Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o mamach które swoje córki nazwały Nikola

Polecane posty

Gość gość
myske ,ze mamy ktore NADALY(nie nazwaly )takie imie swojej corce sa ,w przeciwienstwie do wielu wypowiadajacych sie tu osob, normalne . plytkie,stereotypowe myslenie ,czasami jego brak,rzadzi na kafeterii.bo jak juz kobieta mloda i zadbana to na pewno patologia a jak patologia to i musi byc nikolka.nie wiem szczerze mowiac gdzie wy ta cala "patologie" wynajdujecie ,w dziwnym srodowisku sie obracacie.znam kilka nikolek ,bo to modne imie ,i zadna z tych rodzin nie jest rodzina ani patologiczna w rozumieniu kafeterianek ani rodzina potrzebujaca " rozglosu" .

zgadzam sie z gościem wyżej. A właśnie ja dałamna imię swojej córce Nikolka,i nie jestem,z żadnej patolgicznej rodziny.

Gość gość
Ewelinka19204 ja tez mam córcie Nikolke i tak mnie złoszczą opisy co do tego imienia że maskara. Staram się nie wchodzić na te wątki bo jest mi poprostu przykro czytając te głupoty.Ale wniosek jest prosty ktoś kto wymyśla takie topiki i obraża innych jest poprostu płytki i żal mi takich ludzi. Jestem dumna z mojej córki. która ma już 11 lat ,jest inteligenta i wszystkim podoba się to imię, jej samej również bo jak twierdzi jest orginalne i słyszy dużo komplementów.Pozdrawiam.

Gość gość
nie piszcie że się złościcie bo kafeteryjne trolice szczytują karmiąc się trym

Gość salvaje
Ni-kola Ni-pepsi, masakra ni to dziecko warte

Gość Alutka30000
czepiacie się imion , a same pewnie macie Antosiów tępaków i Tymonów co to na tyłkach usiedzieć nie potrafią. Stereotypowe podejście zakompleksionych bab które nie miały odwagi nazwać inaczej własnego dziecka jak ania Czy Paweł

Gość salvaje
Atulka, co masz nipepsi małą ze tak się bulwersujesz? czy anala o przepraszam alana?

Gość gość
NIKOLA piękne imię, nie mam córki ale gdybym miała to może bym dała Nikola

Gość klepocjusz
mysle,ze to ich sprawa jak dały dziecku na imie :)

Gość Alutka30000
jak można oceniać dziec**przez pryzmat ich imion?jesteście chore. Grunt że wasze aNIE SA CACY. jA Mam Jagodę i nie narzekam. Kolezanka ma Tatianę i natana

Gość gość
prawda jest tego,ze rodzice ktorzy czym miej maja chca dac swoim dzieciom cos niezwyklego,co mogloby je wyroznic i tak sie dzieje,ze mamy brajanow,kevinow,dzesiki,vanessy,wiktorie i nikolki.choc nie twierdze,ze te dzieci sa gorsze

Gość Alutka30000
gościu powyżej przetłumacz na język polski....................." prawda jest tego,ze rodzice ktorzy czym miej maja chca dac swoim dzieciom " ............................ nic z tego nie rozumiem.............................................................................

Gość gość
Nikola dają ludzie o wąskich horyzontach myślowych. każdy wie, że to wstyd mieć takie imię. "Aspiracje" rodziców wzięły górę.

Gość gość
nic nie myslę, znam 2 matki, ktore tak nazywały dzieci, obie wykształcone, po dobrych studiach, pochodzą z normalnych rodzin wiec nijak to sie ma do czegokolwiek

Gość 1234gosc567
nie wiem gdzie wy mieszkacie,ale ja nie znam ani jednej dziewczynki o imienieniu, ktore wy zaliczacie do patologii typu Nikola, Nadia, Angelika, no nie znam i nawet nie slyszalam, by jakas matka ktoryms z tego typu imion wolala dziecko najczesciej słysze Maja i Lena z tych oklepanych

Gość gość
Nikola to imię ze wsi. Może jeszcze dajcie Mejsi albo Dżeni tępaki.

Gość gość
ja pracuję od lat w przedszkolu, i tak, Nikole to w większosci córcie małoletnich mam, fryzjerek z tipsami na 5 cm, albo rodzin które latają do MOPSu

Gość Alutka30000
nie no lepiej mieć 4 z rzedu Natalię, 6 Lenę, 8 Maję ,o Julciach i Oliwciach nie wspomnę... te imiona za to są super, sama duma po oczach z nich bije hahahaha

Gość gość
czym mniej maja(w sensie finasowym,braku wyksztalecenia,niepelna rodzina tzn tylko matka ojciec nieznany)rodzice staraj sie zrekompensowac braki.pytanie i jeste odpowiedz,nie atakuj mnie tylko dlatego,ze moze faktycznie nie rozwinelam pojeci"mniej".Psycholog na ten temat klika tyg.temu wypowiadal sie akurat w podobnym temacie w DDTVN. wpiszcie sobie-rodzice ktorzy nazwli swoje dzieci nietypowymi imionami wlasnie typu brajan gdzies na necie krazy ten wywiad.

Gość gość
25.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość ja pracuję od lat w przedszkolu, i tak, Nikole to w większosci córcie małoletnich mam, fryzjerek z tipsami na 5 cm, albo rodzin które latają do MOPSu x x chyba na kuchni pracujesz w tym przedszkolu:D albo sprzatasz:D po słownictwie by sie zgadzało,zero inteligencji

Gość gość
sorry, ale dla mnie Oliwia to taka sama patola jak Nikola. A Maja w zyciu bym nie dała, bo tego jak psów, to samo jest z Leną, a Natalia mi sie nie podoba po prostu

Gość gość
wole 5 natalie niz15 wiktorie i 23nikole.alutka to ze ty masz nikole i jessike i utrzymijesz sie z mopsu nie musisz zaraz sie wymadrzac:-D

Gość gość
JAKIM SŁOWNICTWIE?? widzisz tam gdzieś niestosowne słownictwo albo wulgaryzmy???

Gość Alutka30000
nono no kulturalne mamunie Julek I Lenek się odezwały, gratuluję pustym pannom, z patologii nie wywleczecie się nawet jak nazwiecie dziecko Bożysława czy Franciszek :-D

Gość gość
hehe prawda boli Alutko pewnie masz 10cm tipsy i jestes fryzjerka i na bank samotna matka

Gość gość
gu wno was obchodzi jak rodzice dają dziecku SWOJEMU na imie prostaki

Gość Alutka30000
chciałabyś :-D aż się jad z ciebie bokiem wylewa, żal mi ciebie pusta istoto, nie mierz każdego swoją miarą

Gość gość
standardowy tekst kafeterejnego "pustostanu" na potwierdzenie wlasnego zdania : "pracuje w przedszkolu.........( nikolek .....mamy maja tipsy,tatusiowie dresy i zasilki z mopsu......" troche nudne to sie staje.zmiencie strategie bo w te wasze przedszkolne nikolki z patologii juz nikt nie wierzy.nie mozecie zniesc chyba ,ze mloda matka moze byc zadbana i to w dodatku mloda z wyboru a nie z wpadki!!!!boli to chyba was okrutnie bo nigdy nie czytam tu ,ze nikolki to z domu dziecka,ze nikolki to z rodziny alkoholikow,ze nikolka zebra lub kradnie,ze nikolka zima w sandalkach chodzi a tata pod sklepem z piwem. NIE ,kafeteryjne nikolki chodza do przedszkola a ich mamy sa umalowane i ladnie pachna ;)

Gość Alutka30000
a swoją drogą bardziej szanuje fryzjerki jak domowe pasożyty :) Zawód jak każdy inny, a tobie rodzice płacili za studia i za każdy zdany egzamin i uważasz się za lepszą? śmiechu warte

wreszcie dajcie sobie spokój ja mam córkę o imieniu Nikolka i nie jestem z żadnej patologicznej rodziny ani żadna blądynka czy tez rodzicem korzystającym z Mopsu ani z innych których wy tak nazywacie to jak jesteście takie mądre i wykwalifikowane to podajcie imiona waszych dzieci to może my sie też z tych imion będziemy nasmiewac i was bulwersowac RODZICE NIKOLEK NATANOW ALANOW ITP TO NASZA DECYZJA I DLA NAS TE IMIONA SA NAJPIEKNIEJSZE POZDRAWIAM:)