Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o mamach które swoje córki nazwały Nikola

Polecane posty

Gość gość
Ja nie mam zamiaru tego czytac :O Kazdy ma prawo do wyboru imienia dla SWOJEGO dziecka.

Gość gość
Ja nie mam zamiaru tego czytac :O Kazdy ma prawo do wyboru imienia dla SWOJEGO dziecka.

Gość gość
Nikola jeszcze ok, ale Nicola.... ile razy widzę np na fb "Nicusia ...." heh

Gość gość
niCola o rany wstretne imie.znajoma ma corke-kobieta skromna bez chlopa po podstawowce...no podobalo jej sie,wam tez moze sie podobac hehe

Gość gość
Sam temat pokazuje jakie ograniczenie i ubogość intelektualna na tym forum. Trafiłam tu przypadkiem i więcej na to forum nie wchodzę . Masakra co za poziom. Ps nie mam córki Nikoli

Gość gość
Ja tez nie mam corki Nikoli,ale i nic przeciwko mamom Nikoli... poziom takiego tematu-zenujacy...

Gość gość
beznadziejne imie...nic w temacie wiecej

Gość gość
Z innego forum " to ze rodziny tzw. normalne nadają tego typu imiona {...} to też projekcja ukrytych lęków . Są to często nowobogaccy w pierwszym pokoleniu tacy którzy często dorobili się w mętny sposób. Te nowomodne imię ma potwierdzać w ich mniemaniu status rodziny obok krasnali w spryskanym roundapem ogrodzie , wypaśnego auta przed domem itp. Czują się wtedy lepsi bardziej europejscy lub ogólnie "zachodni ". Imiona tradycyjne kojarzą im się z środowiskiem z którego wyrośli . A od którego chcą się zdystansować i którym często szyderczo pogardzają" . Chodzi tu właśnie o Nikolki Jessiki itp.