Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćówa

kocham ale chce to zakonczyc

Polecane posty

Gość gośćówa

Właściwie to chyba powinnam się rozstać, bo nie chce, ale ten związek nie ma sensu. nie czuje sie w nim kochana i mam dosyc bycia obwiniana za wszystko. Nie jestem kryształowa, ale zamiast wsparcia wiecznie dostaję kijem po lecach. Mój facet twierdzi, że nie moge oczekiwać czułości jeśli robię to albo tamto. A to chyba nie tak powinno być. Oschłośc nie powinna być karą za błędy, a czułość nagrodą za robienie tego co każe mi "pan i władca". Mam jeszcze nadzieję, że coś się może zmieni, ale z doświadczenia wiem, że ludzie sie nie zmieniają a ja nie chcę tkwić w relacji, która mnie wysysa emocjonalnie... Kocham go, alenie mogę z nim być dla własnego dobra...

No ja też jestem zdania że powinnaś zakończyć ten związek! Najzwyczajniej nie ma on przyszłości!! Ty jak widzę jesteś osobą która lubi okazywanie czułości i ciepła,. Chciała byś pewnie by facet chociaż pocałował cię na dzień dobry czy przytulił po przyjściu z pracy. Właśnie tak powinno wyglądać dobre partnerstwo okazywanie sobie uczuć i ciepła czyli tego wzajemnego szacunku. On najzwyczajniej nie unie tego okazywać w taki sposób w jaki ty lubisz.