Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna śmierdzi potem

Polecane posty

Gość gość
help

Gość gość
jestem pewna że jak zaczniesz z nią współżyć to ona będzie się myła. Tylko haha.... jak tu zacząć? Po ile wy macie lat? Ona jest z normalnej rodziny czy to jakieś oszczędne brudaski?

Gość gość
też to miałam, nie uznawałam dezodorantów i antyperspirantów. Myłam się codziennie, używałam chusteczek dla dziec***oza domem itp i wszystko o kant d...potluc, jak się nie spryskam, (bo te w kulce mi nie pomagają) to śmierdzę i wiem że to nie jest z brudu ani z niemycia tylko taki mam odczyn potu i to wszystko! Muszę używac tej chemii, bo inaczej sobie już nie wyobrażam. Niestety

Gość gość
a moja dziewczyna jak śmierdziała, tak śnierdzi :|

Gość gość
może ma problem z wątrobą lub nerkami, Osoby mające problem z wątrobą, a zwłaszcza z nerkami mają czasami paskudny zapach

Gość gość
raczej nie ma takich chorób

Gość gość
...ona.

Gość gość
potem...

Gość gość
a może tak ją podniecasz że wydziela dużo feromonów i pachną potem?

Gość gość
Może chora na coś?

Gość gość
no nie wiem :D

Gość gość
a co hormony mają do smrodu ? :p

Gość gość
hej!;p Ja mam bardzo wyczulony nos(aż za bardzo), czuję wszystko o wiele bardziej niż inni i niestety jest to moim utrapieniem. Bo jak jakiś zapach jest bardzo nieprzyjemny to mnie tak mdli, że mam ochotę zwymiotować. Mój facet czasami też zaczyna śmierdzieć- zapomniał użyć kulki albo dźwigał coś i się spocił. Zawszę mówię mu wprost: Może wziąłbyś prysznic? Niezbyt łanie pachniesz.". On się nie czuje urażony, tylko idzie po prostu do łazienki i już ;p Uważam, że lepiej mówić wprost ale delikatnie. Nie wyobrażam sobie spotykać się z kimś kto ciągle śmierdzi....a przytulić się, pocałować...

Gość gość
a czy jest to zapach normalnego potu czy jakis inny? potu w sensie takiego jak spod pachy czy ogolnie niemytej skory od bardzo dawna taki slonawy? ile ta dziewczyna ma lat? w okresie dojrzewania tak jest ze dziewczyny poca sie bardziej, a moze to jakies zaburzenia hormonalne? jest szczupla?

Gość gość
18 lat, najszczuplejsza nie jest :), a śmierdzi raczej normalnym potem, nie rozróżnie chyba :o

Gość gość
no ale jest roznica miedzy takim potem spod pachy jak np po wysilku fizycznym, taki ostry,duszacy czy tez zapach dlugo nie mytej skory, slonawy, jak hmm lupiez? moze to zaburzenia hormonalne albo po prostu niezbyt dba o higiene.. zreszta mycie sie nie starczy, pod pachami jak ma nadpotliwosc pojawi sie przykry zapach, no chyba ze uzyje antyperspiranu, wtedy powinno byc ok

Gość gość
kup jej na mikolaja jakis zestaw co zawiera antyperspirant :P

Gość gość
raczej nie potrafię ocenić tego zapachu, ale wiem to, że trzeba za każdym razem mieszkanie wietrzyć :D

Gość gość
może są jakieś perfumy o zapachu potu? :D

Gość gość
hę?

Gość gość
odpowiadać

Gość gość
Pewnie się myje raz na tydzień (jak sobie przypomni) i używa najtańszego antyperspirantu z Biedronki, znam takie przypadki.

Gość gość
przejdzie jej, to hormony, ona jeszcze dojrzewa, moja koleżanka tez tak miała używała dobrych kosmetyków, kapała się kilka razy dziennie i nie pomagało później jak ręką odjął :D

Gość hyoplimoza
Jedzenie tez na to wpływa,ze mimo higieni i dezodorantów od kogos może smierdziec.A jak jest to kwestia higieny, to zaprosić do siebie i od razu zaciagnac do wanny, nawet za wlosy i w ubraniu.

Gość gość
Wasze chamstwo jest żenujące! Ktoś, kto się poci nadmiernie jest większym czyściochem niż Wy razem wzięci, bo stara się z tym walczyć. To wynik choroby: grzybicy ogólnoustrojowej. Wielu z Was ją ma w mniejszym lub większym stopniu, więc się przebadajcie. To trzeba leczyć, a nie być złośliwym wobec chorych! To fayalnie o Was świadczy.

Gość gość
ktoś kto sie poci nie jest czysty?

Gość gość
są perfumy o zapachu potu?

Gość gość
są takie perfumy, a może śmierdzą bo używa jakiś starych co w kioskach po 5zł sprzedają...

Gość gość
niedługo :D