Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o mamach które swoje córki nazwały Nikola

Polecane posty

Gość Bogu
Jesteś wierząca? A jeśli dziecko nie będzie to co z takim imieniem ?

Gość gość
Zauważyłem, że im ktoś bardziej ze wsi, tym bardziej wymyślne imiona nadaje. Pewnie chce się bardziej "światowy" wydawać

Gość gość
moja koleżanka ma dwie córki- Nikolę i Nadię. Mi się te imiona nie podobają, ale jeśli jej tak... I zaznaczam- daleko jej do tak wyszydzanej tu patologii.

Gość Rodżer
Im bardziej ze wsi :)

Gość hajahakdhskjfhskjfhjskdf
nie znam nikogo kto nazywa dziecko patologicznymi imionami, nawet patole w okolicy nazywaja dzieci normalnie

Gość Joijijiui
Imię Ania czy Kasia tez noszą dzieci z patologicznej rodziny.

Gość gość
gość Bogumiła... Nie. Już faktycznie lepiej Dobrosława lub Dobrochna. VVVVVVVVVVVVVVVVVV I jak mam córkę wołać, Dobrochno, zrobiłaś kupkę w gacie? Dobrosławo, a może Dobryniu,[zdrobnienie fatalne wg mnie] założyłaś świeżą bieliznę? A może tak prościej, Bogusiu... w/g piękne imię i jako zdrobnienie też fajne. Moja rodzina nie toleruje zdrobnień, męża również niechętnie. W szkole również - moja siostrzenica Marianna jest Marianną, a nie Misią, Marysią, Aneczką...

Gość gość
masakryczny temat. Co imię dziecka ma wspólnego z patologią???? Matce się podobało to dała tak na imię, a co to wszystkich obchodzi????

Gość gość
Przecież zdrobnienie to DOBRUSIA !

Gość gość
to nazwij ją nawet kuposłowa - mi to wisi. pytasz to odpowiadam co myślę o tym imieniu. nie podoba mi się i koniec. bogumiła zrobiłaś kupkę?

Gość gość
nikola to patologia

Gość Joijijiui
Bogusia jest okropne fuj Ale nazywaj ja sobie jak chcesz

Gość gość
Teraz bedzie moda na Dobrusie bo mamy ogladaja wa wa non stop:) a i dobrze bo w styczniu rodze Lene i mam gdzies ze jest duzo dziewczynek o tym imieniu

Gość gość
gość masakryczny temat. Co imię dziecka ma wspólnego z patologią???? Matce się podobało to dała tak na imię, a co to wszystkich obchodzi???? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Fakt, masakryczny, ale... moi teściowie mieszkają w dawnym popegerowskim budynku w warm-maz. Osiedle niewielkie, ale 5 małych Nikolek jest.

Gość gość
zaraz córka Przemysła Salety i tej modelki Pacuły czytałam że znowu ma straszne kłopoty z nerkami biedna dziewczyna dobrze że rodzice ją tak kochają i wspierają

Gość gość
mojej mamie też się podoba Nikola mojemu mężowi Oliwia strasznie popularne imiona, dlatego takiego nie dam, zawołam potem Nikola i 5 dziewczynek w piaskownicy się obejrzy :-P

Gość gość
Postanowione, syn Mieszko[urodzony, imię dawno nadane], córka Bogumiła - słowiańskie imiona, choć my z innej części Świata, ale polskie korzenie mamy.

Gość gość
Brzydkie Ta Bogusia i Mieszko no ale cóż twój wybór Sama bym nie chciała mieć tak na imię. Juz wolałabym być Nikola

Gość gość
ale to jak mój rocznik to praktycznie same Joanny to ja patologia nie rozumiem i też słyszałam o córce właśnie Joanny Pacóły

Gość gość
Pacuły mój błąd

Gość gość
a ja mam na imię Bogusia od Bogusławy i jak usłyszałam takie imię na ulicy to aż się odwróciłam bo nie słyszałam go od wieków. Moja sąsiadka ma na imię Adamina. Jej siostry Filomena i Daniela. wnuk Ariel a prawnuki Sandra.Kornel i Julian. Imię może być wielkim kłopotem. Mi w korespondencji często piszą Bogusław. A moja sąsiadka została Adamem.

Gość gość
Moja sąsiadka dała na imię córce Nikola. Co o niej myślę? Sympatyczna dziewczyna, żyje skromnie, życie ją nie oszczędzało, były mąż alkoholik. Ale dzieci zawsze czysto ubrane i wesołe.

Gość gość
a mój sąsiad ma dzieci Nadia i Natan, ich babcia mi mówiła, ze głupio tak trochę na placu zabaw jej wołać, ale co miała poradzić na wybór syna i synowej :)

Gość gość
Mysle,ze dokonaly swojego wyboru...Kazdy ma do tego prawo ...

Gość gość
kiedyś nie miałabym nic do imienia Nikola, ale do czasu... szczególnie na facebooku dało się zauważyć wśród znajomych, że Nikole to córeczki nastoletnich mam, tatusiów brak, lub też nie nastoletnich ale patologicznych. Jakoś to imię zrobiło się modne w takim towarzystwie i dlatego kojarzy mi się z patologią.

Gość gość
mam nadzieję że wypowiadające się tu kobiety nie mają dzieci. Jeśli tak piękny przykład swoim latoroślą dajecie. Obrażać kogoś wyzywać od niewiadomo kogo i nadużywać słowa patologia bo wam się jakieś imię nie podoba - potem się dziwić że takie pokolenie rośnie.

Gość gość
No coz kazdy w zyciu popelnia bledy. Nadanie imienia Nikola to mega pomylka bo jak dla mnie jest straszne wsiowe...

Gość gość
przykła LATOROŚLĄ...????????????YYYY też masz córke Nicolę? :-D

Gość gość
nie nie mam córki Nikoli tak samo jak ty rozumku

Gość gość
no to jak imię Nikola jest dla was wsiowe to co się czepiacie ludzi ze wsi to znaczy dobrze robią - ps puste matki z Was