Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o mamach które swoje córki nazwały Nikola

Polecane posty

Gość gość
ewelina powyzej juz wiem czymu nazwalas corke nikola.bo jestes nieufarbowana BLADYNA.literowy sie zdarzaja ale nie wiedziec kiedy sie pisze a z kreseczka lub on to juz w zawodowka,mops i tipsy no i corka niCola

Ty gość wyżej popatrz na siebie bo Imiona pisze sie z dużej litery ta co a z kreską dodaje sie odezwała lepiej się przyznaj jak Twoje dziecko się nazywa a nie krytykujesz inne matki życzę powodzenia z klęskami :p

Gość gość
rany ale wy jesteście głupie

Kurde ja tez znam jedna dziewczyne - z tych od mopsu - bardzo prosta, lub wrecz tepa dziewucha - i dala corce na imie Nikola, o co ja sie zalozylam z kolezanka, i wygralam - obstawialam Nikole i Oliwie. Mam tez inna kokezanke - Nikole - co jest akurat spoko, bo ona ma 20-pare-lat. Nazwala dziecko Olivia. Jedna z tych kur domowych bez ambicji, wrzucajaca 50 zdjec swojej corki na fb dziennie... Tez mi sie te imiona zle kojarza...

Gość gość
Kurde ja tez znam jedna dziewczyne - z tych od mopsu - bardzo prosta, lub wrecz tepa dziewucha - i dala corce na imie Nikola, o co ja sie zalozylam z kolezanka, i wygralam - obstawialam Nikole i Oliwie. Mam tez inna kokezanke - Nikole - co jest akurat spoko, bo ona ma 20-pare-lat. Nazwala dziecko Olivia. Jedna z tych kur domowych bez ambicji, wrzucajaca 50 zdjec swojej corki na fb dziennie... Tez mi sie te imiona zle kojarza... # JESTEŚ TYPOWYM KAFETERYJNYM PATOLEM PEWNIE SIĘ ZASTANAWIASZ CZEMU OTÓŻ INTERESUJESZ SIĘ WSZYSTKIMI D****I A SWOJĄ HMMM NIE PANI ŚWIĘTA TERAZ WYJEDZ ŻE JESTEM PO PODSTAWÓWCE ŻE CZAS NA LEKI PISZĘ Z BŁĘDAMI KORZYSTAM Z MOPSU MAM CÓRKĘ NICOLE I CÓŻ ŻE TO WSZYSTKO NIEPRAWDA HIHIHIHI

Ogolnie nie mam uprzedzen do imion, nawet jesli kojarza mi sie z jakas wredna osoba z przeszlosci. Tylko z tego co obserwuje to takie imiona jak Oliwia i Nikola, lub kilka lat temu - Andzelika i Roksana, to naprawde sa imiona z nizin spolecznych.

Gość gość
nie ja jestem w ciąży i cały cas mam cholernie niskie ciśnienie ale ogólnie temat jest o weszystkim i o niczym i mnie dobija bo ta to a ta tamto jak jakieś dewoty z bazaru

Gość gość
moja corka ma nizinne imie wychodzi ;) a nie przepraszam , to bylo kilka lat temu ,teraz nizinne sa nikole.a moze temat w ogole mnie nie tyczy bo nie mieszkam w polske .qrcze was to juz popierdzielilo z tymi skojarzeniami.jedyna patologie jaka ostatnio "poznalam " to byla katarzyna w .krag waszych znajomych i miejsce zamieszkania jest dosc podejrzany.zapewne wypowiadaja sie same mamusie zosiek i marys :) tzw elita kafeteryjna ,bez tipsow ,bez makijarzu za to 3 lata z cyckiem na wierzchu bo karmienie najwazniejsze. ide zrobic sobie kawe i zabieram sie do pracy bo zaczynam prowadzic "konwersacje" z kafetzryjnymi frustratami :P

Gość gość
imie jak kazde inne, mi sie nie podoba ale o gustach sie nie dyskutuje, mam kolege, ktory jest z zawodu psychiatra i jego corka(13l) ma na imie Nicol, mam tez kolezanke w pracy (ok50lat) co ma na imie Nikoletta, i fajna z niej babka

Gość gość
wypowiadaja sie same mamusie zosiek i marys usmiech.gif tzw elita kafeteryjna ,bez tipsow ,bez makijarzu za to 3 lata z cyckiem na wierzchu bo karmienie najwazniejsze. xx No to pojechalas - a jeszcze tym makijaRZem, wystarczy to jedno zdanie o wyzszosci tipsów nad karmieniem :):) zeby wiedzic, kim jestes, nie warto nawet pytac o imię

Gość gość
hahahaha nie dobijaj kobieto ja tu siedzę bo jestem uziemiona ale ile się na kafee można nauczyć hamstwa przez miesiąc dobrze że ja nie jestem nerwowa i nie wiem po co się udzielam nie mam sama nicoli nudze się a tak strasznie bym chciała do pracy niż tu ide popłakać

Gość gość
gość wypowiadaja sie same mamusie zosiek i marys usmiech.gif tzw elita kafeteryjna ,bez tipsow ,bez makijarzu za to 3 lata z cyckiem na wierzchu bo karmienie najwazniejsze. xx No to pojechalas - a jeszcze tym makijaRZem, wystarczy to jedno zdanie o wyzszosci tipsów nad karmieniem usmiech.gifusmiech.gif zeby wiedzic, kim jestes, nie warto nawet pytac o imię A BO WIESZ NIEKTÓRE KOBIETY DBAJĄ O SIEBIE

Ja tylko napisalam o moich obserwacjach, nikogo nie wyzywam od patoli. Stwierdzam tylko FAKT, ze wszystkie Nikole jakie znam sa z nizin spolecznych i intelektualnych.

Gość gość
to ciekawe jak wg kafe trzeba nazwać dziecko żeby 1) nie kojarzyło się źle. 2) rodzice nie byli patologią 3) żeby nie ośmieszało... tutaj dla was każde imię to patologia a może córki tak nazwijcie... Patologia Jakaśtam, świetnie by do was kretynki pasowało... co to za konkurs na ładne... o gustach się nie dyskutuje nie wiecie tego??

Gość gość
tipsy i makijaRZ - hehe - rózne sa pojęcia dbania o siebie, dodaj solarium do kompletu.

Gość gość
tipsy i makijaRZ - hehe - rózne sa pojęcia dbania o siebie, dodaj solarium do kompletu BŁĘDY BIJĄ PO OCZCH ALE JA NIE O TYM NIE POPŁACZ SIĘ

Gość gość
fakt,ze akurat wszytkie Nikole, jakie znam, sa moze nie z patologii, ale ze specyficznego srodowiska - np.fryzjerki (nie ujmujac nic temu pozytecznemu zawodowi) itd . Zgodze sie , co do 50letniej Nikolettty - wtedy było to po prostu oryginalne imie,a nie niezrozumiały dla mnie owczy pęd, ktory teraz trwa w na ogól specyficznych rodzinach.

Gość gość
tipsy i makijaRZ - hehe - rózne sa pojęcia dbania o siebie, dodaj solarium do kompletu BŁĘDY BIJĄ PO OCZCH ALE JA NIE O TYM NIE POPŁACZ SIĘ XX A o czym, bo nie wiem, na jaki temat mam płakac?:) Na razie sie smieję.

Gość gość
a o czym, bo nie wiem, na jaki temat mam płakac?usmiech.gif na razie sie smieję @ to się śmiej ale jesteś pusta ale nic obiecałam sobie że nie będe obrażać nie jestem taka jak wy a zaczyna mi się hmstwo od kafeteryjnych patoli udzielć brrrr

Gość gość
Śmieszny temat. Moja córka nie ma na imię Nikola, nie podoba mi się to imię (tak jak i Anna, czy Weronika), ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy oceniać ludzi przez pryzmat ich imion. Porażka, co za małomiasteczkowe, zaściankowe myślenie.

Gość gość
jak sie nie ma argumentow to trzeba przyczepic sie do bledow :) typowa zagrywka naszej kafeteryjnej elity :) panie po studiach ze znajomoscia gramatyki,ortografi,historii,sztuki oraz najlepsze znawczynie socjologi i gustow. z calej wypowiedzi nie wylapalas nic inteligencjo tylko ten jeden blad .sprawilo ci to widze niesamowita radosc i w koncu poczulas sie lepiej.niech ci bedzie :)

Gość gość
mylisz się ja mam czwórke dzieci korzystam z mops wynajmuje mieszkanie i jestem po podstawuwce niech wasze będzie na miejscu

Gość gość
jak sie nie ma argumentow to trzeba przyczepic sie do bledow usmiech.gif typowa zagrywka naszej kafeteryjnej elity usmiech.gif panie po studiach ze znajomoscia gramatyki,ortografi,historii,sztuki oraz najlepsze znawczynie socjologi i gustow. z calej wypowiedzi nie wylapalas nic inteligencjo tylko ten jeden blad .sprawilo ci to widze niesamowita radosc i w koncu poczulas sie lepiej.niech ci bedzie usmiech.gif XX poznac czlowieka po wypowiedzi, nic dodać, nic ujać nie potrzeba, wiadomo, kim jest jej autorka i z jakiego srodowiska pochodzi hehehe . Blad niestety niejeden, no i te zlote mysli... Co potwierdza , czy chce, czy nie chce, przedstwioną tu teorie nadawania imion:)

Gość defituhrwhj
do niedawna takie matki utożsamialam z patologią albo z najniżymi warstwami społeczeństwa (blokersi, dresiary). Aż obok rodziców wprowadziła się rodzina, wyglądaja normalnie, ona jest przedszkolanką. I dzieck ma na imię Nikola/Nicola. Teraz zmienił mi się pogląd i sądzę, że mama dająca takie imię po prostu ślepo podążą za modą obowiązującą w jakimś otoczeniu, bezrefleksynie, nie mozna o niej powiedzieć by miala klasę i dobry gust. Ot i tyle.

Gość gość
Twoje " hehehe" w ocenie czyjejs wypowiedzi niestety stawia cie na rowni z ocenianym. Wydumane przemyslenia maja raczej te krytykujace, majace standardowe teksty o dzieciach w przedszkolu I ich rodzicach. Tak na poprawe humoru najwidoczniej.

Gość Ala7530
nie wyobrażam sobie powiedzieć mojej córce, że jej koleżanka Nicola jest gorsza od kogokolwiek innego ze względu na imię. Co wy dzieciom przekażecie? jad....? Wasze Zosie będą lepsze?w czym? w zawiści, nietolerancji ,poczuciu większej wartości?

Gość gość
Bylo mi dane poznac w moim zyciu tylko jedna patologiczna rodzine. Corki maria I zofia. Natomiast kazda Nikola, oliwia czy Roksana pochodza z normalnych rodzin.moze I nie w kazdej z nich rodzice sa po studiach ale chyba to nie czyni rich patologicznymI?!

Gość gość
ni pepsi ni cola nikola

Gość gość
ni pepsi ni cola nikola # oceńcie ten wpis no patol jakiś pisze takie rzeczy jak nic no brak słów