Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna śmierdzi potem

Polecane posty

Gość gość

non-stop śmierdzi potem codziennie i o każdej porze dnia. Już jakiś czas chodzimy ze sobą. Wstydze sie zwrócić jej uwage np. żeby sie umyła, ale i umycie chyba mało da. Co robić?

zorganizuj mega erotyczny prysznic gdzie się będziecie miziać tak, żeby jej było dobrze i spytaj seksownym głosem: - dobrze Ci tak? pod tym prysznicem? - tak - to bywaj pod nim częściej, świnio

Być może cierpi na zbytnie pocenie. Powinna się zgłosić do lekarza Dermatologa bo to chyba choroba skóry!! Nadmierne pocenie!!

Gość gość
ja już nie moge. Ciągle musze wstrzymywać oddech jak jest u mnie w domu, a potem wietrzyć mieszkanie jak pójdzie.

Gość gość
teraz idzie zima i trzymamy ciepło w domu nie otwieramy okien, a jak ona przyjdzie to musze na godzine kurtke i czapke zakładać, bo trzeba wywietrzyć mieszkanie, a jak nie to idzie sie porzygać.

Gość gość
help

Gość gość
Haha leżę pod kołdra i placze ze śmiechu. Wiem ze Tobie Autorze nie jest do śmiechu,ale ze to Cie jeszcze do niej nie obrzydzilo? swoją drogą,aż tak capi,ze trzeba godzinę wietrzyć,to mniemam ze ona kompletnie sie nie myje. Ja biore prysznic dwa razy dziennie i czasem myślę,czy wystarczająco świeżo pachnę ;-) hehe ale mnie rozbawiłeś!

Gość gość
czasem sie zdarza , moj akuzynk amiala taki problem, nie wiem co zrobila al ejej przeszlo , zadbana fajna dziewczyna i cuchnacy pot . ni ewiem czy ni eprzeszla jakiejs terapii hormonalnej . wiem ze bylo to dla niej cholernie zenujace.

Gość gość
najgorzej jak coś wspólnie jemy, jestem wtedy zniesmaczony :( Wstyd też do kogoś iść w goście, bo się ludzie odsuwają.

Gość gość
musisz z nia gosciu pogadac ... czy twoja laska goli pod pachami ? wiem ze to juz norma , ale tak pytam ...

Gość gość
zrob jej prezent i kup jakiś antyperspirant najlepiej w zestawie z jakims perfumem i powiedz ze cholernie ci się podoba ten zapach i chcialbys żeby go uzywala ale wiesz tak delikatnie:)

Gość gość
http ://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,132870,14016911,Wyjatkowo_przykry_zapach_potu__Poszukaj_przyczyny.html poszukaj o pocie i przyczynach na cioci google

Gość gość
Pachnie mi to provo,no ale..Wyslij jej list,anonim.Napisz drukowanymi literami,jako zyczliwa/dla zmyly/,ze ja czuc jak stado wolow i mozna przy niej odwalic kopyta.Zadziala.Takna marginesie,to moga byc klopoty z hormonami.

Gość gość
a jak sie domyśli?

Gość gość
moja kolezanka tez wlasnie smierdzi niebywałem potem , jestesmy obie po 30stce, i nie wiem jak jej powiedziec zeby się myła czesciej .. jak przychodzi do mojego mieszkania to musze drzwi balkonowe otworzyc , nie tylko okno , tak śmierdzi w pokoju .. glupio mi powiedziec jej wprost ..

Gość gość
właśnie.

Gość gość
Przeciez gdzies pracuje/uczy sie/ma znajomych.Kazdy moze wyslac taki list.Tak,to chamowa,ale nie wyobrazam sobie powiedziec komus prosto w oczy cos takiego.I luzik,nie spyta,czy to Ty jestes autorem.To bedzie dla niej upokorzenie i nie bedzie sie tym chwalila,ani zalila.Ale rob jak uwazasz.

Gość gość
temat jest mi znany, na 100% to uprawiaczka anallu, one wszystkie tak capią potem, a często nawet świeżym kałem, z daleka trzymaj się od takich :)

Gość gość
a może nie chodzi do końca o to że się nie myje, tylko może rzadko pierze i długo nosi jedno ubranie??

Gość gość
haha kauem :D

Gość gość
właśnie, a myślicie, że ona może majty nosić te same 2 tygodnie, aż będą takie mokre z potu, że jest zmuszona zmienić?

Gość gość
halo

Gość gość
ja trochę mialam ten problem, poce się może nie bardzo ale często mam plamy pod pachami. U mnie wystarczyło że umyłam się na szybko mydłem a nie żelem pod prysznic i mimo że brałam rano prysznic to wieczorem śmierdziało ode mnie jak od starej przekupki na targu. Używałam różnego rodzaju kulek, chusteczek odświeżających itp, a przeszło o dziwo po rexonie w sprayu, od kiedy psikam na świeże pachy rexoną to jeszcze ani razu tak nie miałam, a kulki były g... warte. Nie uprawiacie seksu itp to może ona sie nie za dokładnie myje. Ja od siebie czułam, tego nie da się nie czuć nawet od siebie, ona może byc brudaską. Zwróć uwagę na jej higienę osobistą, czy myje ręce zaraz po powrocie do domu ze szkoły, zakupów, czy w czasie gotowania itp. Bo to też o higienie lub jej braku swiadczy. Ciężki temat kiedy chodzi o bliską osobę.

Gość gość
HAHA ja miałem ten rpoblem jak chodziłem do LO. dziewczyna ławkę za mną śmierdziała potem i babka na matmie z tekstem, żebyśmy się myli, bo jak nie, to całą zimę przy otwartych oknach spędzimy :D. a wszyscy na mnie patrzyli bo siedziałem w pierwszej ławce (mimo że myłem się codziennie). a matematyczka tak nas jechała tekstami w stylu "ja wiem że dla niektórych sobota to dzień kąpieli, ale tu jest szkoła" :D i wszyscy na mnie a to koleżanka za mną j****a potem aż nie miło także poniekąd wiem, co to znaczy.

Gość gość
Mieszkałam kiedyś z taką dziewczyną, śmierdzialo od niej okropnie! Buty, ubrania, coś okropnego... Czasem widziałam ją idąca do łazienki z ręcznikiem... Itd, wciąż pamiętam ten smród

Gość gość
Kup jej antyperspirant. ??

Gość gość
To raczej nic nie da. Będzie go używać zamiast mycia...:O Znam takowe osobniki...Koktail jeszcze gorszy...:p

Gość gość
jak to mozliwe, ze zostala twoja dziewczyna? wczesniej nie smierdziala czy tez nie przeszkadzalo tobie to?

Gość gość
no może raz troche mniej cuchnęła i zrobiła oczy jak 5 złotych, a mi głupio było odmówić, bo byłoby jej przykro :(