Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna śmierdzi potem

Polecane posty

Gość gość
tak siarczyście zalatuje

Gość gość
dobrze ,że potem , a nie przedtem

Gość gość
siarczysty pot zalatuje, czujesz to?

Gość gość
a wy co myślicie na ten temat? Znacie kogoś kto śmierdzi?

Gość gość
co tam???

Gość gość
znacie kulki?

Gość gość
odpowiadać...

Gość gość
Facet dostales juz tyle odpowiedzi i dalej nie wiesz co masz zrobic? Ta dziewczyna albo nie dba o siebie albo jest chora masz dwa wyjscia. Albo wsadzisz ja do wanny albo zaprowadzisz do dermatologa, chyba nie jestes juz dzieckiem.

Gość gość
To nie musi być koniecznie wina jej nie mycia się. Może się myć, ale za to nosić na czystym ciele przepocone ubrania :( To chyba najgorszy dramat... Co do nadmiernego pocenia. Polecam ziaja bloker-za parę groszy, a skuteczny i to bardzo.

Gość gość
Czasami mycie b.częste,zmienianie ciuchów kilka razy dziennie nic nie pomaga(wiem,co piszę). W aptece są specjalne antyperspiranty. Ja używam etiaxil i jest super.

Gość gość
Założycielu tego forum no to masz ty problem a kto kazał ci z brudaską chodzić ? A może to co innego jej śmierdzi a ty uważasz źe to jest pot może jej między nogami śmierdzi ? Patrzyłeś już tam ?

Gość gość
Czy ona nie jest przypadkiem Romskiego pochodzenia ? Jezeli tak to sie nie dziw . Wszystkie Cyganki sa brudne i smierdzace jak swinia. A tak w nawiasie to czy z c**y tez jej capi takim no wiesz rozkladajacym sie sledziem ? To pewnie tez czuc nawet jak jest w ubraniu. Jednym slowem syf powinienes ja kopnac w te smierdzaca d**e.

Gość ArkadioMoralez
Jak czytam te wasze wypociny to nie wierze. Wedlug kazdego z Was smeod to brak higieny. Plebsie edukuj sie !!! Żal.pl

Gość gość
A ja smierdze tylko i wylacznie przy swojej dziewczynie lub gdy o niej pomysle . Kocham ja mocno gdy jej nie ma obok nie poce sie nie capie ale gdy tylko sie zjawi od razu capie

Gość gość
Strasznie mi was wszystkich żal, jesteście niedoedukowani, bo Was nigdy taki problem nie dotknął, inaczej byście śpiewali. Są choroby niezdiagnozowane, bo lekarze się o nich nie uczyli, np. TMAU, które powodują, że mimo mycia człowiek śmierdzi i przeżywa społeczne odtrącenie. Ja sama jestem na granicy samobójstwa

Gość wrobelek2
Moja ciocia jest pieegniaraką(55 letnią) ,ubiera takie poliestrowe wsiow bluzki i ona tez strasznie smierdzi potem...a myje sie rano i wieczor.Myslimy z mamą jak by to delikatnie ugryzc. Ale skoro wujek jej nic nie mowi i 4 ka jej dzieci...to pozostaje nam wietrzenie domu po jej wizycie :( twoja dziewczyna moze miec nadpotliwosc,chorobe tarczycy...abo poporstu nie pierze ciuchów. U mnie w pracy jedna dziewczyna natomiast strasznie smierdzi moczem...kobieta po 40 stce ,zawsze ladny makija zi fryzura... Przeciez skoro kiedys sie osikała...to chyba to czuła i powinna oddac spodnie i majtki do prania?

Gość gość
21:48 no nie przesadzaj, a mydło, woda, dezodorant i codzienne pranie ciuchów nie działają? Samobójstwo to się popełnia z poważnych powodów.

Gość gość
Też mam taką koleżankę, jest ze wsi, z rodziny wielodzietnej, może było ich zbyt wielu, żeby każdego nauczyć higieny, nie chcę osądzać... ale kobieta, wręcz chuda, capi na pół kilometra, a lubi sie przytulać, i to nawet do obcych facetów na ulicy, jak jej się uda kogoś dopaść :o

Gość gość
Mam w pracy taką znajomą, śmierdzi okropnie. Śmierdzą też jej rzeczy, cała szafa zimą śmierdzi :-( smród chodzi za nią a ona jest szybka bardzo i wszędzie jej pełno. Rano wpada, zostawia ubranie i leci po pokojach się przywitać, zaniesie wszędzie swój smród :-( dziewczyny otwierają okna, w pokoju gdzie ona pracuje to już na stałe jest otwarte, druga siedzi w swetrze a śmierdząca się dziwi, że tamtej duszno i okno otwiera :-( nawet dyrektor okno otworzyl jak przyszllismy wszyscy na imieniny z życzeniami. Pracujemy z ludźmi, ciągle ktoś jest, wchodza, wychodzą i mi jest wstyd. Dlatego jak przychodzi do nas po coś to tylko czekam aż wyjdzie, bo głupio jak ludzie wejdą a tu smród :-( w toalecie personelu czuję się jakbym wsadzila robotnikowi nos pod pache :-( tam okna nie na :-( wolalabym czuć gowno w ubikacji niż pot :-(

Gość DoradcaDietetyczny
Witam, jestem doradcą dietetycznym. Proszę napisać na mail: indywidualneporadydietyczne@gmail.com, poradzimy sobie z tego typu problemami.