochody maja większe jak mieszkania w bloku :/ puste jesteście w tych ocenach innych, macie apartamenty to miejcie ale wyobraźcie też sobie, że w każdej chwili możecie wylądować w przeciętnym mieszkaniu o metrażu 35-40mkw i da się żyć całkiem szczęśliwie

Gość gość
taka wredna kobieta! no niesamowite, ale jak ładnie się za to wypowiada :)

Gość gość
ja wychowalam sie w takim mieszkaniu,mielismy dwa pokoje w domu rodzenstwa byla trojka,ja z siostra w jednym pojoku a rodzice z mlodszym bratem w drugim i co? Nigdy przenigdy nikt nas od zadnej patologi nie wyzywal to bylo NORMALNE.Cala nasza trojka ma skonczone studia,dziecinstwo wspominamy naprawde super,szkoda,ze w tych czasach dzieci juz takiego dziecinstwa nie maja.Nie sztuka jest miec wielkie mieszkanie i zeby kazdy mial swoj pokoj,sztuka jest umiec wychowac dziecko na szczesliwego czlowieka znajacego swoja wartosc,ludzie o tym waznym szczegole dzis zapominaja.

Gość gość
porud rodzinny POROD BO PORODY NIEUKU!!!!!!!!!

Gość gość
ja wychowalam sie w takim mieszkaniu,mielismy dwa pokoje w domu rodzenstwa byla trojka,ja z siostra w jednym pojoku a rodzice z mlodszym bratem w drugim i co? Nigdy przenigdy nikt nas od zadnej patologi nie wyzywal to bylo NORMALNE.Cala nasza trojka ma skonczone studia,dziecinstwo wspominamy naprawde super,szkoda,ze w tych czasach dzieci juz takiego dziecinstwa nie maja.Nie sztuka jest miec wielkie mieszkanie i zeby kazdy mial swoj pokoj,sztuka jest umiec wychowac dziecko na szczesliwego czlowieka znajacego swoja wartosc,ludzie o tym waznym szczegole dzis zapominaja. _____ Trochę idiotyczny argument. Mieszkałam z rodzicami w domu, każdy miał swój pokój + były 2 gościnne, jadalnia i "salon". A i tak miałam świetne dzieciństwo, większość czasu spędzałam z siostrą ale miałam też trochę prywatności jak potrzebowałam. I dzieciństwo wspominam wspaniale, mam cudowny kontakt z rodzicami do dziś, zawsze rodzice mieli dla nas czas.

Gość gość
przepraszam za błędy ale w każdym temacie sex przy dzieciach no ile można

Gość gość
porud rodzinny porod bo porody nieuku # jasnowidzka kafee już mnie zna i wszystko o mnie wie

Gość gość
no ale jak ktos mieszka w 1 pokoju z dzieckiem, to przy nim sex uprawia, bo chyba kazde malzenstwo uprawia? dla mnie to jest patologia

Gość gość
A I JAK COŚ PORÓD- PORODY Ó CI KWIATKU UMKNEŁO

Gość gość
24.11.13 [zgłoś do usunięcia] gosc ************ Chodzilo mi o to,ze nie trzeba miec duzego domu i swojego pokoju,by tez miec szczesliwe dziecinstwo i o to,ze jesli ktos tego nie ma nie znaczy,ze pochodzi z rodziny patologicznej.Chyba latwo to zrozumiec czy nie?

Gość gość
no i co zajrzysz pod kołdrę wedłóg ostatniego sądarzu wynika że 70 % polaków uznaje klap w tyłek za metodę wychowawczą i tyle samo nie wpiepsza się sąsiadom w rzycie a potem dziwią się że tam gdzie naprawde są rodziny dysfunkcyjne dochodzi do tragedji i czytam kafe i wiecie co nie wiem jakie wy macie wyobrażenie ale nie wiecie o czym piszecie robicie łacha z pedofili którą chcecie komuś wmówić

Gość gość
24.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość no ale jak ktos mieszka w 1 pokoju z dzieckiem, to przy nim sex uprawia, bo chyba kazde malzenstwo uprawia? dla mnie to jest patologia *************************** A dla mnie Twoje plytkie myslenie to jest wlasnie patologia!

Gość gość
gość Zawsze to lepiej niź pasożytować na rodzicach. xxx odezwała się ta, co pewnie sądzi że opieka nad wnukiem sprawowana przez babcię to obowiązek Odezwała się ta, która porobiła dzieci i z mężem mieszkają u rodziców lub mieszkali latami. Zaradni smiech.gif i to fajnie jak mamuśka nasłuch**e odgłosów w nocy xxx kretynko, u nikogo nie mieszkałam, ani też nie musiałam egzystować w trójkę w pokoju 10x10. Kredytu też nie mam, widocznie nie mieści ci się w główce że inaczej nie da się życ. Wzorzec pewnie miałas jeden. Nie, miałam inny wzorzec ;) nie każdy miał jak ty tzn. pokój 10x10, że takie zgadywanki robisz. Nie podoba ci się, że wyprowadzili się od rodziców bo ty tam pewnie siedziałaś z rodzinką do 30. o ile się wyprowadziłaś :D

Gość gość
no ale jak ktos mieszka w 1 pokoju z dzieckiem, to przy nim sex uprawia, bo chyba kazde malzenstwo uprawia? dla mnie to jest patologia *************************** A dla mnie Twoje plytkie myslenie to jest wlasnie patologia! To już zakrawa o pedofilię :D